forum.gif
Foto Tusiņs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Foto Tusiņs
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.05.09 13:14
 citēt
Nosvinēsim Fotogrāfijas 170 gadu jubileju kopā!
FotoAkadēmija aicina uz bezmaksas pasākumiem!
Pasākuma ietvaros - pirmo reizi Latvijā -
Jebkuram interesentam mēs dāvinām iespēju dzirdēt izcilo fotogrāfu vērtējumu par saviem darbiem!
Aizmirstiet par anonīmu diletantu nievājošajiem komentāriem internetā
un draugu uzslavām aiz žēlsirdības –
nesiet savas bildes un uzziniet, ko tās ir vērtas no īsto profesionāļu viedokļa!
Šoreiz jūs atzīs par ģēnijiem vai noliks gar zemi
Oļegs Zernovs, Māris Kundziņš,
Dainis Matisons, Andrejs Saļikovs un Nikolajs Trifanovs-Bogdanovs.
Protams, ka tas nav viss. Foto izklaide ir paredzēta visas dienas garumā.
Programmā ir:
• Atvērtas foto lekcijas
• Bazaly fotogrāfu izstāde – portreti un kāzu fotogrāfijas
• Olympus tehnikas un foto printeru un foto papīra prezentācijas
• Tikšanās ar citiem fotoatkarīgajiem
Uz tikšanos FotoAkadēmijā 23. maijā, no plkst. 10:00 – 17:00!
Pieteikties “Atvērtās durvju dienas” pasākumiem iespējams pa e-pastu: foto@fotoakademija.lv
vai zvanot pa tālruņiem 67331123 vai 27071183
Uzmanību: vietu skaits lekcijās ir ierobežots!
Visi pasākumi ir pilnīgi bezmaksas :-)
Publicēts: 12.05.09 13:20
 citēt
sestdiena, na haļavu, gribētāji būs
Publicēts: 12.05.09 13:21
 citēt
nesiet savas bildes un uzziniet, ko tās ir vērtas no īsto profesionāļu viedokļa!
Šoreiz jūs atzīs par ģēnijiem vai noliks gar zemi

wow. A opcija - normāls džeks vairs nepastāv fakadēmijas vidē ?:)
Publicēts: 12.05.09 13:23
 citēt
Gluži kā radioreklāma. :) Kaut ko nedaudz precīzāk varbūt?! Piemēram, par to, kā notiks šo bilžu vērtēšana. Ieradīsies blogeri, līdzi ģimenes albūmiņš ar 100 bildēm izmērā 10x15cm, ies pie Oļegs Zernovs, Māris Kundziņš, Dainis Matisons, Andrejs Saļikovs un Nikolajs Trifanovs-Bogdanovs, un šie tad teiks "ģēnijs" vai "gar zemi"? Ierašanās desmitos vai drurvju slēgšana vaļā desmitos? Ko ellē nozīmē "atvērtas foto lekcijas"? Par ko? No kā? Kam? Kur?

Fotoakadmēmijā vienmēr viss TIK nekonkrēti un skopi virspusēji tiek pasniegts kā šīs reklāmas rullītis, kurš PR akadēmijai noteikti neceļ? :)
Publicēts: 12.05.09 13:33
 citēt
Cik ir tas ierobežotais skaits? Es un vēl kāds būsim par daudz? :D
Kāda žanra bildes tad tiks vērtētas? Visas labas, ka tik foto?..
Publicēts: 12.05.09 13:49
 citēt
Detalizētāku pasākumu plānu un aprakstu var atrast šeit: www.fotoakademija.lv...
Pasākumiem ieprieks japiesakās! :face-wink:
Publicēts: 12.05.09 13:50
 citēt
Publicēts: 12.05.09 20:59
 citēt
Malači, apsveicami ! Kāds kaut ko dara arī bez maksas !!!

Ārzemēs šie portofolio apskati, kritika un padomi parasti ir par labu naudu !
Publicēts: 13.05.09 00:41
 citēt
A mums te tā LV sākts pieņemt viss kas par velti, par paldies nav kruta. Ja kaimiņš gāja uz lekcijām par 50Ls tad man noteikti jāiet par 100Ls jo par 100 man nevajdzēs pašam piezvanīt vai uzrakstīt e pastu , bet izdrukās un pienesīs klāt programmu ar viesiem laikiem :)
un kā izrādās visi dzimuši par Autobrucējiem , Fotogrāfiem utt.

