Shadow:gaidijām jau lai nomierinās, laikam 2-3 mēnešus, bet....
Zini, es ticu ka ja būtu vnk ingorējuši un neko nedarījuši, tad viš ar būtu nomierinājies... Bet ja visu laiku dzēš ārā ko šis ieraksta (arī normālu un sakarīgu btw), tad jau tik visu laiku paši pielejat eļļu klāt ugunij, ko par mierīgu gaidīšanu nenosauks... Bet es jau neko - principā jau man fopig, bet manuprāt galīgi nepareizu ceļu izvēlējāties, lai tiktu galā ar durņa problēmu, kā rezultātā tag slēgta jaunu lietotāju reģistrēšanās. Gan jau, ka varēja savādāk.
es vairāk tā kā pievienojos CerambyX un 60/5.6 viedoklim.... tikko ir pret spalvu tā nah* - bans, tas tikai parāda šīs nometnes seju un morāli
Cenzūra... reizēm līdz tik smieklīgumam- pašmāju Prāta vētra `Digitally bright`, dziesmas pēdējais pants... vienkārši brutāli nogriezts no jau gatavas, ierakstītas dziesmas versijas... jo laikam puikām tomer dikti gribejas tikt uz ASV...
Tauta ir redzējusi to bildi. Moments ir piefiksēts un tāpēc IR jāved uz policiju. Ja būtu ielicis un izdzēsis, saprotot savu stulbumu, tad jau nekas, bet visi to apskatījuši, arhīvā saglabāts un administrācija NEVAR nevest uz policiju.
Vari arī stāties likuma priekšā, ja izmet laukā kaut mazos karogus, kuri izmantoti hokejam kaut vai. (mazos, papīra...) Itkā sīkums, bet tādas tiesasprāvas arī ir bijušas, ka pēc pasākuma izmet laukā...
Es gan shajaa bildee saskatiiju FotoDurnja protestu pret FotoBloga administraaciju - komentaaru dzeeshana kaa padomju laika cenzuura... Nekaadu necienju pret karogu te neredzu.
VB, šie nav viņa vienīgie izgājieni. Tomēr, kad pāriet uz personiskiem apvainojumiem, tad tas jau vairs nav norm.. K-kādu visatļautību vīrs atļāvās, bet tā tomēr nevar. Ir savi portāla noteikumi.
imbacile:Tauta ir redzējusi to bildi. Moments ir piefiksēts un tāpēc IR jāved uz policiju....NEVAR nevest uz policiju.
raudi tikai principa peec, jo vairaakums te negatiivi noskanjoti pret durni, vai arii ar sho (to) bildi ir aizskarts Tavs gods un cienja? te arii meetaajaas taadi darbi (nekaadi) kaa ziimeeti uz bildes (paintaa vai kaa) pakaarti salavechi, tanku sabraukti salavechi, tad veel visaadas taadas, kas "rosina" vardarbiibu. davai muus te katru piekto vilksim uz policiju, lai "paseezj", apdomaajaas vai amoraalus darbus var publiceet ja to atljauj sisteema (vienam atljauj, a otru uz policiju stumj). ..a mozhj fotograafiem ar vaajiem nerviem vienkaarshi te netuseet? ir tachu erfoto, shuuters utt, kur nav taadu cepienu kaa arii shaadu un tml autoru un darbu?...
a manupraat, vainiiga ir sisteema, kas atljauj publiceet te gandriiz visu un praktiski - DAJEBKAADAS kvalitaates (biezhi vien smagi suud***as). nav neviena, kas kontrolee sho meeslu pluusmu ieksh bloga. redz demokraatija.. ..bloga demokraatija.. ir eksemplaari, kas par to (sisteemu) arii te prot panjirgaaties (a pareiz dara). esmu paarliecinaats, ka pie citiem apstaakljiem taa nebuutu (diemzheel - foto kvalitaates filtru neviens nav izdomaajis).. un tas pats durnis publiceetu arii veerteejamus darbus
.. bet te tach ir tusinjsh.. tad kaada suu*a peec no tusinja kaads jaavelk uz policiju???
SL:VB, šie nav viņa vienīgie izgājieni. Tomēr, kad pāriet uz personiskiem apvainojumiem, tad tas jau vairs nav norm.. K-kādu visatļautību vīrs atļāvās, bet tā tomēr nevar. Ir savi portāla noteikumi.
www.fotoblog.lv... paskatos adm. viedokli par bildi un saprotu, ka portāls tiek pozicionēts uz augstāku mākslu un tad vietas cenzūrai šeit vienkarši nav.... Tas protams neatļauj personīgus apvainojums rupjību līmenī, taču šeit (portalā) pietiek citu topiku ar blogistu naida kurināšanu...
