forum.gif
celtniecības darbi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / celtniecības darbi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.05.09 22:37
 citēt
Meklēju strādāt gribošus un varošus celtniekus. Darbs netālu no Rīgas. Ieinteresētos lūgtums rakstīt PM.
Publicēts: 11.05.09 22:58
 citēt
Es visu laiku lauziju galvu:kur atras labus fotogrāfus.Paldies par atklāsmi,iešu pameklēt celtnieku forumā. :)
Publicēts: 11.05.09 23:00
 citēt
domā ka tāds ir?
Publicēts: 11.05.09 23:17
 citēt
60uz5komats6:Es visu laiku lauziju galvu:kur atras labus fotogrāfus.Paldies par atklāsmi,iešu pameklēt celtnieku forumā. :)

LABS :D :D
Publicēts: 11.05.09 23:24
 citēt
:D
jā, nezināju, ka te baigais fotogrāfu profu saits, nebiju to pamanījusi... man šķita, ka dažādu profesiju pārstāvji šeit tusē, kam vaļasprieks ir fotografēšana.. :D

varbūt kāds te ir iemaldījies, kas domā, ak te tikai baigie krutie fotogrāfi tusē :D
Publicēts: 11.05.09 23:34
 citēt
Da kāda nozīme profesijai,ja cilvēkam pieder DIGITĀLAIS FOTOAPARĀTS,tad viņš automātiski ir baigi krutais fotogrāfs.

P.S. Joks protams.

P.P.S. Katrā jokā ir daļa joka.
Publicēts: 11.05.09 23:41
 citēt
sludinājums ļoti vispārināts, celtnieki vēl arī iedalās..... daudzi tagad ir bez darba, bet darba piedāvājumu viņi meklēs citur. [ ar celtniecību saistīts]:face-plain:
Publicēts: 12.05.09 06:23
 citēt
+negatīvs.
Un - būtu jautājums "burziņā", nevis pie "diskusijām", iebildumu arī nebūtu. Te tomēr vairāk tā kā par foto (un dižo māxlu) pļāpājam.
Publicēts: 12.05.09 08:17
 citēt
Labākā vieta , kur reklamēties.
Celtnieku saitos tusējās atbrīvoti policisti un tiesības nodzērušie šoferi, tēlojot uberkrutos fo... , tas ir celtniekus. Īstajiem naf laika , tiem ir jāstēdā:D
stings- PM, ko gribi, un varam veikt :)
Un ja izvēlēsies kādu no bloga... super, būs vieta , kur reklamācijas rakstīt!!!!
Publicēts: 12.05.09 09:01
 citēt
Lab prāt pieteiktos ,bet esmu Norvēģijā,jabūvē kalnos namiņi:))))
Publicēts: 12.05.09 09:23
 citēt
Ieliekot ss.lv attiecīgu sludinājumu, ir apmēram 1000 vēstules dienā. Vai 1000 zvanu...
Publicēts: 12.05.09 09:28
 citēt
Portreti:Ieliekot ss.lv attiecīgu sludinājumu, ir apmēram 1000 vēstules dienā. Vai 1000 zvanu...

no tā arī stings baidās...
Publicēts: 12.05.09 09:32
 citēt
es baidos no sliktiem celtniekiem :D un tikai...
Publicēts: 12.05.09 09:40
 citēt
es jau par to pašu... 1000 zvani no sliktiem celtniekiem. :)
Publicēts: 12.05.09 09:41
 citēt
Portreti:Ieliekot ss.lv attiecīgu sludinājumu, ir apmēram 1000 vēstules dienā. Vai 1000 zvanu...
tas ir viens no variantiem, atliek izvēlēties..................., otrs variants, sameklēt pēc paziņu.............paziņu sistēmas, kam kaut kas ir būvēts, sameklēt tos celtniekus, caur tiem citus, ja pirmie aizņemti, var pārliecināties par darbu kvalitāti, vienoties par cenām. pinoties ar oficiāliem kantoriem, jārēķinās, ka izmaksas būs dārgākas, jo bez darba samaksas strādniekam, jābaro vēl bars imitatoru
Publicēts: 12.05.09 09:43
 citēt
Neuzkāpjot uz grābiķa,tāpat neuzināsi kā ir.Neuzsākot celt,nezināsi kas par celtnieku.:face-wink:
Publicēts: 12.05.09 09:59
 citēt
Pieļauju, ka labākiem celtiniekiem ir darbs :)
Privātmājiņas būvē, tā teikt īstais roku darbs, nevis halturka.