Ir dažādi līmeņi un visiem vajag pēc savas saprašanas un spējām un tikai tā var kļūt labāks. Protams ka to var uztvert kā reklāmu, bet kopumā labs pasākums tiem kuri vēlas apjaust kur viņi ir savā zināšanu un sapratnes attīstība par foto u nebūt laikm nav jābut profiņam vai galīgam iesācējam.
laikam jāprasa makss, jo kā rāda pieredze viss kas ir par velti ir biedējošs :D
Publicēts: 13.05.09 09:54
 citēt
norchapersonigi:Kālab vienam amatierim vajag to līmeni? Tas palīdzēs vairāk fanot par procesu?
Tu katru rītu slīpē savas kafijas vārīšanas iemaņas, eksperimentējot ar vārīšanu, ūdeni, palīggaršvielām?

Plus vēl laiku pa laiku savu kafiju nes atrādīt "profiem", lai šie pasaka, vai esi ģeniāls kafijas vārītājs vai arī nekam nederīgs salašņa, kas neprot pagatavot kafiju. :D
Publicēts: 13.05.09 10:09
 citēt
tam, kuram pietiek, ar to ko prot un ka tuvaakie draugi sajuusmaa spiedz - tas neiet atraadiit. Taapat ar to kafiju - ja liidzdziivotaaji rauc pieri un nedzer tevis pagatavoto kafiju, tad arii meegjina uzlabot savas prasmes un iet pie kaada pamaaciities vai atraadiit pagatavoto kafiju, lai saprastu - tieshaam slikta kafija, vai liidzdziivotjaas duraks;-p;-)
Publicēts: 13.05.09 10:14
 citēt
tad jau dansiga taisās iet un atrādīt... ;)
Publicēts: 13.05.09 12:02
 citēt
norchapersonigi, kuram no garšotājiem, Tavuprāt, nav labas garšas un ožas izjūtas? Oļegam Zernovam, Mārim Kundziņam,
Dainim Matisonam, Andrejam Saļikovam vai Nikolajam Trifanovam-Bogdanovsam, vai arī visi šie ir bez garšas un ožas izjūtām?
Publicēts: 13.05.09 12:23
 citēt
Pēc ievadtexta spriežot - tāds snobisks pasākums, kur lielie onkas pateiks, vai tu esi fotogrāfs vai ne.... njaaa.

šitais texts ir vienkārši unikāls: Šoreiz jūs atzīs par ĢĒNIJIEM vai NOLIKS gar ZEMI
Oļegs Zernovs, Māris Kundziņš,
Dainis Matisons, Andrejs Saļikovs un Nikolajs Trifanovs-Bogdanovs.
Publicēts: 13.05.09 12:28
 citēt
norchapersonigi:salīdzinājums ar kafiju ir tāds

Es ļoti labi sapratu šo salīdzinājumu, vnk turpinu runāt Tevis iesāktajā metaforā, tieši tāpat kā Tu. ;) Bet Tu neatbildēji par pirmajiem diviem, kurus dzirdi NE pirmo reizi, tātad ožas un garšas trūkumu laikam attiecināji tieši uz viņiem...
Publicēts: 13.05.09 12:31
 citēt
Gudris:laikam vaidzēja piedāvat 10 Ls par ierašanos :face-angel::face-grin:

šai gadījumā es ierastos, taču jautājumu par pasākumu droši vien būtu vēl vairāk. :)
Publicēts: 13.05.09 12:32
 citēt
Gudris:Nu jau sākat piepisties vārdiem...

