forum.gif
SG-3IR + cits variants paslēpt built-in zibsni
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / SG-3IR + cits variants paslēpt built-in zibsni
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.05.09 11:22 labots
 citēt
SG-3IR - kur varētu iegādāties? ebayā neatrodu! webs.lanset.com...
Vai varbūt kāds var ieteikt citu variantu kā paslēpt iebūvēto zibsni darbinot d90 commander režīmā ar sb-600
Publicēts: 18.05.09 12:21 labots
 citēt
Manuāli lasīji? ;)

Meņucī ņem un izslēdz to iebūvēto.
CSM->Built-in Flash->CommanderMode-> BUILT-IN FLASH

Iestatījumi:
TTL -> TTL
M -> Manual
vai -- kas nozīmē OFF.

Iebūvētajai jau ir jāizšauj gaismas impulsi vergam (SB-600), bet tie impulsi satur tikai komandas un pašas bildes gaismošanā nepiedalās.

Vai arī es ko ne tā saprotu?
Publicēts: 18.05.09 16:54 labots
 citēt
lieta tāda ka iebūvēto nevar atslēgt....

jāmeklē buus wifi triggers
Publicēts: 18.05.09 17:23
 citēt
nekur iebūvētā nav jāslēpj, šķauda, kad šalteris vēl ciet. bet neesmu drošs, ka SB-600 strādā kā slave.
Publicēts: 18.05.09 17:25
 citēt
ar sb-600 viss strādā. Mīļo cilvēk pareizi tev atbild, kad uzgriez -- tad zibene nepiedalās gaismošanā viņa tik padod komandu ka jāšauj sb-600 un viss. ja gribi lai strādā iebūvētā reizē ar ārējo tad atstāj kkādu vērtību kur ir + vai - un cipars klāt.
Publicēts: 18.05.09 17:37
 citēt
ieeju d90 menu izvēlos commander mode, built-in-flahs uzlieku "--" , režīms uz manual, iebuuveetaa tāpat apgaismo
Publicēts: 18.05.09 19:21
 citēt
nu tad uzmauc SB-600 snuķim mello kulīti un provē vēlreiz!
Publicēts: 18.05.09 19:24
 citēt
haralds:nu tad uzmauc SB-600 snuķim mello kulīti un provē vēlreiz!

un latviski, piedo vienkārši es nekā nevaru iebraukt, vnk esmu izlasiijies n-tos forumus un nekur neatrodu atbildi
Publicēts: 18.05.09 21:35 labots
 citēt
nu, izstarojošo virsmu aizsedz SB-600 - jai un mauc. un provē konstatēt, vai no tiesas slēdzis jau vaļā, kad iebūvētā šķauda. kaut srākanu celofānu aizbāz priekšā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):