traktors:Ar katru dienu pārlicinos, ka fotoblogam ar foto lietām paliek arvien mazāk sakara...
...tā gan sevi nenoskaņo paskaiti, cik ir to , kuri regulāri izraisa cepšanos aizskarot blogerus, 3-5 , un ar ko tie ir labāki par Fd, tikai ar to, ka gļumāk raksta (gudrākas frāzes lieto) ...un tāpat kā Fd ir savi atbalstītāji, arī šitamajiem ir savi un tad nu liekās, ka blogs ir slikts. Un kad paskata ZD albūmus, parasi tur ir tukšums, vai arī pāris bildes... tas vien nozīmē, ka tie ir cilvēki neveiksminieki (vismaz tā viņi sevi klusībā uzskata) un blogā cenšās sevi rādīt citā, rozā gaismā. ... un tūlīt visi rindiņa pieteiksies
Vai ziniet, kas ir pats smieklīgākais šai cepienā par karoga zaimošanu? - katrs viens, kas alkst šī plakāta autora ekzekūciju, var droši piekārt šo pašu mākslas darbu savā dzīvoklī pie sienas aiz datorkrēsla. Perfekts idioloģijas simbols. Respect - Durni! Tā vien gribas atvainoties Krištopānam - bet zini, vecīt, tev tomēr bij taisnība
Friidis:Harald, ko Tu šoreiz tik maigi izsakies? Autors laikam vienā psihenē kopā ar Fotodurni sēdējis...
oi, i nepiefiksēju, ka ne viņš autors! a cik ta to psiheņu Latvijā, Jelgavas laikam specifiska kautkāda. ja kas, tur interesants muzejs un laikam tik reti apmeklēts, ka šie baigi labprāt izrāda.
a es te ta lasu lasu.. un smiekli naak, tapat ka durnim smiekli naak sho lasot. patrioti ... bernudārzs vai ka to nosaukt nezinu, bet Cemabix taisniba. labakas zales pret negativajiem spameriem ir ignors ,nevis kautkadas tur droshibas likt. pashi sakuuda, pashi tagad matus pleesh. nu glupibas. pirmigakas glupibas.
ka uz vienas sienas kautkad redzeju uzrakstu "klusēšana nogalina" arī šaja gadijumā boiktos butu labakaas zaales.
nu labi, izdzes to bildi, vaj vaj policija. saaksim piesaukt visus savus jumtus.. "da ja da blja..." cilveka mekleshana timeklii ir darga procedura un ar to noteikti neviens nenodarbosies, to es jums apsolu! ari skrinšots vairs nav pieradijums jo ta ir tikai BILDE!!!
ironia:a es te ta lasu lasu.. un smiekli naak, tapat ka durnim smiekli naak sho lasot. patrioti ... bernudārzs vai ka to nosaukt nezinu, bet Cemabix taisniba. labakas zales pret negativajiem spameriem ir ignors ,nevis kautkadas tur droshibas likt. pashi sakuuda, pashi tagad matus pleesh. nu glupibas. pirmigakas glupibas.
ka uz vienas sienas kautkad redzeju uzrakstu "klusēšana nogalina" arī šaja gadijumā boiktos butu labakaas zaales.
nu labi, izdzes to bildi, vaj vaj policija. saaksim piesaukt visus savus jumtus.. "da ja da blja..." cilveka mekleshana timeklii ir darga procedura un ar to noteikti neviens nenodarbosies, to es jums apsolu! ari skrinšots vairs nav pieradijums jo ta ir tikai BILDE!!!
Ironija, diemzhel tu pilniba neparzini lietas apstakljus, ka ari tavs privatums, gods un ciena nav tikusi aizskarta apmeram 3 meneshu garuma katru dienu n dazhados veidos. Ka ari tavaa foto portala nav nacis cilveks, kas rupji lamaa, pazemo, izsmej, kaitina un aizskar lietotajus, kuri tad ludz tavu palidzibu vismaz reizi dienaa. Un meklesana timekli nav daarga, meklesana timekli ir laikietilpiga, un diemzel laiks, ko mes veltitu bloga uzlabosanai, nu tiks krietni paterets fotodurna lietas apstaklu noskaidrosanai, to es tev apsolu. Es tevi (un citus, kas sheit izteikushies - Vits, piemeram) negribu aizvainot, sakot, ka jus nepareizi domajat, jums vienkarsi nav parskats par visu kaitejumu, ko kads cilveks (ne)budams pie pilna saprata ir nodarijis un turpina nodarit fotoblog.lv projektam.
