Tad, kad shie iziet pastaigaa, tad kroplji, bet kaa pasham pa TV jaaskataas uz divaam smukaam meiteneem, kuras ne tikai buchojas, tad uzreiz ir forshi?
Tad, kad shie iziet pastaigaa, tad kroplji, bet kaa pasham pa TV jaaskataas uz divaam smukaam meiteneem, kuras ne tikai buchojas, tad uzreiz ir forshi?
Dodu priekšroku vienai un nevis pa TV , bet dzīvajā
Eidzii:Dodu priekšroku vienai un nevis pa TV , bet dzīvajā
Dod priekšroku dzīvajā vienai, bet sanāk tikai DIVI un pa TV.
p.s. man ir diez gan vienalga, vai praids notiek vai nē (es pieļauju, ka lielākai daļai Latvijas geju arī ir vienalga, tā ir maza daļiņa no viņiem, kas cenšas izlekt, izrādīties), bet homofobas publikācijas (arī te blogā) man izraisa negatīvas emocijas. priekš kam tas vajadzīgs?!
Kropļi nu gluži nav, bet slimi gan! Neviens jau neliedz viņiem intīmi mīlēties, tik kamdēļ citiem sava slimība acīs jābāž! Štrunts par pieaugušajiem skatītājiem, bet ej nu ieskaidro daži gadiņi vecam zinātkāram bērniņam, kas redz to ambrāžu dzīvajā (vai TV), kas ir gejs?...Draugam jau mazdēls intensīvi uzdeva šo jautājumu, TV ziņas skatoties un šamam nebij īsti ko atbildēt- kāpēc onkulim jāmīlē onkuls, bet ne tante...))
+Bzh. Drīz arī heteroseksuāļi varēs rīkot mītiņus un gājienus,jo būs minoritāte. Pie tāda secinājuma esmu nonākusi,paskatoties un paklausoties ,kas notiek visapkārt...
nez, pederastu gajiena aizstavji un aizstaves, jums butu patikama sajuta, ja kada kluba pinaktu klat kads cilveks, piedavatu doties pie sevis, tur kaartigi izvalet ar skabargainu slotaskatu visos caurumos un tad nokartot vajadzibas jums uz sejas, paraleli citeejot Marksu? aaa, tas butu slimi, ne? un tadiem gajienos iet ari nevajadzetu, ne? a vot ja kluba pienak chalis un prasa vai neesmu gejs, vot tad tas ir normali, un man vinjam jauzsmaida un jasaka - man ljoti zheel, neesmu, atvainojos par sagadatajam neertibam? iecietiigaa liekuliiba, bļ**.
savas majas lai dara ko grib. manis pec pat lai iziet gajiena par apspieshanu un citu huinju, kas neeksistetu, ja shie cilveki nebaztu aciis to ka vinji ir savadaki (kas, atskiriba no sievietem/invalidiem/melnajiem NAV redzams pa gabalu, tapec nevar kalpot par acimredzamu iemeslu diskriminacijai), bet lai dara to kulturaali. Uz Terbatas ielas, ja nemaldos, ir 40. vidusskola. vai tiesham skolniekiem butu jaskatas ka bars papagaiļu velkas gar logiem? Un vai man manam bernam butu jasaka ka tas ir normali, kad vinjsh kadu dienu atnaks no skolas un teiks ka redzejis 2 virieshus skupstamies?
un vislabakais ir tas, ka shie atshkjiriigie un nesaprastie nespeej saprast, ka visi nav tadi ka vinji un ne visi var vinjus pienjemt. esmu heteroseksuals baltais virietis, un ta vien liekas, ka shi sabiedribas grupa driz vien bus visbeztiesiskaakaa no visaam.
versatile:nez, pederastu gajiena aizstavji un aizstaves, jums butu patikama sajuta, ja kada kluba pinaktu klat kads cilveks, piedavatu doties pie sevis, tur kaartigi izvalet ar skabargainu slotaskatu visos caurumos un tad nokartot vajadzibas jums uz sejas, paraleli citeejot Marksu?
Tev pašam tā ir gadījies? Ja jā, neapskaužu Tevi. Man nē. Nekad neviens no gejiem, ko pazīstu, nekad nav mēģinājis man uzmākties vai jebko piedāvāt. Bet arī šai Tevis minētajā gadījumā (tāpat kā pie jebkura cita piedāvājuma), vienmēr ir iespēja pateikt "nē, paldies! man ir citādāka orientācija", un viss. Nav obligāti nezinkā "jācepjās" un jāsauc VISI geji par kropļiem!
alvils, man nav nekas pret gejiem kamēr tas notiek viņu privātā dzīvē , bet kad iznes to reāla nekontrolējamā demonstrācijā tad tas man nepatīk jo tādas atiecības man ir pretīgas. No citas puses ja tu kautko iznes no savas privātās dzīve publikā tad jābūt gatavam ka tas tiks aprists no visu cilvēku viedokļiem.
