forum.gif
Cena?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Cena?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.05.09 20:32 labots
 citēt
PArādījās piedāvājums -

Izlaidums sākumskolā 4 klasēm - Paša pasākuma bildēšana + vēl klašu foto (+ vēl vecāki , skolotāji utt. ),pēcapstrāde, pēctam bilžu sarakstīšana cd un varbūt arī kāds slaidšovs. Saprotu ka neesmu nekāds pro-variants un šamie arī grib lētāk dēļ krīzes izbraukt un tāpēc ir interese cik vispār par šādiem darbiem prasa, lai varētu vismaz savu cenu kautkādu uzstādīt ? ( bez maksas par DVD matricu iegādi protams ;) )

+ vēl ja ir gribēšana arī bildes ņemt taustāmā formā - var tak dabūt tādam kvantumam arī atlaides ne? ( lai gan bieži jau šos pasākumus bildē cilvēki no pašām foto-bodēm)

Pāldies ;)
Publicēts: 18.05.09 20:38
 citēt
šādos pasākumos bieža parādība, ka uz katru izlaiduma dalībnieka ģimeni vismaz divi fotografētāji, un finālā bilžu gribētāju maz............[ reizēm pabildēju bērnudārzā]..............................
Publicēts: 18.05.09 20:47
 citēt
Cik saprotu tad bilžu gribētāji mani īpaši neietekmē jo man par darbu maksās pati skola un ar pieprasījumu lai tiek paši galā . . . . te nav tas variants kad maksās par katru nopirkto diksu vai kautkā tā. Vienkārši man drīzumā būs jānosauc cena par darbu bet sajēgas nav īsti cik prasīt, ka nesanāk tā ka paprasu tur vairāk par vietējajiem pro fotogrāfiem kam tas ir maizes darbs . . :face-wink:
Publicēts: 18.05.09 20:51
 citēt
Mans darbs ir sabildēt un pēctam noskaidros kurš ņems kurš nē bet tas mani neietekmē. Ja neņems daudz vecāku paliks kautvai arī skolas arhīvos.
Publicēts: 18.05.09 20:57
 citēt
nu 150Ls, kaa nekaa darba daudz, apstraade vien cik daudz laika panjems, visa rakstiishana ar laiku panjem utt utt..
Publicēts: 18.05.09 21:06
 citēt
Jonatans:nu 150Ls..
pie bada laikiem esmu lētāk bildējis. ar ko neklanu uz to, ka tā vaig.
Gudris:kaada hui tur apstraade...izlaizh visu cauri bach actionam un miers :face-angel:
nuka!
Publicēts: 18.05.09 21:43
 citēt
Gudris, nju pats ar taa straadaa, ar taadu attieksmi pret cilveekiem un savu darbu.. man vajag ne tik taapeec ka cilveeki prasa lai viss ir kaa naakas, bet lielaakoties sevis peec.

batch actions ir laba lieta, bet tur ar taa nevar - ierubii un lai formateejas!

Bada laikos ko tik nedara cilveeki, kartupelju mizas ar eed.. bet tagad nav nekaadi bada laiki.
Bet ok, kam attieksme pret savu darbu un cilveekiem ir pofig, lai dara kjep ljep un pa pieciiti.
Publicēts: 18.05.09 21:47 labots
 citēt
ne kjep ljep un ne par pieciiti. bet batch OK, ja viss čikeniekā. vienmēr jau nav.
Publicēts: 18.05.09 22:06
 citēt
fiksam kaartiigam darbam ir lightrooms.
harald, kjep ljep un pa pieciiti - tas nebij domaats par Tevi.
Publicēts: 18.05.09 22:09
 citēt
Gudris, nelamaajies, cieni ne tikai citus, bet pats sevi.
Beztam, laikam nezini ko tas vaards noziimee..
Publicēts: 18.05.09 22:18
 citēt
kjep ljep un pa pieciiti - nē, uz sevi nemaz nedomāju. lai nu kjep ljep, bet par pieciiti nekādi! :face-grin::face-grin:
Publicēts: 19.05.09 09:51
 citēt
ERi:PArādījās piedāvājums -

Izlaidums sākumskolā 4 klasēm - Paša pasākuma bildēšana + vēl klašu foto (+ vēl vecāki , skolotāji utt. ),pēcapstrāde, pēctam bilžu sarakstīšana cd un varbūt arī kāds slaidšovs. Saprotu ka neesmu nekāds pro-variants un šamie arī grib lētāk dēļ krīzes izbraukt un tāpēc ir interese cik vispār par šādiem darbiem prasa, lai varētu vismaz savu cenu kautkādu uzstādīt ? ( bez maksas par DVD matricu iegādi protams ;) )

+ vēl ja ir gribēšana arī bildes ņemt taustāmā formā - var tak dabūt tādam kvantumam arī atlaides ne? ( lai gan bieži jau šos pasākumus bildē cilvēki no pašām foto-bodēm)

Pāldies ;)

