un gēni ir tik tālu sačakarēti, ka vēl pēc pāris 10 gadiem patiešām vesels bērns drīz jau kļūs par retumu.. Un mainīt jau tur neko vairs nevar. skarbi jau ir tā teikt, bet liela daļa patiesības tur ir.
taa ir. bet pec maniem noveriojumiem vairojas lielakoties modernas slimibas : alergijas ,aastmas, vajas nieres,aknas, aptaukoshanas.. tas ir vajpraats. bet arii debilu bernu ir arvien vairak. dabaa cilveks izvelas sev glitu partneri, bet neglitie parojas savaa starpaa, tapat ka slimnieki un razho slimus neglitus dzivotnespejigus pecnacejus..
Nuu pec šitādiem tekstiem var pateikt ka tev nav viss ar galvu labi! Tu laikam esi slimu vecāku bērns, jo gariga veselība tev dziļi dirsā.Ej pakaries, jo kā pati apgalvoji tādi cilvēki mums neesot vajadzīgi!
Eidzii: Nuu pec šitādiem tekstiem var pateikt ka tev nav viss ar galvu labi! Tu laikam esi slimu vecāku bērns, jo gariga veselība tev dziļi dirsā.Ej pakaries, jo kā pati apgalvoji tādi cilvēki mums neesot vajadzīgi!
man viss ok.. vards LAIKAM tavaa tekstu interpretācijā jau liek domaat ka pats shaubies par sevi! aizej pie dakter puisiti. karties un tamlidzigi parakstities uz sucidu man nav neviena iemesla.
Nē , nu pilnīgi pareizi ka nekroplīgi ir tikai viens variants! Nodarboties ar seksu sievietei ar vīrieti , pietam 1x mēnēsī , un sievietei to jādara ar vairākiem partneriem dažas dienas pēc kārtas pa vairākām reizēm dienā , lai būtu garantēta grūtniecība. Bet vīriešiem jāmeklē tās sievietes kurām pienācis ovulācijas laiks , un jo vairāk tādas atrastas jo labāk! Atrodot jāsadod vēl pa pieri tiem daudziem vīriešiem kas lidojās apkart tai sievietei. Kad lieta ir izdarīta tad jāmeklē nākošo sievieti.
esi reals puisi! esi kadreiz komunicejis ar cilvekiem kuri ciesh delj savam fiziskam iedzimtam kaitem? šaubos! bet es esmu un savu viedokli pamatoju tieshi ar redzeto un izjusto! tie cilveki nevelas dzivot, tie burtiski eksistee no vizitem pie psihologiem un tas nav normali, bet tiklidz tie tiek laukaa no "klinikas" vini izdara pashnavibas vai aiziet pagrīdē. vini baidas dzivot!. vini pashi nolaadee savus vecakus par to,ka tie vinus laidushi pasaulee. ta ir skarba realitaate!
mani visvairaak sajuusmina tas ka sie cilveeki kas riiiko praidus saka ka ir normaali cilveeki untaaa. bet normaali cilveeki neiet gaajienos lai pieraadiitu ka ir normaali.
jā, esmu runājies ar tādiem gan bērniem, gan pieaugušājiem un nevarētu teikt, ka tas ko redzeju Strazdumuižas internātskolā ir tas par ko tu stāsti.Nu tajā iestādē kurā tu strādā ir tādi tādēļ , ka tu ar viņiem strādā. Situācija pie tevis apmeram tāda - Matemātikas skolotāja saka skolēnam:Mācies, mācies bērniņ tikai tu nekad neko nesapratīsi un neiemācīsies un vispār labāk nemācies.
es nestradaju nevienaa tamlidzigaa iestadee. es pasniedu tur kadreiz berniem zimeshanu un analizeju to uzvedibu pec zimejumiem kopaa ar psihologiem. mans uzdevums ir izvilkt no cilveka jutas, nevis kautko vinjam iestastit.
