forum.gif
Portretu retuša - seminārs (Photoshop)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Portretu retuša - seminārs (Photoshop)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.05.09 11:21
 citēt
Ik pa laikam kāds interesējas par portretu retušu... un te neliels seminārs (praktisks, pie datoriem) par šo tēmu:
Portretu glamour retušas metodes (Photoshop). Notiek 18. maija trijos pēcpusdienā (pirmdiena), 4 akad. stundas, izmaksas 35 Ls.
Rāda un stāsta Andris Šmits (ne tikai Photoshop eksperts, bet arī fotogrāfs). Var ņemt līdzi savas bildes, lai uzreiz tās apstrādātu.
Un vēl - seminārs paredzēts intensīvs, tādēļ priekšināšanas darbā ar Photoshop ir obligātas. Nebūs laika pie viena mācīties par slāņiem, maskām u.c.
Organizē Digital Guru, vairāk informācijas [url=www.digitalguru.lv/seminari/]www.digitalguru.lv/seminari/[/url]
Publicēts: 12.05.09 11:27
 citēt
Profila bilde ir lielisks piemērs izcilai portreta apstrādei. :)
Publicēts: 12.05.09 11:33
 citēt
alvils:Profila bilde ir lielisks piemērs izcilai portreta apstrādei. :)

Es šo semināru vēl neesmu apmeklējusi... :)
Un mana profila bilde ir fotgrāfēta ar mobilo telefonu; domāju, ka būtu nepieklājīgi to apstrādāt.
Publicēts: 12.05.09 11:34
 citēt
PrioRita:bilde ir fotgrāfēta ar mobilo telefonu; domāju, ka būtu nepieklājīgi to apstrādāt.

Kāpēc (no kurienes) tāds uzskats?
Publicēts: 12.05.09 11:42
 citēt
VISS ko dara mobīlais ir svēts un nerīkst aiztikt :)
Publicēts: 12.05.09 11:43
 citēt
alvils:
PrioRita:bilde ir fotgrāfēta ar mobilo telefonu; domāju, ka būtu nepieklājīgi to apstrādāt.

Kāpēc (no kurienes) tāds uzskats?

Nu, tas būtu pārāk nopietni. Man šķiet, ka tieši mobilo bilžu defekti ir forši.
Publicēts: 15.08.09 20:13
 citēt
.........
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):