forum.gif
vai likums atļauj?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / vai likums atļauj?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.05.09 20:55
 citēt
didams:nez fuj fotogrāfam konkrēts ja palūdz izņemt bildi, vai tad grūti?
lab saprotams ja lūdz draudošā tonī :)
a ja laipni palūdz izņemt kādu konkrētu bildi būtu ētiski ar viņu izvākt:)

Cik noprotu, ja topic-autors nemelš, tad tika uzreiz laipni piedraudēts ar tiesu darbiem, nevis tīri cilvēcīgi palūgts...
Publicēts: 17.05.09 21:02
 citēt
Lūgums administrācijai slēgt tēmu. Apmēram ir kaut kāda skaidrība visā situācijā.

P.S. palaidniex ir pareizi sapratis, ja man būtu mierīgi palūgts izņemt, tad problēmu nebūtu.
Publicēts: 17.05.09 21:37
 citēt
Vil:privātuma jēdziens iekļaujas tiesībās uz ģimenes (nevis laulības) dzīvi. Arī uz ielas mani vai ik uz stūra filmē, taču ja to materiālu ieliks TV bez manas piekrišanas, manas tiesības uz privātumu tiks pārkāptas.
Bet lai jau paliek po vašemu, vienkārši nav jēgas diskutēt, jo te racionālo domāšanu ir aizklājusi politiska stīga un ir nostāšanās tīšām "pret" :)

Par TV kļūdies. Tas ir masu informācijas līdzeklis un tam ir paredzēti izņēmumi fizisko personu datu aizsardzības likumā it īpaši, ja atrodies uz ielas. ;) Bet, ja tu viesnīcas numurā izklaidējies ar mīļāko, un to nofilmē TV vai kāds fotoamatieris un padara publiski pieejamu, tad gan varēsi cīnīties par savu privātumu ;)
Publicēts: 17.05.09 23:59
 citēt
Kas ta nu , "Sarkano tanku bučotājs" sakaunējies par nofiksēšanu pie "Pamjatņika" :) Nav ko līst ja pašam pēc tam kauns un neeerti , man ja līstu bebūtu kauns i neko nečiepstētu:):) Priekāa:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas