forum.gif
JUSU DOMAS PAR FOTOBLOGU.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / JUSU DOMAS PAR FOTOBLOGU.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.12.06 02:52
 citēt
Gribetos uzzinat citu domas,ko katram ir devis saits Fotoblog?Vai kads personigi jut kad ir ko iemacijies un sacis labak fotografet?Personigi es esmu loti pateicigs sim blogam un man vins ir devis loti daudz ko.
Publicēts: 14.12.06 07:06
 citēt
...nu apsveicami !
Publicēts: 14.12.06 11:28
 citēt
man ta ir vieta kur paseedeet - gluzi kaa draugos, + palasiit kaut ko par foto. patik :) jums jaieviesh ir "Donate" podzinja :mrgreen:
Publicēts: 14.12.06 11:36
 citēt
Esmu kļuvis vieds kopš apmeklēju fb.lv
Publicēts: 14.12.06 13:21
 citēt
man personīgi šī ir vienīgā mīļā lapa netā. Tā kā fotografēju 6 mēneši (neskaitot n-tos gadus atpakaļ) esmu ar daudziem iepazinies klātienē, ar daudziem neklātienē. Mani te uzklausa, pamāj ar galvu, vai izlamā, bet viss ir pie vietas.
Teikšu tā jauka vietiņa internetā ar lielu aktivitāti. Kas grib, priekš tiem radoša, pamācoša.
Es uzskatu , ka esmu ieguvējs.
Kaut vai tas pats vismants (daudzi nez kāpēc negatīvi uztver) nav ne reizi pienācis pie mana bilžuka un bradājis pa to kā suveens, bet ļoti profesionālā foto valodā pateicis, kā viņš to redz...bet vai mēs mākam šo valodu...un te sākās nesaskaņas.
Bet mans uzskats, ka blogam ir vajadzīgi visi tā iemītnieki, lai lapa nepaliktu pelēka un nenosūnotu.
Publicēts: 14.12.06 14:05
 citēt
Man shii lapa darbaa atveraas pirmaa, kad atveru firefoxu..tas vien kauko noziimee! :)
Publicēts: 14.12.06 15:57
 citēt
Šeit nevar neienākt :))
Publicēts: 14.12.06 18:17
 citēt
domaju ka gada jubileja visiem buus dota iespeeja pateikties radiitaajiem :)
Publicēts: 14.12.06 18:56
 citēt
fotoblog - otrās mājas :)
Publicēts: 14.12.06 18:57
 citēt
gadadiena jau bija 07.11
bet nu viss ko māku ir tikai fotobloga vaina!
Paldies lietotājiem kas mani bīdija un juksim(kas vairs nav viens no mums) kas mani te ievilka!
īpaš paldies versatile kas palīdzēja man saveidot putniņus kas itkā pēc vērtējuma ir mana labākā bilde!
Publicēts: 14.12.06 20:05
 citēt
Nuu, diemzjeel sanaak tik reti taa bildeeshana, ka gruuti spriest, vai taadaa zinjaa fotoblog ko liidzeejis, tak i draudziigas kritikas palasoties /ne par savaam bildeem vien!/ i veerteejumus paluukojot un visadi - skats uz bildi un iipashi mans skats uz citu skatiijumu uz bildi mazliet pamainiijies un man domaat pareizaa virzienaa, tnXs!
Publicēts: 14.12.06 20:27
 citēt
lasot kaa vechi forumaa runaa par visaadaam focheeshanas lietaam daudz ko iemaacos, arii lasot skolas un peetot citu bildes meeginu izveerteet kas ir nepareizi, dziive ir gaajusi uz augshu kopsh briizha kad atklaaju fotoblog
Publicēts: 14.12.06 20:50
 citēt
Jaa, par digitaalajaam padariishanaam un tamliidziigi uzzinaaju gan daudzko aatraak, kaa tas notiktu savaa nodabaa suni eedot!
Publicēts: 14.12.06 22:39
 citēt
gadadiena jau bija 07.11
kas pa gada dienu ?! :shock:
Publicēts: 14.12.06 23:07
 citēt
tā dzirdēju, ka oficiālo gadadienu svinēsim 29ajā janvārī 2007 :)
...
... man fotoblogs ir kā labs draugs, kurš priecē un pa laikam izgaiņā šaubas, šad tad sadusmo vai aizkaitna, pa laikam sasmīdina... praktiski nekad neatstāj vienaldzīgu...
... foto izziņas procesā esmu atradis šeit ļoti noderīgas lietas (informāciju) -- bildēs, tekstos, forumā rakstītajā...
un esmu priecīgs par to, ka še klātienē un neklātienē man ir iespēja satikt kuplu pulciņu radošus un interesantus cilvēkus
:)
Publicēts: 14.12.06 23:34
 citēt
man fotoblogs ir miiljaakaa lapa visaa plashajaa internetaa :) :) :)

OFICĀLĀ dzimšanas diena: 29. janvāris.

Fotoblogs tapa 9 mēnešus no kuriem pēdējos trīs jau darbojās testa režīmā, tāpēc te var atrast ierakstus arī no 2005. gada novembra, bet nu publiski tas kljuva atklāts un pieejams janvāra beigās...
Publicēts: 14.12.06 23:42
 citēt
Patīk Vismanta komentārs :)))))))

Tik pat labi viņš varēja pateikt: Nu nav par ko, man jau nav grūti...

Bet par tēmu... VO!!! (es tiko pacēlu gaisā īkšķi)

Nebūtu Fotobloga, tagad droši vien nebūtu Romā un nestudēju fotogrāfiju IED ([url=www.ied.it]www.ied.it[/url])... un tas bija nopietni teikts

PALDIES
Publicēts: 15.12.06 00:34
 citēt
fotoblogs ir laba vietiņa kur, pēc vērtējumu rezultātiam spriest uz ko pavelkas latviski runājošā, 15-25 gadīgā publika. dažreiz tas man atgādina miskasti, bet ir autori un bildes kuru dēļ ir vērts te iegriezties! protams, ka ar katru apmeklējumu iegūstu, dažreiz pozitīvo, bet dažriez negatīvo.
tā nu tas i!
Publicēts: 15.12.06 00:41
 citēt
a blogs ta no 16 ... :twisted:
Publicēts: 15.12.06 00:56
 citēt
un tikai līdz 25, tad jau būs kopā ar Pedro, Vismantu un vēl dažu kolēģi jārakstās ārā :shock:
:twisted:
Publicēts: 15.12.06 01:00
 citēt
a blogs ta no 16 ... :twisted:

atvaino, gribēju teikt 16...
Publicēts: 15.12.06 01:09
 citēt
un tikai līdz 25, tad jau būs kopā ar Pedro, Vismantu un vēl dažu kolēģi jārakstās ārā :shock:
:twisted:

protams, ka ne tikai līdz 25, bet vidējais vērtētājs tomēr būs 16-25?
un bez Tevis kopā ar Pedro, Vismantu un vēl dažu kolēģi varētu arī nebūt tik labi!
Publicēts: 15.12.06 16:03
 citēt
Radīja intresi un daudz ko ierādija! :oops: Biju jau foto stipri piemirsis,vai arī nekad neko nezināju,aber tagad(vēl mazāk zinu,vēl urbt un urbt). :)
Publicēts: 15.12.06 16:41
 citēt
gadadiena jau bija 07.11

gads kopš ielikta pirmā bilde :wink:
Publicēts: 16.12.06 00:14
 citēt
gadadiena jau bija 07.11

gads kopš ielikta pirmā bilde :wink:

tas nav raditajs. oficialal dz diena ir 29janvaris - pats biju klaat dzemdibaas :mrgreen:
Publicēts: 16.12.06 00:26
 citēt
paldies radiitaajiem ka izveidojat so blogu=)
shutter netiik liidz erfoto veel caapot=)
bet shis....(ta cukstus)p e r f e c t
Publicēts: 17.12.06 10:40
 citēt
ja jau te no 16-25, tad jau admiņim ar - jāsaka kā teletūbjiem - atā atā :P

fotobogs ir vnk drausmīga lapa, ko lai saka - vnk drausmīga....:))))))))))))))))))))
Publicēts: 17.12.06 22:00
 citēt
ja jau te no 16-25, tad jau admiņim ar - jāsaka kā teletūbjiem - atā atā :P

fotobogs ir vnk drausmīga lapa, ko lai saka - vnk drausmīga....:))))))))))))))))))))

arii atklaatus vardus nav ko sleept :mrgreen:
Publicēts: 18.12.06 06:39
 citēt
shii ir vieniigaa vieta kura mani piespieda lasiit fotoskolas liidz PIECIEM riitaa!!!es pats paliku uz dirsas kad aptveeru cik ir pulkstens.es savu muuzhu neko neesmu lasiijis tik ilgi un liidz galam.pat skolaa es nevienu graamatu neizlasiiju-praktiski nevienai graamatai neesmu ticis taalaak par tresho lapu.un tieshi fotobloga deelj esmu smagi noleemis iet maaciities par fotograafu...
Publicēts: 18.12.06 18:30
 citēt
Nuu, laikam she 1. X-zi taa iisti piefikseeju, ka tie ljoti retie, bet patiikamie iznjeemumi - ka sakariigi bildee cilveeki ar sameera mazu pieredzi ir ne tik aarkaart ljoti reti, kaa domaajos ieprieksh.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):