forum.gif
V E E L .... P I E K T D I E N A ....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / V E E L .... P I E K T D I E N A ....
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.05.09 23:30
 citēt
pelle, taa buutu mazaakaa saape ;-)))) galvenais man pashai apjeegt ka aun kur un ko salikt ...... Jo es rakstu magjistru ne kjeksiisha deelj ... tas ir mans darbs un tas, ko es rakstu , jau zina daudzi, kuri raksta konkurs a piedavaajumus par manu tematu un ljooti ieinterseeti gaida manu rezultatu .... :-)
Publicēts: 15.05.09 23:30
 citēt
Dansiga :) nu, ko par pāris pudelēm vīna neizdarīsi :PPP
Publicēts: 15.05.09 23:31
 citēt
pelle, tas saucas - neprasme organizeet darbus ;-((((((((
 citēt
ERA, juhuu!!! turu pie vaarda;-)))))))
 citēt
es vareet tureet kaaju ikshkjus, sakrustot ausis un iesiet astee mezglu, ja tas liidz tulkoshanaa :face-grin:
Publicēts: 15.05.09 23:32
 citēt
ERA, es veel piemekleeshu tev arii zviedru textinjus ;_)) kaut gan tu pati varieetu piemeklet - pajauta saviem koleegjiem standartus par rotaacijas apljiem ;_)))
Publicēts: 15.05.09 23:33
 citēt
pelle, lauudzu izdari taa uz 5 min un paluud zlai kads tevi nobildee;-))))))))))))
Publicēts: 15.05.09 23:33
 citēt
dansiga:ERA, juhuu!!! turu pie vaarda;-)))))))

Ja jau apsolīju, tad būs jāpalīdz :) Cerams, tie teksti nav pilni ar 4stāvīgiem terminiem? :face-wink:
Publicēts: 15.05.09 23:34
 citēt
dansi, ta attieksme ar ir pareizaa, lai darba pabeigshana veiktos raiti:) Kaa darishana delj kjeksha motivaaciju nerada.
Publicēts: 15.05.09 23:35
 citēt
kam te vēl miegs nenāk? rītā agri jāmostās.....
 citēt
ERA, da man vajaga , lai tu iztulko domu (lai man pashai nav jaateeree laiks) .... mees kopaa vareetu dzert viinu un es tev pateiktu priekshaa terminus ;-)))))
 citēt
dansiga:ERA, es veel piemekleeshu tev arii zviedru textinjus ;_)) kaut gan tu pati varieetu piemeklet - pajauta saviem koleegjiem standartus par rotaacijas apljiem ;_)))

Hmm, šaubos vai kolēģi zinās, kur tādus dabūt... :face-plain:
Publicēts: 15.05.09 23:36
 citēt
pelle, nu jaa - es kjeksha deelj praktiski neko nedaru ... ljoooti reti kad taa daru ;-)))) ai jaa - sesiju ta anokaartoju ;_))))
Publicēts: 15.05.09 23:37
 citēt
dansiga:pelle, lauudzu izdari taa uz 5 min un paluud zlai kads tevi nobildee;-))))))))))))

ot foto nesanaaks, nav man te neviena vecaaka par pieciem gadiem un neaizmigusha:face-glasses:
 citēt
ERA, koleegji zinaas kam pajautaat ... parkstiski tas ir atrodams internetaa - tik jaazin kur mekleet .....
 citēt
pelle, nu pagaidi lai pamostyas;-)))) kam 5 gadi!?!!? es runajau par 5 MINUUTEEM ;-)))))
Publicēts: 15.05.09 23:38
 citēt
dansiga:ERA, da man vajaga , lai tu iztulko domu (lai man pashai nav jaateeree laiks) .... mees kopaa vareetu dzert viinu un es tev pateiktu priekshaa terminus ;-)))))

Man gan rakstiski tulkot ir vieglāk nekā mutiski, bet varam arī tā mēģināt ;)
Publicēts: 15.05.09 23:39
 citēt
Kaads vareetu deelj manis sakrustot ausis, lai es `zaabaks` reiz csdd teoriju varu nomociit pirms grosu skar lielaa kjeeza valstii :face-sad:
Publicēts: 15.05.09 23:39
 citēt
dansiga:ERA, koleegji zinaas kam pajautaat ... parkstiski tas ir atrodams internetaa - tik jaazin kur mekleet .....

