Gribu vienu fočiku, kurš mierīgi var mētāties busā, kad kaitoju un nav žēl, ja bandīti nozog. 100 D patīk dēļ izcilā dinamiskā diapazona. Uz doto brīdi šim mērķim lietoju fudžiku, bet viņam dikti ātri pārdeg hailaiti.
5D ar 70-200 ir diezgan stresaini glabāt busā, kad tas stāv mežā Lilastes stāvvietā, bet es ņemos pa jūru.
Labi būtu dubļu kits vai vienkārši tele komplektā.
Kas tad nu... sieva izbrāķēja 5D??? Smags
Vairāk lieto SX 100 IS.
Otru 5D paņēmu, jo pirmajam slēdzim laiks pienācis, bet man negribas mainīt, savulaik 20D nogāja ap 300 tk, pārdevu, iet vel joprojām...Kāzās bez bekupa aparāta stresaini.
Portreti:Gribu vienu fočiku, kurš mierīgi var mētāties busā, kad kaitoju un nav žēl, ja bandīti nozog. 100 D patīk dēļ izcilā dinamiskā diapazona. Uz doto brīdi šim mērķim lietoju fudžiku, bet viņam dikti ātri pārdeg hailaiti.
5D ar 70-200 ir diezgan stresaini glabāt busā, kad tas stāv mežā Lilastes stāvvietā, bet es ņemos pa jūru.
Portreti:Gribu vienu fočiku, kurš mierīgi var mētāties busā, kad kaitoju un nav žēl, ja bandīti nozog. 100 D patīk dēļ izcilā dinamiskā diapazona. Uz doto brīdi šim mērķim lietoju fudžiku, bet viņam dikti ātri pārdeg hailaiti.
Vēl jautājumi?
... jā nu lilastē tev 400 vajag ...
Godīgi sakot, kaitobordu es fočēju pārsvarā ar 16-35. Tomēr Pentaxim platleņķi dārgi, varu iztikt arī ar tele vai kit. Ar 400 tikai lohi un pensionāri no krasta pret sauli dod vaļā...
Vari parādīt kā izskatās dinamiskais diapazons uz bildes ?
Uz bildes tas izpaužas kā aparāta spēja parādīt vairāk detaļas vienlaicīgi gan tumšajos, gan gaišajos attēla apgabalos kā arī toņu pārejas. Citiem vārdiem sakot- ēnas nav pilnīgi mellas, un debesis tik ātri nepārdeg.
Tiešām tik ilgi fotogrāfē, bet reizēm absolūti bērnišķīgi jautājumi, un, cik noprotu, tad arī gūgle nav tavs draugs...!!!???