pelle, taa buutu mazaakaa saape ;-)))) galvenais man pashai apjeegt ka aun kur un ko salikt ...... Jo es rakstu magjistru ne kjeksiisha deelj ... tas ir mans darbs un tas, ko es rakstu , jau zina daudzi, kuri raksta konkurs a piedavaajumus par manu tematu un ljooti ieinterseeti gaida manu rezultatu ....
ERA, es veel piemekleeshu tev arii zviedru textinjus ;_)) kaut gan tu pati varieetu piemeklet - pajauta saviem koleegjiem standartus par rotaacijas apljiem ;_)))
ERA, da man vajaga , lai tu iztulko domu (lai man pashai nav jaateeree laiks) .... mees kopaa vareetu dzert viinu un es tev pateiktu priekshaa terminus ;-)))))
dansiga:ERA, es veel piemekleeshu tev arii zviedru textinjus ;_)) kaut gan tu pati varieetu piemeklet - pajauta saviem koleegjiem standartus par rotaacijas apljiem ;_)))
Hmm, šaubos vai kolēģi zinās, kur tādus dabūt... :face-plain:
dansiga:ERA, da man vajaga , lai tu iztulko domu (lai man pashai nav jaateeree laiks) .... mees kopaa vareetu dzert viinu un es tev pateiktu priekshaa terminus ;-)))))
Man gan rakstiski tulkot ir vieglāk nekā mutiski, bet varam arī tā mēģināt
Biju uz tilta, (nosaukumu nezinu) sauliite ar kaa reiz rietaa, kaadu km garsh, uzbildeeju mieriigu vakaru, arii laivas. Tagad Jim ar ledu, fotoblog un jazz. Jasadomaa kkas traks wiikendam, lai gan jau shodien galju cepaam...
pelle:Kaads vareetu deelj manis sakrustot ausis, lai es `zaabaks` reiz csdd teoriju varu nomociit pirms grosu skar lielaa kjeeza valstii
sakrustošu..kas pēc tam būs jākrusto kad braukšanu liksi?
danke, danke!! cerams tas liidzees!! ar braukshanu nav tik traki, nejm un brauc, bet teorija ...nu putrojos.. man visas lampas viss viens, promiles un staazhsu atcereties nevar, faktiskas un pilnaas masas, laikus cik ilgi jaskalo apdegushas rokas un acis, kaadas pozas cietushos jagulda:face-plain:
pelle, tfu tevi ..... tu te bernus nejauc iekshaa - mums pieaugusho sarunas;-|))))))) ERA, tu tik neparverte savus speekus - vai tev pietiksies laisk (es tagad kaa prj vad r unaaju - taadaa smagaa toanii) ;-p;-))))
jaa ar gaismaam traki, atceros sevi kaa kalu galvā ...bet exāmenā pat neviens jautājums par gaismām nebija galvenais domāt pozitīvi un es domāju nokārtosi....kad tad tā lielā diena būs?
Lielai dienai noteikta datuma nav, kad viss ir sakalts galvaa tik daudz ka pasham shkjiet ir jeegas iet meegjinaat, tad ar pierakstas uz eksaamenu un iet. Pirmo paliidziibu veel varu iekalt, bet par gaismaam... es nevaru atcereeties to, kur neredzu logjiku ..kaut kaa galigi neiet:face-plain: