Ā, skaidrs Daudz nav, bet šis tas ira iekrājies Iepriekšējā bilde bija 9 gadus veca Šī ir no vienas fotosesijas, kas tika sarīkota priekš darba kalendāra
a ko man runaat, ja man neatbild?;-((((( es vismaz topiku uzrazhoju ;-)))))) ij viospar .. JUHUUU ... man ar pirmdienu ir 2 ned maac atvaljinajaums !!! JUHUUU ;-p)))))))
dansiga:a ko man runaat, ja man neatbild?;-((((( es vismaz topiku uzrazhoju ;-)))))) ij viospar .. JUHUUU ... man ar pirmdienu ir 2 ned maac atvaljinajaums !!! JUHUUU ;-p)))))))
pelle, ai ..... es tagad nozheeloju, ka es parakstiijos uz peljpirti .... jo zinu, ka tas buus smagaakais punkta pielikshanas liaks magjistram (ja vispaar pielikshu) .... daiga, ty cho!?!?!?!? a kursh manaa vietaa sarakstiis min 100 lpp!!??!
ERA, nu prieksh magj darba teoreetiski stipri par maz ... neesmu paarliecinaata, ka uzrakstiishu .... domas, ir , idejas ir, daudz tulkojamaa matetriaala .....
pelle, es neatkaapjos no ta uz ko esmu parakstiijusies;-)))) ka nu buus - ta abuusss;-))) shiis 2 ned raushu cik vareeshu .. bet gan jau ka darbs pa vidam mani traucees .... es taada neaivietojama beibe ;-)))))))