versatile:2 - nav po. par 16gadiigas meitas nopeershanu laikam vienam teevam atnjema vecaku tiesiibas kkad vel...
16 gadīgas meitenes fizisku ietekmēšanu es sauktu par SIŠANU (vai piekaušanu), nevis pēršanu. un tas normāli, ka par to atņem vecāku tiesības. atbalstu! pēršānu kā tādu neatbalstu, bet patsmit gadu vecumā jaunu vispār... audzināšana ar nokavēšanos ir bez rezultāta tik un tā.
D**st neesot tas pats, kas malku cirst... nu vismaz šajā portāla... plz... nav takš delfi vai tvnets... Domaju, ja kadām ir akūni interesants viedoklis un principi šī pasākuma sakarā izsakaties savu bilžu veidā!
Man ir tiešām vienalga vai Zanīte laiza vāveri Lienītei vai sūkā Kārlītim, kad tas noteik aiz slēgtām durvīm un ar aizvērtiem aizkariem, bet tajā brīdī kad viņi iziet ielās, sāk lielīties ar savu nepareizo orientāciju un vēl saģērbjas trakāk kā klauni, lūk tad man vairs nav vienalga.Un lūk tie praidos gājēji ir morāli kropļi, kas būtu jaizolē no sabiedrības, bet tie kas neizrāda savas slimīgās tieksmes man ir vienaldzīgi.
Vienā no pēdējām Ilustrētajām Zinātnēm bija par homofobiju kā tādu! Pat minēts procents, cik daudz dzīvnieku pasaulē nodarbojas ar TO! Tā kā to žurnālu riktīgi vēl neesmu lasījis, tad skaitli neminēšu! Vienīgais, ka tādas lietas NOTIEK! Ne tikai cilvēki tādi...
Anālais sex vīrietis - sieviete taču normāli? Orālais sex arī? Protams, kādam pat sex kā tāds būs anormāls! Līdz ar to var atrast da par jeb ko pabļaustīties, ka tas ir perverss utt utml!
Un, ja nu tiem lielajiem bļāvējiem pašiem bērni kļūst par homoseksuāliem - ko tad? Kļūst ne jau kā iespaidā, bet apzinās, ka ir homoseksuāli un nevar ar savu dzimumu!
Drīzāk perversi ir tie, kas tur iet bļaustīties un mētāties ar sūdiem - ar tādiem es gan negribētu būt jebkādā pazīšanās, kur nu vēl draudzības stadijā....
eidzi tu man nepatic loti! ko man darit? ieshu paraadee un gaidishu kad bildesi kropljus un iemetishu tev ar kautko :face-monkey: bebbebebe.. man gribas pakašķeties
Pastāv viedoklis, ka homozeksuālisms radies tik tāpēc, lai ierobežotu cilvēku skaita pieaugumu - ķip evolucionāri attīstījusies īpašība, lai daļai populācijas atņemtu spēju pāroties un radīt pēcnācējus. Tā tam arī būt.
nu vispar pec manam domam dauzi cilveki but ujakastre un jasterilize,lai neraditu neglitus pecnacejus. tas skan shausmigi. bet berni ir nelaimigi,kad vini piedzims negliti un visu muzhu ciesh no taa ka vini ir taadi. kas ir briesimgak? gribet sava dzimuma parstavi vai tomer but fiziski kroplam?
ironia:eidzi tu man nepatic loti! ko man darit? ieshu paraadee un gaidishu kad bildesi kropljus un iemtishu tev ar kautko :face-monkey: bebbebebe.. man gribas pakašķeties
Neplānoju pavadīt sestdienu skatīdamies uz slimajiem, drīzāk plānoju doties kaut kur pie dabas.
ironia:nu vispar pec manam domam dauzi cilveki but ujakastre un jasterilize,lai neraditu neglitus pecnacejus. tas skan shausmigi. bet berni ir nelaimigi,kad vini piedzims negliti un visu muzhu ciesh no taa ka vini ir taadi. kas ir briesimgak? gribet sava dzimuma parstavi vai tomer but fiziski kroplam?
Nu tāpēc jau dabā parasti ir tas, ka izdzīvo tikai stiprākais - un tas jau tikai tāpēc, lai pēcnācējs saņemti tikai "spēcīgos" un labākos gēnus, nevis kaut kādus nīkulīgus un sabojātus... Bet cilvēks jau sen sen vairs neatbilst šim principam... un gēni ir tik tālu sačakarēti, ka vēl pēc pāris 10 gadiem patiešām vesels bērns drīz jau kļūs par retumu.. Un mainīt jau tur neko vairs nevar. skarbi jau ir tā teikt, bet liela daļa patiesības tur ir.
un gēni ir tik tālu sačakarēti, ka vēl pēc pāris 10 gadiem patiešām vesels bērns drīz jau kļūs par retumu.. Un mainīt jau tur neko vairs nevar. skarbi jau ir tā teikt, bet liela daļa patiesības tur ir.
taa ir. bet pec maniem noveriojumiem vairojas lielakoties modernas slimibas : alergijas ,aastmas, vajas nieres,aknas, aptaukoshanas.. tas ir vajpraats. bet arii debilu bernu ir arvien vairak. dabaa cilveks izvelas sev glitu partneri, bet neglitie parojas savaa starpaa, tapat ka slimnieki un razho slimus neglitus dzivotnespejigus pecnacejus..