Normāls topiks priekš Fotogrāfiem sanācis. Visvairāk man patīk tie, kuri normālā rakstu valodā nespēj atturēties no rupju un galēji rupju izteicienu lietošanas. Laikam tikpat kropļi, kā tie homoseksuāļi, kurus viņi apliek.
nu tad seksuālo minioritāšu un majoritāšu gājiens beidzies laimīgi - ne-1-ns nav sakāvies un ne-1-u nav ar izkārnījumiem nomētājuši līdz nāvei un vēl mazliet! :face-plain:
tad, kad es biju "jaunāks", es arī domāju - ko tie perversuļi te piesārņo ēteru, lai darās savā guļamistabā un miers... bet tad viena vasara izmainīja manus uzskatus. Kā ierasts, "atpūšoties" no skolas sola brīvlaiku pavadīju stroikās - vienu gad biju betonētāja palīgs, citu gad elektriķa.. vienvārdsakot visādi melnie darbi pa pāris latiem dienā. tovasar strādāju ziepniekkalnā, kādā daudzstāvu jaunceltnē. Nereti būvlaukumā viesojās arī topošo dzīvokļu īpašnieki, kas izmantoja iespēju piekoriģēt savu nākamo mitekli. Bija kāds dzīvoklis, kuru bija pasūtījuši divi jauni, labi ģērbti, allaž smaržojoši un tīri sportiskas miesas būves puiši, bija vēl kāds cits dzīvoklis, kuru savukārt pasūtīja divas, tik pat labi ģērbtas, pavecākas kundzes. tas, kas lika man uz šiem gājieniem raudzīties savādāk bija tas nicinājums un izsmiekls, kas allaž šos cilvēkus pavadīja! Tie epiteti - "oo, reku peģiki atbrauca! fū, bļ*, eu es ar šitiem nerunāšu, lai puika iet tiek galā" utt.. vesels krāvums pērļu no, lielākoties, vecu smirdīgu neko nevarošu alkoholiķu mutēm... cilvēki ne tur bučojās, ne spaidījās, bet par viņiem jau spriedums bija izdarīts no "augstākās kastas"...
lai iet un parāda, ka arī tādi cilvēki ir starp mums un arī viņiem ir tiesības būt. Es protams atvainojos šeit esošajiem "ārstiem" un "patalogiem", kas homoseksuālismu sauc par slimību vai kroplību - bet nu man liekas jums pašiem kāds nervs ir iekaisis, cienītie! šie gājieni notiek tikai un vienīgi dēļ jums!
Njā tāda provokācija vien sanāk. Un tautas daļa ar lielāko IQ uzķeras uz tā, bet vai tas nes kādu labumu vienai vai otrai pusei? Domāju ka nē! Lai jau dara ko grib, man principā vienalga, kamēr nesāk uzmācīgi savu ticību sludināt.
p.s. - Humoram varēja LV atļaut rīkot gājienu šamējiem tikai un vienīgi pie uzvaras pieminekļa Nu i būtu cirks
haralds:humors un satīra jau šā kā tā ir. tikai jāsatīra pēc tam. a kur pedofīlu, nekrofīlu un zoofīlu gājienus varētu atļaut?
Nu pag pedofīliem un nekrofiliem vēl nav brīv' iet pastaigāties! Bet mans priekšlikums ko iesniedzu izskatīšanai ir sekojoš: Ļaujam pedofīliem un nekrofīliem iet apkārt riņķī ap Lietuvas vēstniecību, braļukas mums par to piesaka protams karu, mēs protams karu uzvaram un atņemam lietuviešiem šokolādi i citas kara trofejas! Plāns ģeniāls
aitinaa:kartejo reizi izcelamies ar neiecietibu un stulbumu............................ Citur pasaule geju gajiens ir superigs pasakums, tik ne pie mums....
, galvenais, lai laba izrāde... man teica, ka tā sieviete, kas gājusi pati pirmā esot slikti izskatījusies. Labi.ka neaizgāju,
es gan to aitiņas rakstīto sapratu tā, ka šis gājiens varētu būt vienkārši interesants šovs, kā tas ir citur pasaulē, ja vien sabiedrības neiecītība to nebūtu padarījusi par pasākumu "par spīti jūsu attieksmei", un tad arī nav ko gaidīt smaidīgas sejas dalībnieku vidū...