60uz5komats6:Es visu laiku lauziju galvu:kur atras labus fotogrāfus.Paldies par atklāsmi,iešu pameklēt celtnieku forumā. :)

To arī var darīt, katram celtniekam takšu ir 5D vismaz :D
Publicēts: 12.05.09 10:14
 citēt
Man jau fotogrāfēšana ar kā hobijs.pēc profesijas būšu enerģētiķis.:)
Publicēts: 12.05.09 10:17
 citēt
kad celtniekiem nav ko darit, vinji fotografee :D
Publicēts: 12.05.09 10:19
 citēt
Tagad celtnieki, kas ir bez darba, pārdod savus X5 un 5D :)
Publicēts: 12.05.09 10:30
 citēt
Es no viena izbijuša celtnieka nesen nopirku 700 kadrus izfočētu 5D. :D
Publicēts: 12.05.09 10:53 labots
 citēt
sandijs:Tagad celtnieki, kas ir bez darba, pārdod savus X5 un 5D :)

...un nopērk MARK2 un ... bet x5 ir meiteņu braucamais :D:D:D, kad atrod pareizo kardānu :)
sundew:kad celtniekiem nav ko darit, vinji fotografee :D

...tas jaf mums visiem :D
Portreti:Es no viena izbijuša celtnieka nesen nopirku 700 kadrus izfočētu 5D. :D

...tikai nesaki, ka ar bārdiņu viņš bija:)
Publicēts: 12.05.09 11:00
 citēt
Ja nu dikti, vajag, un gribi tieshaam labus, varu iedaliit kontaktus savam, ar kuru reizi pa reizei straadaaju, cik aiznjemti/neaiznjemti protams nezinu shobriid, tak, ja interese, raxsti PM, iedaliishu kontaktus.
Publicēts: 12.05.09 11:00
 citēt
Haiduks:stings- PM, ko gribi, un varam veikt :)

vecis tac naf stiepējs! :face-grin:
Publicēts: 12.05.09 11:03
 citēt
sundew:kad celtniekiem nav ko darit, vinji fotografee :D

Kad fotomāxliniekiem nav ko darīt, viņi.... oi, tā taču nekad nevar būt...
Publicēts: 12.05.09 11:04
 citēt
negatIvs:
tas ir viens no variantiem, atliek izvēlēties..................., otrs variants, sameklēt pēc paziņu.............paziņu sistēmas, kam kaut kas ir būvēts, sameklēt tos celtniekus, caur tiem citus, ja pirmie aizņemti, var pārliecināties par darbu kvalitāti, vienoties par cenām. pinoties ar oficiāliem kantoriem, jārēķinās, ka izmaksas būs dārgākas, jo bez darba samaksas strādniekam, jābaro vēl bars imitatoru

WOW!!!
šito man patīk... tas ir tas, kas veido daļu mana biznesa- konsultācijas!!! :face-devil-grin:
1. kā izlabot brāķi
2. kā atgūt naudu
3. kā izbūvēt no jauna un neraudāt, kad celtnieki atkal aizbēguši ar naudu
4. kā legalizēt nelegālu celtniecību
5. kā legalizēt zagtus materiālus
6. kur meklēt dakteri, pēc infarkta:face-devil-grin: un slakteri celtniekiem :D
Dargi neņemu 1st 25 Ls (lētāk, nekā uberkrutie f...)