Kuriem tieši? Oļegs Zernovs, Māris Kundziņš, Dainis Matisons, Andrejs Saļikovs un/vai Nikolajs Trifanovs-Bogdanovs?
Publicēts: 13.05.09 13:08
 citēt
daiga, a varbuut arii aizieshu ;-) man jau patiik taas darbu kjidaahsnas un savadaaks viedoklis ;-)
Publicēts: 13.05.09 13:21
 citēt
Ak kungs, cik te daži visu tik pers. uztver. Tak nav spiesta lieta iet un k-ko rādīt. Snobisks, redz, pasākums.
Tak rīkojiet paši savus, pa naudu, ar savu lielo prof. aci un liekat citiem mieru :) :)
Publicēts: 13.05.09 13:35
 citēt
norchapersonigi:Esmu redzējis daudz Valta Kleina darbu, gan no tā posma, kuru viņš tagad pilnīgi noliedz un neiekļauj savā CV, gan modi.

Es arī. Bet kāds sakars šim pasākumam ar V.Kleinu? :D Nekāds!
Publicēts: 13.05.09 14:22
 citēt
a es pieteicos;-p;-)
Publicēts: 13.05.09 14:37
 citēt
norcha, tak visi taapat zina, ka es esmu Gjeennijs;-)))));-ppppp

spirit, ta jau satiksimies;-) (Ilgonis shodien atgreizaas - runaashu naakamo nodarbiibu)
Publicēts: 13.05.09 18:14
 citēt
nesaprotu kur tik taalu jaaiet - es tepat varu liidz a zemi nolikt - kaa saka leeti un labi
Publicēts: 13.05.09 19:12 labots
 citēt
Maris:nesaprotu kur tik taalu jaaiet - es tepat varu liidz a zemi nolikt - kaa saka leeti un labi
tāpat kā te, tāpat jau uz turieni neviens nenes bildes kritikai, vārda tiešajā nozīmē, nes, lai no, tjipa, speciālista saņemtu atzinīgu vērtējumu, jo kāda daļa uzskata, ka nav pienācīgi novērtēti, vai pamanīti. prātīgu kritiku diez vai izdzirdēs. jaunībā vairākas reizes dažas bildes parādīju dažiem atzītiem fotogrāfiem, pazīstamākais G.B., un ko es dzirdēju....... : nu forši, normāli, šitā neko, tā arī varētu būt, varbūt maziet tā, vai šitā...............[ nekā personīga, bet to viņi teica arī par sviestu un teksti atkārtojās pie citiem bilžu rādītājiem]
Publicēts: 13.05.09 19:19
 citēt
a tu doma, ka vinji baigi grib kadam savu taisnibu pieradit?
es jau ari biezhi vien vairs nestidos ar cilvekiem, kas acimredzamas aplamibas runa, ja tam, ka vinjsh uzzinas, ka nav taisniba, nav butiskas nozimes. izdaru pa savam, viss strada, un lai tak ir cilvekam ta sajuta "bet es taču jau sākumā teicu, ka vajag tā".
Publicēts: 13.05.09 20:58
 citēt
ir jau visaadi kritizeetaaji - ir ari taadi, pec kura kritikas dazhs labs staigaa kaa noleemeets, nosleepis fochuku visdziljaakajaa stuurii ;-)
Publicēts: 14.05.09 00:19
 citēt
čukčām labi, jurtās nav stūru, nav fočiks jāslēpj, un arī ir pilnīgi pie kājas, ko jebkurš no minētajiem pro fotogrāfiem varētu vai gribētu teikt par čukčas bildēm. jābrauc aukstāk, pamācīties dzīves gudrības!
Publicēts: 14.05.09 08:50
 citēt
Ex.. par gaismām gribējās paklausīties, varbūt ko lietderīgu izstāstītu, bet nu.. gan jau ka būšu kur Siguldas pļavās.. :face-plain:
Publicēts: 14.05.09 09:01
 citēt
KEPKE:Ex.. par gaismām gribējās paklausīties, varbūt ko lietderīgu izstāstītu, bet nu.. gan jau ka būšu kur Siguldas pļavās.. :face-plain:
lieli masu pasākumi ir kā gadatirgus, izej cauri, paskaties kā podnieks strādā, kā kalējs kaļ, kā grozus pin un atgriezies mājās vari tikai nosecināt, ka no visa tā Tu neko nejēdz
Publicēts: 14.05.09 11:14
 citēt
negatIvs izej cauri, paskaties kā podnieks strādā, kā kalējs kaļ, kā grozus pin un atgriezies mājās vari tikai nosecināt, ka no visa tā Tu neko nejēdz

tas ir loti augsts raadiitaajs - diemzheel lielaakais vairums lauzu nespeej nonaak liidz shai atzinjai
Publicēts: 14.05.09 11:44
 citēt
jebkuraa pasaakumaa var guut vismaz vienu veertiigu atzinju!
Publicēts: 14.05.09 11:45
 citēt
dansiga:jebkuraa pasaakumaa var guut vismaz vienu veertiigu atzinju!

