Pārdodu telezūmu Tokina AT-X 840AF SD AF 80-400 F4,5-5,6 (1.versija). labā tehniskā un vizuālā stāvoklī. Komplektā kaste, papīri, blende, vāciņi, un "Lowepro" somiņa. Pārdodu, jo konstatēju, ka esmu kļuvis slinks fotomedībām un vajadzības gadījumā pietiks arī ar 70-200+ 1,5 konverters. 220 Ls. Bez tirgus.
johans:Diez šī Tokina ira labāka par Sigmu 400/5.6 ???
kur Tu tādu pa 220Ls vari dabūt? Par tādu cenu stikls labais - ar iespējams pat iepirktu, ja nebūtu ričuks nozagts - līdz ar to prioritāte iegādāt jaunu ričuku, ne fototehniku...
johans:Ceramb - nupat apmēram pa tādu cenu tiku pie Sigmas, pirmie iespaidi ir stipri labi! Vēl eksistē arī Tokina 400/5.6, pieļauju, ka būs lētāks.
hmm... tiešām arī fiksus tagad met pakaļ pa tik lētām naudām? ja tā, tad protams - optiski un visādi citādam kvalitatīvākam vajadzētu būt fiksam (protams, atkarībā kādiem mērķiem lieto - ikdienā, reportāžām utml gadījumos zūms būs praktiskāks) un ja pa līdzīgām naudām ir iespējams dabūt Sigma/Tamron/Tokina xx-400 5.6 zūmu un 400 5.6 fiksu tad es ņemtu fiksu. Kgan es drīzāk piekrātu vēl bik un paņemtu lietotu Canona 400 5.6 fiksu
Bet tas jau novirzoties no tēmas - to, ka pa šādu cenu šis stikls jebkurā gadījumā ir lielisks darījums, nevar noliegt.
johans:Ceramb - nupat apmēram pa tādu cenu tiku pie Sigmas, pirmie iespaidi ir stipri labi! Vēl eksistē arī Tokina 400/5.6, pieļauju, ka būs lētāks.
Ir jau visādi iemesli, kādēļ cilvēki atdod labas mantas pa sviestmaizi- citam gribās ēst, citam iedzert, citam iešpricēties. Cits atradis (nozadzis) un nezin īsto vērtību. Es savējo nopirku godīgā ebaja izsolē pa līdzīgu cenu un neredzu iemesla atdot pa sviestmaizi, lai arī kāda krīze nevaldītu. Ja kas- jaunā šī objektīva versija maksā 622 Ls: pasuti.lv...
Snow:Es gan nepirkšu, bet manuprāt pēc otrā "up" būtu jāraksta nevis trešais "up", bet gan "price drop". Bet tas nu tā.
Cena jau pietiekami demokrātiska (salīdzinot ar 622 par jaunu), lai to vēl "dempingotu". Manta pietiekami dārga un pircējs jāgaida. Labāk lietošu pats, nekā "dāvināšu". Ko ēst vēl ir...DD
80-400/4.5-5.6 AT-X 840 AF-II (vecā versija 1996.g) filmeniekiem 80-400/4.5-5.6 AT-X 840 AF D ( jaunā 2006.g} digitālajiem ar multicoating. Tad tev ir tā vecākā versija?
Keepers:80-400/4.5-5.6 AT-X 840 AF-II (vecā versija 1996.g) filmeniekiem 80-400/4.5-5.6 AT-X 840 AF D ( jaunā 2006.g} digitālajiem ar multicoating. Tad tev ir tā vecākā versija?
Keeper, textā topika sākumā ir minēts , ka tā ir 1 versija, gan norādīti linki uz to. Turpinājumā ir arī norāde un links,ka jaunā versija maksā 622 Ls. Kas tankā vēl vajadzīgs?...)) Atkārtoju, jā, tā ir pirmā, jeb vecākā versija un tā brīnišķīgi darbojas arī uz digit. kamerām (man ir Canon 40D).!!!..