zipspuldzi neieteiktu, meegjinaaju, bet shamaas ne visai sajuusmaa. ar to lietu ir taa, ka pagoda te mainaas katras 30 minuutes (irl tas pats kas uk ar tiem laikapstaakljiem) - jaakjer mirkji un jaaizvilina kaadaa saules apspiideetaa laukumaa, ja taads buus
pats ar esmu londonaa slapjaas vaveres bildejis, galvenais nostaties un ipashi apkart nevazaties, pashas lien virsuu. pie bekingemas pils un griničas parkos netruuka. btw, griničas observatorijas parku iesaku, smuks reljefs un kraasas ari shaja gadalaika varetu but super, lidzigi ka rudenii.
Lachux:Haidparkā varēsi fočēt un barot cik uziet. Labāk ja ir asistensts-barotājs. Jā barot uzmanīgi, jo var ieķert pirkstā.
A ha Haidparkā vāveru ir dafiga un dahuja, cik nu tur ir manīc ta šām garšo plika baltmaize + sāļitus riekstiņus ar ed (pats baroju)....un tā kā vāvere ir dumš dzīvnieks ar īsu atmiņu ta zibšņa bailes šai ātri aizmirstas
Nelobīti zemesrieksti Šis arī tika nosnapots,neatceros,pie karalienes pils,vai Grīnvičā,kautgan,nekādu iebarošanu tur nevajag,šie skaistie dzīvnieciņi tur ir vairumā un visur www.fotoblog.lv...
neatkarīgi, ar vai bez riekstiem, galvenais, lai bildē nejūt nebrīves (parka) garšu, vai arī tieši uzsvērti kontaktu ar cilvēku bet Vaverēm patīk tetovēti rieksti
man drushak ireiz no asinsdonoru centra atanaca vestule "blabla kautkadu iemeslu delj jusu asinis netiks izmantotas talak.."
nu sabijushas abas lidojam uz turieni noskaidrot kas par štelli. a shi tajaa laikaa uz modelju dietas sedeja un rija riekstus lai nav bads.. TREKNAS ASINIS
man drushak ireiz no asinsdonoru centra atanaca vestule "blabla kautkadu iemeslu delj jusu asinis netiks izmantotas talak.."
nu sabijushas abas lidojam uz turieni noskaidrot kas par štelli. a shi tajaa laikaa uz modelju dietas sedeja un rija riekstus lai nav bads.. TREKNAS ASINIS
jā saņemt tādu vēstuli no Asins donoru centra iedzen na pa jokam strjomu... Un kur baros? Moš jāņem līdzi kāda kuļķene ar rieksiem, ja nu aptrūkstās barotājiem... ? lazdu riekstiem?
nu jā ir jau nelegālas metodes jaudas/enerģijas palielināšanai, bet tās lai paliek saspiestajiem sportistiem... tad nekā - palūrēties uz lēkāšanu ni un ni...