Manuprāt kaut kas nav kārtībā ļaužu galvās,ja viņi politiskās iekārtas simbolus un atribūtus uzskata par neaizskaramu svētumu(it sevišķi gadijumos kad nekāda zaimošana faktiski nav notikusi).Ja kāds no tiesas būs tik aprobežots,ka lēkšos uz policiju ar iesniegumu ,tad lūgums mani arī pieminēt kā nozieguma atbalstītāju(ja ir nepieciešams,varu saveidot normālu karoga dizainu un ievietot bloga galerijā).Ja domāšama turpinās attīstīties šādā virzienā,tad nākotnē mēs drīkstēsim fotografēt tikai paši sevi savā dzīvoklī,iepriekš saņemot atļaujas no vecākiem,kā autortiesību turētājiem,namu pārvaldes un kadrā iekļuvušo priekšmetu ražotājiem,par neatļauto rakursu lietu parūpēsies digitālo kameru ražotāji,jo kamera nestrādās,ja jūs sevi mēģināsiet fotografēt nepieļaujamā rakursā,bez tam pēc trešā nepieļaujamā rakursa mēģinājuma,kamera pati paziņos Demorātiskās Brīvības un Morāles Aizsardzības Birojam par pārkāpumu.
Cienītais nejaucam jēdzienus IEMESLS protams ir skaidrs,bilde ir IEGANSTS,bet vai nav godīgāk nemeklēt ieganstus,bet gan saņemt drosmi un rīkoties atbilstoši iemesliem.Neteikšu,ka būtu baigi iedziļinājies Durņa verbālajā un vizuālajā daiļradē,bet zem daža laba viņa rakstu gabala būtu ar mieru arī parakstīties.
Pareizi, ir , ka čali uz policiju sūtat.Varbūt vairāk tādus sūdus nedarīs.Atminos pirms kādiem gadiem 3iembija neliela prāva par gandrīz identisku noziegumu pret valsti.Toreiz paziņa par prokurora palīgu strādāja(tagad laikam uzdienējies augstāk) tieši tajā lietā.Tur starp citu ari Latvijas karogam bija izmainīta proporcija un sirpis ar āmuru bija laikam apakšējā malā un arī nepareizs toreiz gan gudrinieku cietumā neisvieda, bet naudas sodu uzlika tik treknu, ka šamais dzīvokli pārdeva, lai nomaksātu.
palaidniex:Staļinam un Hitleram ar droši bija kādi labi domu graudi un darbi, zem kuriem lielākā daļa no mums būtu gatavi parakstīies...
Tā viņš ir,ar dažu Hitlera domu graudu vācieši(neskatoties uz savu paranoju šajos jautājumos) joprojam lepojas un ikdienā pārvietojas,tai skaitā arī ar citu Hitlera domugraudu.
Eidzii:Pareizi, ir , ka čali uz policiju sūtat.Varbūt vairāk tādus sūdus nedarīs.Atminos pirms kādiem gadiem 3iembija neliela prāva par gandrīz identisku noziegumu pret valsti.Toreiz paziņa par prokurora palīgu strādāja(tagad laikam uzdienējies augstāk) tieši tajā lietā.Tur starp citu ari Latvijas karogam bija izmainīta proporcija un sirpis ar āmuru bija laikam apakšējā malā un arī nepareizs toreiz gan gudrinieku cietumā neisvieda, bet naudas sodu uzlika tik treknu, ka šamais dzīvokli pārdeva, lai nomaksātu.
Ja šis ir taisnība tad pievienojos teicienam: Es mīlu šo zemi,bet neieredzu šo valsti.
60uz5komats6:Ja šis ir taisnība tad pievienojos teicienam: Es mīlu šo zemi,bet neieredzu šo valsti.
SL:Uzsvaru likšu uz "citām necienīgām darbībām pret valsts karogu" Tā kā neesu jurists, tad pagaidām neuzņemos mētāties ar k-kādiem apgalvojumiem.
Tā kā ARĪ neesu jurists, tad pagaidām uzņemos tikai pajautāt, tas dokuments vai daiļliteratūra?, kur definēts, kas ir "citas necienīgas darbības"? un mētāties ar k-kādu anekdoti: skolotāja rāda bērniem košaka bildi. - kas tas ir? - kaķis. - nē, bērni, tas ir kaķa attēls. skolotāja rāda bērniem peles bildi. - kas tas ir? - pele. - nē, bērni, tas ir peles attēls. skolotāja rāda bērniem bildi, uz kuras redzams košaks, kurš noķēris peli. - kas tas ir? - te kaķa attēls noķēris peles attēlu.
nu, varbūt viņš tik liels čiekurs, ka darbā nedrīkst ne lamāties, ne jēlības runāt. un pats sev sikoterapeits būdams, saprot, ka pie sevis vai mežā, kur ne-1 nedzird, lamāšanās neko nelīdzēs!