nezinu gan alvils kaapeec tev tik shwaka piekrisana - es reiz ar onkuliiti salauzu Veermanjdaarzaa solinju - 3x pieklaajiigi vinjam teicu, ka neveelos ar sho doties izbraucienaa ar jahtu a ceturtajaa taa asaak paliidzeeju atseesties uz solinja
skolas un studiju zilbiedri gan bij normaali chomi - neko ljaunu nevaru teikt
A nevar viņiem nepievērst uzmanību? Tas ir tas, ko viņi gaida - publicitāti, atsauksmes, sarunas. Pateiktu bērniem, ka slimi cilvēki, lai pažēlo un cauri. Un aizmirst. Lai viņi staigā kaut gar brīvības pieminekli.
un tapec vini nreklust par kropliem. lai jau daras savaa starpaa,man tas nav isti pienemams un ari tas ka tas ir japublisko. tomer man ir vairaki draugi geji, zin. superigi civleki! ne kroplaaki par Eidzi
ironia:un tapec vini nreklust par kropliem. lai jau daras savaa starpaa,man tas nav isti pienemams un ari tas ka tas ir japublisko. tomer man ir vairaki draugi geji, zin. superigi civleki! ne kroplaaki par Eidzi
Apziņa ir nedaudz kropla. Aiz tās stāv psihiskas traumas. Kā frizieri vai jebkuras citas profesijas pārstāvji neatšķiras no citiem - varbūt par ir labāki ar savu saasināto uztveri. Vēlme demonstrēt savu sexuālo pārliecību nenāk no viņiem - to taisa pavisam citi ļaudis. A viņi vienkārši pievienojas spītējot sabiedrībai.
ironia:... man ir vairaki draugi geji, zin. superigi civleki!
Divas draudzenes savā starpā , vieno otrai -Zini! Es tagad satiekos ar diviem čaļiem! Viens tik jūtīgs , skaistulis , dāvina dāvanas vienmēr , kompānisks ! Kad ejam pa ielu visi skaudīgi skatās uz mums! -Klau draudzen, a priekš kam tev otrs? -A otrais nav gejs ...
Maris:nezinu gan alvils kaapeec tev tik shwaka piekrisana - es reiz ar onkuliiti salauzu Veermanjdaarzaa solinju - 3x pieklaajiigi vinjam teicu, ka neveelos ar sho doties izbraucienaa ar jahtu a ceturtajaa taa asaak paliidzeeju atseesties uz solinja
skolas un studiju zilbiedri gan bij normaali chomi - neko ljaunu nevaru teikt
Atradis ar ko lielīties? Lāčuks no mūsu kursa padzina autobusa šoferi zem autobusa - 17 gados ar to lielījās. Sita, kamēr vecis palīda zem sava busa. Man šis stāsts uzdzen šermuļus. Man operā viens skatuves strādnieks bija zilais. Toreiz nezināju, ko tas nozīmē. Piedāvājās kursadarbu uzrakstīt un dzirdīja ar konjaku. Biju naivs, bet kad kolēģi apstāstīja viņa vēlmes - tā arī vairs neuzmācās. Lai gan toreiz uztvēru to kā vienkāršu draudzību. Sist cilvēkus nevajadzētu izņemot gadījumus, kad viņi to ir pelnījuši.
Akkkk... Ja vien tie cilvēki, kuri tagad ar putām uz lūpām cīnās pret minoritāšu gājienu, tik pat centīgi būtu cīnījušies pret 9.maija pasākumu...
Uzskatu, ka gājienam ir jānotiek kaut vai tādēļ vien, ka mēs esam (vai vismaz gribētu būt) demokrātiska valsts ar pulcēšanās un vārda brīvības garantijām.
Snow:Uzskatu, ka gājienam ir jānotiek kaut vai tādēļ vien, ka mēs esam (vai vismaz gribētu būt) demokrātiska valsts ar pulcēšanās un vārda brīvības garantijām.
oi, neee - mes lienam pakaljaa parprastam politkroektumam un parspiletai "vienlidzibai" (kas nemaz tik vienlidziga beigu galaa vairs nav).
man arī 9. maija gājiens pofig. Tāpat, kā visi geju gājieni - nēesmu nevienu apmeklējis pat fočējot. Ir bērni, meitenes un akas, ko fočēt. Ir lauku radi, kuri daudz interesantāki par geju gājieniem. Nezinu kapēc tāda uzmanība pidaru gājienam. Lai viņi p…s savā starpā un pretendē uz bērnu audzināšanas tiesībām, kuru viņiem nekad nebūs. Laikam viņi kaut ko īsti nesaprot fizioloģijā.