mans ne mans, bet sabiedriska telpa gan. un ju ka tadi berni nem un uzmetu lupas. a durnis vienkarshi neglaimo nevienam un saka ka domaa. un man ari ir zhel vinja deleteshanu no shejienes. loti zhel,jo vina komentari visbiezhak tiesham bija traiti desmitniekaa lai cik skarbi netiktu pasniegti.
bet par to timeklii mekleshanu. nu polis ar to nenodarbosies. ir pieredze ar kraapnieku piekershanu un izmeklashanu. tie mak mainit ari IP adreses citigi, bez 2ls palidzibas. tikai piesledzot smadzenes galvai. savaa forumaa krapnieku es atkodu un arii visas naudas ispiedu atpakalj,ari visu tu ka krapnieks atradas citaa valstii. vienkarshi ir jazin kur spiest. bet par tadu te karoga kemoshanu hahaha smiekli nak ka Eliks ar savu blondumu DRAUD ar policiju. vienkashi puiši esiet reali.
ja, varbut kautkur durnis arii iekoda kadam, nu lai tak cilvek isavaa strapa tiek galaa, a vins te sezh un laimigs smaida, ka vinjam par godu tadas temas un tads gods ka bloketa registreshana. jus pat nesaprotiet, ka jus vinu tikai pagodinat
Eidzii:Vot tas čalis ,kas to izvaidoja ir garīgi atpalicis.Šitādu lopu vagonā iekšā un prom uz nošaušanu.
atkal tu man riebies.
Ja jau es tev tik ļoti riebjos vari ari pazust no šī saita, ja ne nāksies vien mani un manus uzskatus paciest.Laikam riebšos tev vienmēr un labi vien ir, visiem patikt nevar.
+1 densiga +1 ironija FD bij viens no nedudziem kura vaardos ieklausijos, jo nejutu liekulības un divkosīguma... A plakāts bij mušpapīrs, uz kura daudzi uzkierās ar naiviem draudiem... nav tas durnis, nemaz, tāds durnis...
eliks, Es ari TEvi milu! un pats zini kapec! kad blogaa pilns ar kakam un prasas pec tirishanas tu vazajies pa maniem rakstiem,kur cilveki izsaka viedokli un DZES b... manus tekstus tikai tapec ,ka liekas ka aiskarts esi ..
Ironia, domaa plashaak.. Kas shaada veida portaalam ir izdeviigaak? Izdzeest vienu, kuru atbalsta un kuram seko 10 citi, vai neizdzeest sho vienu, kaa rezultaataa no bloga pashi izdzeeshas 100 citi?
Visam apakshaa ir bizness.. Varbuut pat Shadowam ar Eliku nav nekaadas pretenzijas pret durni un aarpus bloga vinji kopiigi iedzer alu un bildee dambareti, bet blogaa vinji durni neveelas redzeet, jo tas bojaa gan fb teelu, gan visu paareejo. Un es vinjus pilniigi atbalstu.
P.S. Man tas durnis ir vienaldziigs. Tikpat labi vinjsh te var buut, tikpat labi vinjsh te var arii nebuut.
ironia un kā ir ar pašu? Neesi iedziļinājusies lietas būtībā, bet beramais ir atvērts. Neviens neko lietas labā nedarot... Interesanti, KAS bij jādara, lai tas apmierinātu ironiu un vēl dažus.
Dansiga teicās, ka FD par lietu komentēja. Es gan viņa komentāru dabūju pilnīgi nevietā. Ok, man tā viena reize bijusi nebijusi, bet šī vietas veidotājiem, cik noprotu, tml. teksti un citādi bij jāuzklausa un jālasa diendienā. Visam taču ir mērs.
Tā jau te tauta gana rupja kā deķi FD bij īpašš daiļrunātājs, kas, kā jau Bzh min, bojā fb tēlu.
A vo, rupjā anekdotē iesaistīja mani ar Haiduku tip, Haidukam mutē lampiņu gribēju paņemt Protams, man no tās verbālās caurejas ne silts ne auksts, pie tam man tā gadījās 1 x, bet adminiem tml. brīnumi jālasa katru dienu no viņa + sūdzības no citiem par viņu, plus vipendroni ar tām bildēm. Skaidrs, ka piegriežas. Visi esam cilvēki