Sen nebiju tautas cepienus lasījis - apskatījos ko FD radījis, un ko Jūs dzīves karstumos sarakstījuši.. Uhhh! Kaislības mutuļo.. tas lab! Vissliktākie ir remdenie, nekādīgie, tos vienmēr izmanto .. Drīz atkal izmantos, nav vairs ilgi jāgaida. Par tēmu: Elikam pilnīga taisnība. Ja Eliks kopā ar Shadow ir izveidojuši F blogu - tad viņiem IR tiesības zināmus noteikumus nosacīt. Un pie tam principā jebkādus - jo šis ir VIŅU veidojums. Tas ko dažreiz F blogā redzu liek man domāt, ka ar viņu "elastību" viss ir kārtībā . Tiem kam nepatīk Elika un Shadowa viedoklis – izvēle ir aiz Jums – visa plašā interneta pasaule ir atvērta (Neesmu adminju uzpirkts PR veidotājs - tā vnk domāju) Par minēto personu FD. Ar savu zināmo pieredzi esmu sapratis - allažiņ atrodas jebkurā laužu kopā cilvēki, kuriem miera nav un kuri cieš no uzmanības .deficīta. Un kā jebkuras ciešanas, to var remdēt dažādi. var piemēram piemēslot internetu, jo kā pareizi te kāds jau sacīja - naivie domā ka internets ir anonīms Nav mīlīši, galīgi nav.. Bet ja manas rotaļlietas vai rotaļas aizskar citas smilšu kastes ļaudis – neko darīt, vecīt (vecenīt?) savāc savas lelles un čāpo vien tālāk.. Vai arī radi savu home page un ņemies tur cik vari.. Taisnība gan – šiem cilvēkiem vajag tautu ko tracināt, ar vnk mājas lapu tas neizdodas parasti Par LV karogu utt. Var jau ļoti daudz ko. Bet vai vajag? Kāds ir tā mērķis? Un ja mēs, kas te vēl mīt – savus karogus un simbolus PAŠI dubļos mīsim – vai tas mums par labu nāks? Vai drīzāk ne mūsu iekšējiem un ārējiem “draugiem” palīdzēsim?
60uz5komats6:Manuprāt kaut kas nav kārtībā ļaužu galvās,ja viņi politiskās iekārtas simbolus un atribūtus uzskata par neaizskaramu svētumu(it sevišķi gadijumos kad nekāda zaimošana faktiski nav notikusi).Ja kāds no tiesas būs tik aprobežots,ka lēkšos uz policiju ar iesniegumu ,tad lūgums mani arī pieminēt kā nozieguma atbalstītāju(ja ir nepieciešams,varu saveidot normālu karoga dizainu un ievietot bloga galerijā).Ja domāšama turpinās attīstīties šādā virzienā,tad nākotnē mēs drīkstēsim fotografēt tikai paši sevi savā dzīvoklī,iepriekš saņemot atļaujas no vecākiem,kā autortiesību turētājiem,namu pārvaldes un kadrā iekļuvušo priekšmetu ražotājiem,par neatļauto rakursu lietu parūpēsies digitālo kameru ražotāji,jo kamera nestrādās,ja jūs sevi mēģināsiet fotografēt nepieļaujamā rakursā,bez tam pēc trešā nepieļaujamā rakursa mēģinājuma,kamera pati paziņos Demorātiskās Brīvības un Morāles Aizsardzības Birojam par pārkāpumu.
Ruksīt, man gan šķiet ka tev ir nodarījis pāri nevis kristietība kā tāda (ideja), bet gan kristietības hierarhiskais satāvs , ja tā, tad pats esi nonācis ar savām bildēm strupceļā nievājot abus , kā kristietības sākotnējo ideju, tā izveidoto baznīcas struktūru..........
Nav pasaule melnbalta, pamazām sāku mūsu ruksīti saprast. No kristietības viņš valodas vai citu iemeslu dēļ pazīst vienu pavisam šauru atzaru – krievu pravoslāvismu, kas ir tikai īpatnēja pārējās ortodokxijas daļiņa. Papētot tādu jēdzienu kā, piemēram, „sobornosķ” un „ravnoapostoļnij” pilnu nozīmi un palasot par svētā(!) Vlaģimira Asinsaules (krasnoje solniškō) vai tikpat svētā Andreja Dievmīļa varoņdarbiem, var nonākt pie ruksīša uzskatiem itin viegli.
P.P.P.S. Kā šeit foruma sadaļā lai pievieni bildi,man kā reizi ir par tēmu no nesenajāk sarkanbaltsarkan karogotajām dienām.
liec bildes linku ar .jpg galaa ieksh [img ] un [/img ] bez atstarpeem starp g un ]
ps nesaprotu kapec forumaa pie zinjas publiceeshana ir ''apgriezta'' ficha ka var bildes publiceet un visaadus boldeetos ekstsu, un joprojaam pec linka atstarpe jaliek. burtiski varetu padomaat ka visi forumaa ir kautkaadi datorgeeki kas zin tos visus un