oooo, palasot ironias tekstus, taaaaaaaaaaaaaaaadas pretrunas ara lien - tjip, pedinji normalie, a vot "negliitie" jaatshauj? pisec vienkarshi. daudzos gadijumos tieshi slimie berninji ir vismiletakie. un man pazistamam parim, ljoti cienijamai gjiemeni, piedzima slims berninjsh - ko tad vinjiem, pec Tavam domam, vajadzeja darit? aiz kajam un ar galvu pret sienu? Aug milets un tads, kads ir. un es zinu, ka tie vecaki mil vinju tikpat stipri, ka tad, ja butu speecigs, skaists un kads nu vel ne. iedomajos, ja Tevi, nedod Dievs, berniba butu kada trauma kjeerusi, vai kads gens ne tur aizmaldijies, nebutu tik smuka/perfekta/utt - tapat runaatu?
tas nav gluzhi pretrunas .ari manu druagu lokaa ir dzimushi berni ar visadam kaitem. lai ir mileti, pati zinu,ka slimam visvairak milestibu gribas, jo stradaju ar slimiem berniem. bet zin, es nelautu tiem vairoties, es par to!
bet tas ka geji un lezbieshi iet un platas ka drazh viens otru dibenaa man arii nepatik, vnk neuzskatu tos par kropliem.
versatile - neķer to tik trak pie sirds. No manas puses tas bija vnk tāds dikti melns humors - lōģiski, ka visādus dzīvnieku pasaules likumus uz cilvēkiem attiecināt nevar un arī nevajag... bet daļa patiesības tur ir - to Tu noliegt nevari..
piedod, bet ta ir laimes spele - ja 2 veseliem var piedzimt slims, tad ari 2 slimiem var piedzimt vesels. to vel neviens nespej pateikt, kaa sastasies geeni - paskaties filmu Gattaca (1997) - 11 gadus veca filma, bet mes vel ne tuvu neesam tik taalu tikushi.
Vai Tu gribi but tas, kas izshkjirs - shitie paarosies shitie nee? Un ka justos, ja tev pateiktu, piedod, sauliit, tev sterilizaacija, nevis beebis? un vai Tu dotu pederastiem adopteet beernu?
laikam nedotu gan adoptet. jo daba tomer ir paredzejusi ne tikai laut izdzivot specigakam ekspemplaram,bet arii virieti parot ar sivieti un otradi. berniem tas nav jamacas.
viss ir atkarigs no taa kadas ir tas cilveku vainas un kadi to vainu iemesli. pazistu albinus 3paaudzee. pedeja paaudze saparojusies ar pusrubli un tai augot noverojamas patologijas. tas ir pielaujami?
ironia:tas nav gluzhi pretrunas .ari manu druagu lokaa ir dzimushi berni ar visadam kaitem. lai ir mileti, pati zinu,ka slimam visvairak milestibu gribas, jo stradaju ar slimiem berniem. bet zin, es nelautu tiem vairoties, es par to!
Lai vai cik cietsirdīgi skan - es šo viedokli pilnībā sadalu... Un vēl absurds - kad nomirst vesels bērns - nekas, bet nedod Dievs kādā slēgta tipa internātā nomirst fiziski un garīgi kropls vai nepilnvērtīgs bērns - turienes ārstam ir nezkādi papīri jāpilda un jācenšas sevi aizstāvēt, ka tas esot nepietiekami cīnījies...
dot... nedot... tas, kas to var atļauties un grib, sen to jau ir izdarijis ... nemaz neprasot atļauju. Nu tā vienkārši, mūsu LV mammas par Ls ieņem, par Ls iznēsā, par Ls ārzemēs piedzemdzē un par Ls pārraksta....
dot... nedot... tas, kas to var atļauties un grib, sen to jau ir izdarijis ... nemaz neprasot atļauju. Nu tā vienkārši, mūsu LV mammas par Ls ieņem, par Ls iznēsā, par Ls ārzemēs piedzemdzē un par Ls pārraksta....
Mums šīs likums, lai ierobežotu naudu pelnīt dzemdējot bērnus: Daudzbērnu ģimene sadzemdē bērnus, līzekļi trūkst, bāriņu tiesa atņem bērnus un atdod tos... ... uz ģimenes bērnunamu.
...Kuros savulaik par katru bērnu tika maksāta ģimenes bērnunama īpašniekiem ap Ls 350 par katru pieņemto bērnu... Un tas, lūk neesot bizness... Te viss ir labi...
Būtu maksājuši, kaut pusi summas daudzbērnu ģimenei - mos i paši varētu izaudzināt/izskolot utt...
tad vel - normalai gjimenei, ja kaads chee-pee neviens nepalidzes. toties, ja tev pofigaa ir 12 beerni, vecaaki bez darba, un beerni palidz vecakiem pa izgaztuvi njemties - humanas palidzibas podavajte... ta vismaz bija 90ajos.
viena radiniece vispar smuki izdarijas - panjema no bernunama patalaku radu meiteni. pec laika, panjema vinjas maasu no turienes - vecaki bija mirushi. mazais bralitis palika. tad taa maasa, jaunaakaa videjais berns, veikala apzagaas - saldumi un citi sikumi. sieviete, eetikas skolotaja pec profesijas, aizsutija vinju atpakalj uz bernu namu.
vot tev - vesels normaals cilveeks, bet ar kuru galu domaa? un kas tad ta isti par skolotaju?