Mēģināšu pati atrast ;)
Publicēts: 15.05.09 23:40
 citēt
dansiga:pelle, nu pagaidi lai pamostyas;-)))) kam 5 gadi!?!!? es runajau par 5 MINUUTEEM ;-)))))

ausis es krustoju domaas, tas bildee nebuutu redzams :face-grin:
Manam fruktam gadi pieci :face-wink:
Publicēts: 15.05.09 23:41
 citēt
pelle:Kaads vareetu deelj manis sakrustot ausis, lai es `zaabaks` reiz csdd teoriju varu nomociit pirms grosu skar lielaa kjeeza valstii :face-sad:

:face-grin: sakrustošu..kas pēc tam būs jākrusto kad braukšanu liksi?
Publicēts: 15.05.09 23:42
 citēt
pelle, tu par kadiem fruktiem un par kadu krustoshanu tagadinj!!?!??!;-)))))))))))))))))))

ERA, nu .. gaiduuu .. ar ceriigu smaiduuu ;-)))))
Publicēts: 15.05.09 23:45
 citēt
Dansiga :) šodien gan nesākšu meklēt, tā kā vēl vari negaidīt :P
Publicēts: 15.05.09 23:46
 citēt
ETA es tev ljauju to dariit liidz otrdienai vismaz ;-))))
Publicēts: 15.05.09 23:46
 citēt
Biju uz tilta, (nosaukumu nezinu) sauliite ar kaa reiz rietaa, kaadu km garsh, uzbildeeju mieriigu vakaru, arii laivas. Tagad Jim ar ledu, fotoblog un jazz. Jasadomaa kkas traks wiikendam, lai gan jau shodien galju cepaam...
Publicēts: 15.05.09 23:47
 citēt
djremys:
pelle:Kaads vareetu deelj manis sakrustot ausis, lai es `zaabaks` reiz csdd teoriju varu nomociit pirms grosu skar lielaa kjeeza valstii :face-sad:

:face-grin: sakrustošu..kas pēc tam būs jākrusto kad braukšanu liksi?

danke, danke!! cerams tas liidzees!! ar braukshanu nav tik traki, nejm un brauc, bet teorija ...nu putrojos.. man visas lampas viss viens, promiles un staazhsu atcereties nevar, faktiskas un pilnaas masas, laikus cik ilgi jaskalo apdegushas rokas un acis, kaadas pozas cietushos jagulda:face-plain:
Publicēts: 15.05.09 23:48
 citēt
Dansiga :) ETA? :D Nē, tik traki ar mani vēl nav :P
Labi, tad 7dienas vakarā vai 1dien sākšu meklēt ;)
Publicēts: 15.05.09 23:49
 citēt
dansiga:pelle, tu par kadiem fruktiem un par kadu krustoshanu tagadinj!!?!??!;-)))))))))))))))))))

ERA, nu .. gaiduuu .. ar ceriigu smaiduuu ;-)))))

ausu krustoshana - veiksmei (peljlju teorija)
frukts ir bērns.
Publicēts: 15.05.09 23:49
 citēt
Laurelz, un akal kads msux tilts., ja?
Publicēts: 15.05.09 23:50
 citēt
pelle, tfu tevi ..... tu te bernus nejauc iekshaa - mums pieaugusho sarunas;-|)))))))
ERA, tu tik neparverte savus speekus - vai tev pietiksies laisk (es tagad kaa prj vad r unaaju - taadaa smagaa toanii) ;-p;-))))
Publicēts: 15.05.09 23:51
 citēt
Neatceros Bergenā nevienu tiltu, bet Bergena smuka, tātad tiltam arī jābūt smukam... :)
Publicēts: 15.05.09 23:51
 citēt
jaa ar gaismaam traki, atceros sevi kaa kalu galvā :face-glasses: ...bet exāmenā pat neviens jautājums par gaismām nebija :D galvenais domāt pozitīvi un es domāju nokārtosi....kad tad tā lielā diena būs? :face-wink:
Publicēts: 15.05.09 23:52
 citēt
dansiga:
ERA, tu tik neparverte savus speekus - vai tev pietiksies laisk (es tagad kaa prj vad r unaaju - taadaa smagaa toanii) ;-p;-))))

Atrašanai laika pietiks (vismaz man tā šķiet), bet tulkošanai vajadzēs vairāk ;)
Publicēts: 15.05.09 23:53
 citēt
dansiga, liidziigs vanshiniekam, tik pielauju, ka lielaaks, shausmiig liels
Publicēts: 15.05.09 23:53
 citēt
klausaa/lasa un briinaas ...... kadas probleemas braukshanas exaamena kartoshanaa ... hmmm ( pakasa pakausi) .....
Publicēts: 15.05.09 23:54
 citēt
ERA, galvenais lia ir amteriaals - taalak kopaa tulkosim ;-)) (uii cik viini man jaaiepeerk) ;-))))

Laurelz, a smux!?!?!?!??!
Publicēts: 15.05.09 23:54
 citēt
ij vispar - p usstundu apakaljam jau man bija ieplaanots iet gulet!!!!!
Publicēts: 15.05.09 23:55
 citēt
nu redz braukshanas exam probleemu nav...teorija pelle ieklibo bišku...morāli jāatbalsta :)
Publicēts: 15.05.09 23:56
 citēt
Lielai dienai noteikta datuma nav, kad viss ir sakalts galvaa tik daudz ka pasham shkjiet ir jeegas iet meegjinaat, tad ar pierakstas uz eksaamenu un iet.
Pirmo paliidziibu veel varu iekalt, bet par gaismaam... es nevaru atcereeties to, kur neredzu logjiku ..kaut kaa galigi neiet:face-plain:
Publicēts: 15.05.09 23:58
 citēt
pelle, neticu ka noteikumos nav logjikas .... vismaz es litoju gaismas pec logijikas;-))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas