MaVi:velns, labprāt ar Kundziņu būtu padiskutējis par to, kāpēc divi vizuāli pilnīgi indentiski redīsi pēc garšas var tik ļoti atšķirties... bet kā vienmēr, tās labākāš foruma tēmas acī ielec tad, kad jau ir par vēlu...
dansiga : Zini saule tas labi ka tev patika , čaļi ir labi tusētāji sevišķi Nikolajs ar Andreju tie tādi "Kompaņeiskije" onkas Bet tik es neizsslēdzu ka tavas teorētiskās zinības un sagatavotība ir vairāk nekā viņiem abiem kopā Kuro reizi atkārtoju LAMERI MĀCA LAMERUS beigās sabāk Lamers kubā Dažu pazīstu 20 vairāk gadus un zinot cik ātri apvainojās un nepieņem JEBKURU atšķirīgu no sava viedokli kaut arī tas ir APRIORI aplams , jo GRĀMATĀ lūk rakstīts ŠITĀ un px ka REĀLI dzīve ir pilnīgi savādāk un to jebkurš kas to darijis labi zin Tā baig labi var atpazīt toss kas DAUDZ lasa bet ļoti maz ko reāli darijis no tā ko STĀSTA Ir daudz GUDRU TEORĒTIĶU bet ļoti sit cauri tas ka PRAKTISKI neko no tā ko stāsta neviens nav darijis un arī NAV MEĢINĀJIS jo tad zinātu ka kas vai nu VISPĀR nav iespējams vai rezultāti ir APSALŪTI savādāki Kādreiz Māris kundziņš šis lietas perfekti demosntrēja , jo viņš visju ko pats māca ir PATAS arī reālizējis izsecinājis un izštukojis , tāpat arī ar Raimo Lielbriedi . Man te pēc vienas Liebrieža uzsstāšānās sanāca varen karsta diskusija ar ļot "Zinošiem" onkūļiem kuri pēkšņi sāka blamierēt ka "Kā Lielbriedis izmainijies" nu pilnīgi ne to stāstot un mācot taga. Uz ko es varēj tik atbildēt apstiprinoši JO redz Dižbriedis pēdējos 10 gadus pamatīgi braukā pa pasauli un mācās un skatās PRAKTISKI un nepiemīt viņam kompexss TĀ un NE SAVĀDAK. Lidz ar to ja šis kur aizlaiž un PRAKTISKI redz un pamēģia ka ir SAVĀDĀK tad viņš maina savu iepriekšējo viedokli uz to KĀ IR REĀLI ŠODIEN UN TAGAD Vairums sauvamo "Pasniedzēju" ir pieredzējuši Krievu "Tehnarji" kuri pieradusji mācīties no GRĀMATĀM un par cik grāmatas viņi parasti lasa Krievu tad arī zinības viņiem ir tādas ar 10 gadu nībīdi "Kad Krievijā pārtulkoja" , dzīve un tehnaloģijas iet uz priekšu un Krievijas un Rietumu uzsskati par vienam un tamā pašām lietām reizēm atšķiras par 180* Ir jomas kur Krievija ar savu "Empīrisko" piegājienu lietām ir TĀLU priekšā Eiropā un ir lietas kur Krievija ir 70 gadu līmenis , ot tad visai bieži šos līmeņus jaucot sanāk TĀDA PUTRA ka mācāmie principi un viedokļi vienkarši viens otru IZSLĒDZ . Te tiek mācīti "Modeļu foto" un kādas vēl tik nē dumības , vieni apgalvo kautko pilnīg 100% kā jeņķu mācību grāmatās raksta , sevški "labas" tās ko šai jomā sarakstijuši Jenķi juristi . Citi atkal piestaigā uz kursiem kur māca tādu naturālu Russian Lifestyle gan darbos gan texstos. Man piemēram ir visai intresanti pavērot kā izmainās cilvēks kurš sākumā paklusās pamācās VIENUS tad OTRUS tad kādu brīdi ir uz "Dirsas" kamēr pielec ka šeit nav nedz USA nedz RUSSIA , un tad nemas normāli kā ŠEIT PIEŅEMTS tas parasti ir tā kā vairums Eiropas pieņemts. Vāciešiem ir tads pņemiens viņi neņem mācīt tos kas nav beiguši skolas VĀCU VALODĀ , tas tāds savdabīgs segregācijas panēmies "Itkā" pēc valodas zināšanām , ISTENĪBĀ tas paredz pavisma citu lietu , pilnīgi CITAS zināšanas ko MĀC CITOS REGIONOS. Pēc friču domām tās ir APLAMAS un tāpēc viņi tā savdabīgi nošķir SAVĒJĀS pareizās un CITU NEAREIZĀS , pie mus tā nav un tāpēc mums ir ZVĒRĪGS bardaks visās izglītibās FOTO tai skaitā
asteszvaigzne : Ot par Rolandu piekrītu , pilnīg noteikt ir vērts paklausīties Pietam vīniem ļoti nopietni izglītības projektu plānu un es to tikai apsveicu jo viņam plaša praktiska pieredze savā un blakus jomās.
SL:Ak kungs, cik te daži visu tik pers. uztver. Tak nav spiesta lieta iet un k-ko rādīt. Snobisks, redz, pasākums. Tak rīkojiet paši savus, pa naudu, ar savu lielo prof. aci un liekat citiem mieru
Ja Tu to biji tēmējusi man es neizteicos par pasākumu kā tādu - es uzbraucu diskusijas autoram par riebīgo ievadtekstu, kas liek domāt, ka pasākums būs tieši tāds.
Lunis, nu uz kursiem es netaisos iet pie vinjiem , bet pavadiit sestdienu tur un pakalusiities bija gana interesanti ;-) Jaaa - Lakji gan mees ar asteszvaigzni nosleemaam veel paklausiities ;-)