Interesanti raksti!!! Fotoaparātu par kapeikām ar garantijām tikai pērc, bet kur jāmaksā lielas naudas, iesaki to veikt bez garantijām... naf labi tā... un arī VID lasa, tur strādā daudzi blogeri :D
Publicēts: 12.05.09 11:07
 citēt
susurs:
Haiduks:stings- PM, ko gribi, un varam veikt :)

vecis tac naf stiepējs! :face-grin:

...šaubies :D
vai arī pēc sevis visu mēri :D:D:D
Publicēts: 12.05.09 11:10
 citēt
sandijs:Tagad celtnieki, kas ir bez darba, pārdod savus X5 un 5D :)
tie, kas pirka tādas lietas stipri pārvērtēja savas iespējas un reālo situāciju, bet tas nav tikai celtniecībā.................... www.fotoblog.lv... - pamatu veidņu uzstādīšana, ieliešana - ~ 3 dienas, bloku montāža, iekaitot jumta plātņu uzklāšanu - ~ 3-4 dienas[atkarībā no projekta], līdz finišam, atkarībā no apdares veida, un materiāliem, iesaistīto strādnieku skaita - ? dienas. ir gatavi projekti, ir gatavi paneļi, var pasūtīt, joprojām strādājam, neko nepārdodam, var apskatīt gatavu māju, var uzskatīt par reklāmu. bilde uzņemta ālējoties, ar zivs aci, tāpēc māja nedaudz uzpūtusies izskatās......................
Publicēts: 12.05.09 11:10
 citēt
Haiduks:un arī VID lasa, tur strādā daudzi blogeri :D

Tas fakts. Divi ienāca prātā uz sietiena. Ja ilgāk padomātu, mož vēl kādu atcerētos. :)
Publicēts: 12.05.09 11:17
 citēt
negatIvs: bilde uzņemta ālējoties, ar zivs aci, tāpēc māja nedaudz uzpūtusies izskatās......................

Toč ar zivsaci? Nav jumts par smagu? :D

joks ...
Publicēts: 12.05.09 11:33
 citēt
norchapersonigi:"šito man patīk... tas ir tas, kas veido daļu mana biznesa- konsultācijas!!! 1. kā izlabot brāķi. 2. kā atgūt naudu"

Teiktais attiecas varbūt uz hruščovku logu un vannu maiņu. Lielus objektus šādi gan neviens neceļ.

Ko kurš uzskata par lielu... tas ko es pieminēju ir neliela daļa no tehniskās uzraudzības darba :)... un arī lielie objekti ir pakļauti BRIESMĀM... bet tev to neuztvert, jo tas jaf tāds sīkums ... jaunais tilts veido bistamas ielieces :face-devil-grin:
Publicēts: 12.05.09 11:41
 citēt
moshka tad te ir kads ari arhitekts kas grib nopelnit uzzimejot projektu buudelei? :) PM
Publicēts: 12.05.09 11:43
 citēt
Shadow:moshka tad te ir kads ari arhitekts kas grib nopelnit uzzimejot projektu buudelei? :) PM
būdu var uzcelt bez projekta
Publicēts: 12.05.09 11:48 labots
 citēt
Shadow:moshka tad te ir kads ari arhitekts kas grib nopelnit uzzimejot projektu buudelei? :) PM

...pie naudas esi ticis...
varu uzprojektēt, uzcelt, nomēbelēt, un varu arī izīrēt, vai pat iemitināties :D
Publicēts: 12.05.09 12:36
 citēt
:D:D:D
pēdejais īsta vidzemnieka vērts
Publicēts: 12.05.09 13:46
 citēt

Ui, vai ta būdeļu zīmētājus grūti atrast?
Admiņam pa blatu varu ieteikt LĒTOS – tas ir – 3 stāvu būdelē aizmirstas kāpnes, pamati zem ½ mājas, māja ārpus zemes, sijas caur dūmeni u.t.t... Bez tādām ekstrām skaitās opcija par piemaksu :(
Publicēts: 12.05.09 13:50
 citēt
būda suņam vai pašam?
Publicēts: 12.05.09 13:59
 citēt
Haiduks::D:D:D

tādi mēs, čiuļu maitas,:face-plain: esam
Publicēts: 12.05.09 14:01
 citēt
NilsS:
Haiduks::D:D:D

tādi mēs, čiuļu maitas,:face-plain: esam

jūt, jūt asins radniecību :D
Publicēts: 12.05.09 16:44
 citēt
Shadow : Arhitekti te ir pilns un galvenais SMUKI un kruti:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):