forum.gif
Labpraat samainiitu Canon stiklinjus ar piemaksu ;)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Labpraat samainiitu Canon stiklinjus ar piemaksu ;)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.05.09 00:49
 citēt
Sveiki...ir radusies vajadziiba peec Canon 50mm f/1.8 fikseeto stiklinju, taapeec radaas doma ka varbuut kaads veeleetos iemainiit? Varu piedaavaat Canon EF 28-90mm f/4-5.6 plus veel kaadu piemaxinju ja nu kaadam buutu intrese, kameer veel pac neesu nobriedis nopirkt svaigu 50mm fixu :face-wink:
Publicēts: 13.05.09 12:06
 citēt
A cik tu gatavs piemaksāt?
Publicēts: 13.05.09 13:58
 citēt
gruuti spriest...to jau domaaju ka vareetu sarunaat...man tam 28-90 veel garantinja ir ;) pirkts 18.06.08 pa 50 naudinjaam
Publicēts: 13.05.09 14:02
 citēt
zūms, kas jauns ar visu garantiju pirkts par 50 naudiņām, TOČ derīgs tikai riekstu dauzīšanai (vai palodzes dekorēšanai). :)
Publicēts: 13.05.09 14:03
 citēt
:D nu iespeejams, bet varbuut tomeer kaadam noder, jo arii jaunu fixi 50mm 1.8 es varu dabuut pa 65 naudinjaam, pilniigi jaunu ar visu garantiju ;)
Publicēts: 13.05.09 17:22 labots
 citēt
alvils:zūms, kas jauns ar visu garantiju pirkts par 50 naudiņām, TOČ derīgs tikai riekstu dauzīšanai (vai palodzes dekorēšanai). :)

neesi nu tik kategorisks - pat uz lētākās dslr sakarīgās rokās taps kaudzēm saldu ainavu, arī studijā visiem dr lv uc taml saitiem būs ok. Protams - nav tas salīdzināms ar L klasi, vai pat ar lētajiem fiksiem, taču reizēm pārāk snobiski man šķiet šie izteikumi
Publicēts: 13.05.09 17:24
 citēt
+1 pie Nila izteikuma.
Turklāt,price/performance jau vispār arī spēlē zināmu lomu.
Publicēts: 13.05.09 18:12
 citēt
+1 Nilam.
neprast bildeet un velt visu uz tehniku ir viens.
otrs ir, ka ari zhurnalam a4 izmera bildi var bildeet ar 50/1.8 vai kitu. protams, bus vairak japiedoma, neka bildejot ar kaut ko asaaku un smukaak bluureejoshu, nevares tik ljoti veert valjaa, jauzmanas no atspidumiem, bet rezultatu panakt var. gan pats ta esmu bildejis, gan koleegji.

un jaa. canon 28-90 taisa smukas zvaigzniites no laternaam pie aizveertas diafragmas.
Publicēts: 14.05.09 12:21
 citēt
versatile:+1 Nilam.
neprast bildeet un velt visu uz tehniku ir viens.
otrs ir, ka ari zhurnalam a4 izmera bildi var bildeet ar 50/1.8 vai kitu. protams, bus vairak japiedoma, neka bildejot ar kaut ko asaaku un smukaak bluureejoshu, nevares tik ljoti veert valjaa, jauzmanas no atspidumiem, bet rezultatu panakt var. gan pats ta esmu bildejis, gan koleegji.

un jaa. canon 28-90 taisa smukas zvaigzniites no laternaam pie aizveertas diafragmas.

vot tas jau ir gaumes jautājums :) man tās zvaigznes netīk, vēl vairāk netīk Sigmu un Tamronu dzeltenīgie oreoli :) šajā ziņ]a Linieki patīkami iepriecina pretgaismās
Publicēts: 14.05.09 12:34
 citēt
+++ Nils. saku par TEvi labi domat :)
Publicēts: 14.05.09 22:33
 citēt
28-90 manuprāt metams ārā... no plastmasniekiem + - var paspēlēties ar 18-55... Bet tas ir tikai mans subjektīvs viedoklis :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):