Jā, kaut vai "nekad vairs neiet uz tādiem pasākumiem" :)
Publicēts: 14.05.09 11:51
 citēt
man personīgi netraucē apziņa, ka neko īpaši nejēdzu no fotografēšanas, vismaz profesionāļu izpratnē... bet, ja gadās tāda izdevība, kaut ko jau lieku aiz auss, un priecājos, ja kādreiz kaut kas sanāk labāk nekā iepriekš... :face-smile:
Publicēts: 14.05.09 11:54
 citēt
daiga35:man personīgi netraucē apziņa, ka neko īpaši nejēdzu no fotografēšanas, vismaz profesionāļu izpratnē... bet, ja gadās tāda izdevība, kaut ko jau lieku aiz auss, un priecājos, ja kādreiz kaut kas sanāk labāk nekā iepriekš... :face-smile:

tur jau nav nekaa ljauna - tas ir kluss process un satriec mazu sabiedriibas dalju (nu tos kas tiek kadraa), bet ir cilveeki kas dzied vai nedodies puush tauri
Publicēts: 14.05.09 23:11
 citēt
:D uh, jāsarosās :face-glasses:es ar gribu zināt- es ir ģēnijs vai nē:face-kiss:
Publicēts: 15.05.09 01:46
 citēt
vēļ varj pieteikties?
Publicēts: 22.05.09 00:52
 citēt
Cik Juus aprobezhoti esat?! :(

Dansigai pluss, par atzinjaam!
Publicēts: 24.05.09 02:11
 citēt
Cerams, ka te tiks publiceets geniju un gar zemi nolikto saraksti:)
Publicēts: 24.05.09 02:40
 citēt
velns, labprāt ar Kundziņu būtu padiskutējis par to, kāpēc divi vizuāli pilnīgi indentiski redīsi pēc garšas var tik ļoti atšķirties... bet kā vienmēr, tās labākāš foruma tēmas acī ielec tad, kad jau ir par vēlu...
Publicēts: 24.05.09 04:11 labots
 citēt
Apņirdzos , no visiem pieminētajiem MEISTARS ir tikai Viens Māris Kundziņš , visi pārējie ir no sērijas "Man teica ka viņš baigi krutais" :):) Diemžēl Foto akadēmija slimo ar to pašu kaiti ko visi pirms viņiem un ari pēc viņiem IZGLĪTOTU / KVALIFICĒTU pasniedzēju neesamība . Cilvēks kurma NAV IZGLITĪBA un pietiekami nopietnas profesionālas pieredzes konkrētā jomā NAV NEKĀDS KRITĒRIJS :) Zernovs ir ļoti labs praktiķis bet diemžēl arī viņam nav nedz atiecīgas izglītības nedz arī pedagoģiskās pieredzes. Visi pārējie ir VIENKARŠI "Čaļi no ielas" kuriem patīk macīt citus bet nav nedz nopietnas profesionālas pieredzes nedz izglītibas šai jomā. Zināt kā Foto Akadēmij komplektē savus mācību spēkus "Nezini kādu kas labi fočī" līmenī atļaušos apšaubīt "Meistaru kvalifikāciju" , nebūdami nedz profesionāli izglītoti AMATĀ nedz arī PEDAGOĢIJĀ viņu viedoklis ir tik pat "Profesionāls" cik jebkura "Interneta aplicēja" kurš pabeidz 3 ātros kursus un knipsē kāziņas un pjankas:):)

Atšķirībā no daudziem es pazīstu apmēram 2/3 no pieminētajiem čaļiem , pārsvarē viņu funktires ir nu tik subjektīvs cik subjektīva ir viņu ierobežotā amatieru jomas pieredze foto jomā vai illgadīga ļoti šaurā specializācijā:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):