Pie mums neviens nedomā par situācijas normālu noregulējumu. Kaut kas nepatīk - aizliegt un viss. Tā vienkāršāk. Nav jādomā. Ārzemēs šādi gājieni ir svētki pilsētā, vai tas ir praids Amsterdamā, Buenosairesas karnevāls, vai Berlīnes MayDay tehnoparāde. Nu un ka man nepatīk skaļa tehnomūzika vai transvestīti papagaiļu tērpos. Tas bagātina un izkrāso pilsētu, rada sabiedrībā atvērtības sajūtu.
norchapersonigi:Snow, neviens vietējais šo šovu nepieprasa. To atved ārvalstīs instruēta organizācija. Ja šāds šovs jau kaut kur notiek un tā tur ir tradīcija, tevi neviens netraucē izbaudīt lidojumu brīvību. Par ko tu vaidi?
norchapersonīgi = neviens? vai arī esi veicis kādu aptauju? vai varbūt gaidi, kad kāds publiskos iesniegumu ar šādu pieprasījumu?
Nevienā brīdī neesmu īpaši iedziļinājusies šāda pasākuma organizēšanā, un man personīgi nav vajadzības kaut ko pieprasīt, bet es pieļauju, ka ir arī citādi cilvēki un, atšķirībā no tevis, neņemos apgalvot, ka, ja man kaut ko nevajag, tad to nevajag nevienam... Tas arī viss, ko gribēju sacīt
Redz, atšķirībā no iebraucējiem, vietējiem ir jādzīvo šajā sabiedrībā un pēc tam reāli jāsaskaras ar tās neiecietību, tādēļ pieļauju, ka liela daļa vienkārši baidās iet šajā gājienā... Un es nerunāju par kaut kādām savām simpātijām, bet par elementāru iecietību pret atšķirīgo... Paldies par diskusiju, bet, manuprāt, tā sevi ir izsmēlusi. Lai tev jauka diena!
norchapersonigi:Snow, neviens vietējais šo šovu nepieprasa. To atved ārvalstīs instruēta organizācija. Ja šāds šovs jau kaut kur notiek un tā tur ir tradīcija, tevi neviens netraucē izbaudīt lidojumu brīvību. Par ko tu vaidi?
Redzi, Norča, pieprasa tie vietējie, pieprasa un pat tiesājas, lai tas notiktu. Arī citur, kur šie šovi jau notiek krietni senāk, tik un tā kaut kad bija pirmā reize. Ar vizuālās, kultūras un viedokļu daudzveidības palīdzību cilvēki laika gaitā izglītojas, kļūst tolerantāki, atvērtāki un pieņem šos šovus kā pilsētas kultūras dzīves sastāvdaļu. Nocietinot sevi un kaut ko nepārtraukti aizlidzot mēs būvējam ap sevi mūri. Iekapsulējamies. Pirms kāda laika jau šeit 9.maija svētku kontekstā tika citēts raksts, kura pamatdoma bija atļaut un atbalstīt 9.maija svētkus, pašiem piedalīties, salikt arī savus runātājus tribīnēs, uzņēmējus, kas tirgo pīrādziņus, etc. Šādā veidā var panākt daudz vairāk atvērtas un demokrātiskas sabiedrības veidošanā, nekā izmantojot policijas specvienību kordonus vai ūdensmetējus. Man jau faktiski ir vienalga vai tajā gājienā iet seksuālās minoritātes vai jebkas cits. Es šeit runāju par principiem uz kādiem būtu jābalstās valsts attīstībai - demokrātija, atvērtība, runas un pulcēšanās brīvība, tolerance...
Jaunākais modes kliedziens demokrātiskā valstī ir tiesāties bezpajumtniekiem ar valsti par to ka viņiem ēdienā dod gaļu. a viņam tak reliģija neatļauj ēst gaļu, ko nu darīt? Re pie kā tas viss noved. Gājiens kam vajadzīgs hvz. Ta jau tiem kam orientācija tradicionāla mož ar vajag svētku gājienu sarīkot ar baznīckungu klātbūtni + arī ar ūdensmetējiem pa kuriem lej svēto ūdeni.