Sveiki...ir radusies vajadziiba peec Canon 50mm f/1.8 fikseeto stiklinju, taapeec radaas doma ka varbuut kaads veeleetos iemainiit? Varu piedaavaat Canon EF 28-90mm f/4-5.6 plus veel kaadu piemaxinju ja nu kaadam buutu intrese, kameer veel pac neesu nobriedis nopirkt svaigu 50mm fixu
alvils:zūms, kas jauns ar visu garantiju pirkts par 50 naudiņām, TOČ derīgs tikai riekstu dauzīšanai (vai palodzes dekorēšanai).
neesi nu tik kategorisks - pat uz lētākās dslr sakarīgās rokās taps kaudzēm saldu ainavu, arī studijā visiem dr lv uc taml saitiem būs ok. Protams - nav tas salīdzināms ar L klasi, vai pat ar lētajiem fiksiem, taču reizēm pārāk snobiski man šķiet šie izteikumi
+1 Nilam. neprast bildeet un velt visu uz tehniku ir viens. otrs ir, ka ari zhurnalam a4 izmera bildi var bildeet ar 50/1.8 vai kitu. protams, bus vairak japiedoma, neka bildejot ar kaut ko asaaku un smukaak bluureejoshu, nevares tik ljoti veert valjaa, jauzmanas no atspidumiem, bet rezultatu panakt var. gan pats ta esmu bildejis, gan koleegji.
un jaa. canon 28-90 taisa smukas zvaigzniites no laternaam pie aizveertas diafragmas.
versatile:+1 Nilam. neprast bildeet un velt visu uz tehniku ir viens. otrs ir, ka ari zhurnalam a4 izmera bildi var bildeet ar 50/1.8 vai kitu. protams, bus vairak japiedoma, neka bildejot ar kaut ko asaaku un smukaak bluureejoshu, nevares tik ljoti veert valjaa, jauzmanas no atspidumiem, bet rezultatu panakt var. gan pats ta esmu bildejis, gan koleegji.
un jaa. canon 28-90 taisa smukas zvaigzniites no laternaam pie aizveertas diafragmas.
vot tas jau ir gaumes jautājums man tās zvaigznes netīk, vēl vairāk netīk Sigmu un Tamronu dzeltenīgie oreoli šajā ziņ]a Linieki patīkami iepriecina pretgaismās