Kaapec , tadi ir daudz un dikti bijusji jau pirms sji tik mbez skalaja PR Pedejais laikam bija viena Latttelecom latvisju kolektiva stradajosja krievu meicja kas bija varen jestri izrakstijusies visas malas uz 16 martu , no LTK atlaida un iedeva kautko nosaciti ja nemaldos Taka tas jau sen ir ikdiena
nacionālais mnaids ir , kad tiek nacija pret nāciju naidota, bet kad politiskā pārlieciba pret politisko pārliecību- tas naf nacionālais naids Lūk divi piemēri Dzenam krievus ārā no Latvijas= nacionālais naids Dzenam komunistus ārā no Latvijas= politiskā pārliecība + vēl "varonis" būsi
da ne tikai delfi.ru videe.. pietiek ar delfi.lv un arii tv3.lv.. sevishkji, kad hokjis bija aktuaals. viens otru grauza nost par taam nacionalitaateem.. muljku barz
+ haiduks Ha, un ari lielai daļai delfi + tvnet aktīvajiem komentētājiem derētu vēl rokas ar pie reizes nocirst Var padomāt ka grūti hobijus/sporta aktivitātes cilvekam atrast ka šitā jālādas publiskās telpās )))
nu, es a nevaru nociesties nepakomentējis. ononīmi nemēdzu. vienīgais gadījums, kad mans koments pazuda bez vestes 3 min. laikā bija, kad bazārā par 9. maija atzīmēšanu tur jomajo - hujomajo, vai Vairai jābrauc vai ne, ierakstīju, ka tāda lieta takš tomēr bija, ka Adis karu padirsa.
Vispār šodien arī par šo tēmu sanāca parunāties ar draugiem. Izrādās ka viens man zināms cilvēks ( ļooooti patrotisks, tas vēl maigi teikts ) arī par komentāru rakstīšanu publiskā vidē norāvis naudas sodu pirms laiciņa. Taka patiešām notiek sodīšana tik nesaprotu kapēc tas viss tā pa kluso notiek!? tak vajag kādas skaļākas prāvas + rakstus avīzēs par to un tad jau varbūt jaunieši un pensionāri kam vajag dropes nāks pie prāta pirms spiedīs PUBLICĒT
haralds, nav būtiskas atšķirības, vai Tu raksti kā haralds vai kā ononims. DP Tevi sameklēs tik un tā, un ne jau pēc profila bildes vai nika, bet saskaņā ar MK noteikumiem Nr.820 "Kārtība, kādā pirmstiesas izmeklēšanas iestādes, operatīvās darbības subjekti, valsts drošības iestādes, prokuratūra un tiesa pieprasa un elektronisko sakaru komersants nodod saglabājamos datus, kā arī kārtība, kādā apkopo statistisko informāciju par saglabājamo datu pieprasījumiem un to izsniegšanu" un MK noteikumiem Nr.223 "Noteikumi par izsaucēja atrašanās vietas datu noteikšanu, apstrādi, uzturēšanu un nodošanu"
man pa tēmu viens stulbs jautājums: man mājās dators un nešaubos ka viņi pierādīs ka rakstīju no šī datora bet vai viņi spēs pierādīt ka es biju tas kurš rakstīja? a ja darba dators kur teorētiski var piesēsties jabkuršdarbinieks un uzrakstīt? p.s. esmu pret debīliem anonīmiem komentāriem
kasparsf, šai valstī neviens netiek iebāzts cietumā bez tiesas. savukārt tiesas sēdē tad arī var ņemties ar faktiem, liecinieku sniegtajām liecībām utt. ne vienmēr vainu izdosies pierādīt, bet var arī gadīties, ka gadījumā, kad šķiet, ka "visi gali ūdenī", tā nemaz nav.
alvils:haralds, nav būtiskas atšķirības, vai Tu raksti kā haralds vai kā ononims. DP Tevi sameklēs tik un tā...
kā es redzu, ļoti būtiska. es ne par to, vai mani zažopīs, vai nē, ja no tiesas likumu pārkāpšu vai kaut kādam durikam tā būs šilierējies. (man domāt tajā virzienā a var strādāt, tak sprašanu par tīkla padarīšanām vaig krietni vairāk kā man un 100% možen i nevar!) es vienkārši par estētisko, ētisko un higiēnisko 1/2-i - ja ko rakstu, tad parakstos un neizliekos par Šmitu. varbūt laimējies, bet pastkasti nav pemēstuļojuši tautas ienaidnieki!
alvils:kasparsf, šai valstī neviens netiek iebāzts cietumā bez tiesas.
tā Tu gribi domāt. es arī. es pat gribētu domāt, ka šajā valstī neviens netiek iebāzts cietumā bez TAISNĪGAS tiesas. labi, KāPēZuha neskaitās? :face-surprise:
pierakstīju arī un izcēlu ar LIELAJIEM burtiem. Tev takš nepiedēvēju. uzskatīt, ka jebkurš tiesas spriedums TAISNĪGS var tikai mucā ar mazu spundes caurumiņu audzis plānprātiņš. "tiesas kļūdas" tas saucās. sastopamas ne tikai filmās.