ta ka mans darba objektivs 17-85 ir nojudzies un par remontu 290Ls Maskačka pieprasa, bet ar īso galu sanak bildet gaužam reti. tāpec uzklausishu visus iespejamos piedavajumus sakot ar pudeljdibenu un beidzot ar kautko citu,ko nespeju iedomaties.
man plauktiņā rātni dus Kiev - 2, laikam 1957.g. ražojums. uz eksponometru vairs nevar paļauties, bet pārējais strādā. pirms kādiem četriem gadiem vienu filmiņu piespaidīju, aparāts s......us nebija sataisījis. tas tā par krievu knaģiem....................:face-plain:
zirgus ar to stiklu laikam pat nekad neesmu bildejusi. nezinu kas noticis. vnk vienu dienu paradija error. lietos intensivi 3 gadus, no tiem mazak ka gadu lietoju es. mosh kada mikrotrauma bij iekshaa. bet paskaidrojumu man canonserviss neuzrkastija.
oj, es neuzmaniga. Canon servisaa paskaidrojums ir gan. konstateta vaina ir Apertura NG. Apertūra regulē optiskajā sistēmā (objektīvā) nonākošās gaismas plūsmu
ironia:oj, es neuzmaniga. Canon servisaa paskaidrojums ir gan. konstateta vaina ir Apertura NG. Apertūra regulē optiskajā sistēmā (objektīvā) nonākošās gaismas plūsmu
Tad jau, visticamāk, diafragma ķeras un met kļūdu.