200.
Publicēts: 19.05.09 14:35
 citēt
Es prasu 100-200, bet ir kas atsaka. Piem. šodien pat viena māmiņa, kurai bērns izlaižas, man uzjautāja vai nevarot pa 45 Ls sabildēt + apstrādāt + cd sarakstīt. Uzrakstīju atbildi, ka labāk lai starp vecākiem ko atrod - pašiem sanāks izdevīgāk un savus 45 Ls ietaupīs limonādei vai kam citam. Ir tā, ka uz doto brīdi daudzi nevar atļaties - valstī situācija mums tāda.
Es pat nebrīnos, ka kāds uber-krutais fotogrāfs atradīsies kas pa 45 Ls sabildēs to izlaidumu. :(
Publicēts: 19.05.09 14:46
 citēt
ja est nav ko, pa 2ls bildees
Publicēts: 19.05.09 14:58
 citēt
Shadow:ja est nav ko, pa 2ls bildees

...ar telefonu :D
Publicēts: 19.05.09 15:52
 citēt
Heh, aizvakar man piedaavaaja izlaidumus visai skolai sabildeet, pa 150Ls, ar visu apstraadi, cd, izdrukaataam bildeem + albuminju, un kronis visam bij tas ka vinji pa to naudu grib lai ir DIVI fotograafi, turklaat labi. Un tas nav nekaads joks.
Publicēts: 19.05.09 16:07
 citēt
Var ,var par 150 dabūt divus fotogrāfus-Равшан и Джумшут,viņiem vārdā :)
Publicēts: 19.05.09 16:17
 citēt
Shadow:ja est nav ko, pa 2ls bildees

???!!!! 1000 foto = 2000 LS un tā esot bada cena ?:face-monkey:
Krīzes jkundze vēl nav atnākusi visur....:face-kiss:
Publicēts: 19.05.09 17:14
 citēt
60uz5komats6:Var ,var par 150 dabūt divus fotogrāfus-Равшан и Джумшут,viņiem vārdā :)

Sen nebiju šitā ņirdzis :D :D :D
Publicēts: 19.05.09 17:49 labots
 citēt
Gudris:Man jautājums: cik paprasīt par jauna drēbju veikala sabildēšanu vaig 4-6 bildes viņiem ? :face-plain:
ja grib elpot pakausī un 000 - iem bilžu, no kuram 4 - 6 izvēlēsies, tad MaXimālais ceņņiks, uz kuru maz ticams, tak tomēr vismaz teorētiski iespējamas, ka parakstīsies. ja prot cilvēcīgi izstāstīt ko vaig un var sarunāt, ka būs 4 - 6 bildes, tad jau var arī par 40 - vņiku.
Publicēts: 19.05.09 19:06 labots
 citēt
negatIvs:šādos pasākumos bieža parādība, ka uz katru izlaiduma dalībnieka ģimeni vismaz divi fotografētāji, un finālā bilžu gribētāju maz ...
negrib, lai neuzsauc. pofig veņņniki vai ņem bildes. darbs maksā gabalā vai stundā tik un tik un negrib, lai iet uz nabagmāju. SHITos idiņus, kuri aicina bildēt un jautā: "cik viena bildīte maksā?" 1/4 - gad-100-tu radinu nost no SHIT'āda domu gājiena. populāri stāstu tā - atkarājas - ja man dēļ vienas bildes jābrauc uz āfriku un mēnesi par zebru jāizliekas - baigi dārgā bilde būs - ja ae tā ātri, 3 kadrus sekundē DDDDDDDDD, tad krietni lētak gabalā. :face-grin::face-grin:
a viens duriks man reiz, kad ko tādu runājām, rīvēja šnābelī, ka kur tur kopējot par 11 vai 13 s. (par 11 tiešām vienā vietā kopēja, toreiz strādāju melnbaltā avīze un maucu uz krāsu, lai nebūtu naktis jāvada AGFA 113 dzeltenzaļajā gaismā!:face-sad:) tak tur otrreiz nedevu. nu, es tam durikam teicu - ņem (-)-vu zobos un pizdui uz to kantori! :face-grin: kur par 11 s kopē, nu! :face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 19.05.09 19:18 labots
 citēt
Beidzot man ir galīg skaidrs ka Mono ir kautkāds loxs no mikrorajons kas "Saklausijies stāstus" no "Krutiem" tādiem pašiem lameriem "Kā bombīt biznesu" ar lielo lāpstu:):) Jautājumi kā pilnīgam lamerim , izdarības kā mežoni un visi "Padomi" kā cilvēkam kurš neko tādu nekad nav darijis:):) Mamma uzdāvā fočiku pastaigā uz lameru kursiņiem un "Gatavs biznesmens" :):)
Publicēts: 19.05.09 19:33 labots
 citēt
Sistēma pavisam vienkarša , izlaiduma klase samet piķi cik kurš var atļauties , atkarībā no klases 100-150-200Ls sanāk. Izejot no cipara arī aicina fotografu kurš strādā par tādu piķi . Par to uzbildē šiem pasākumu parasti ~2h + 1h gruppa un ar seņčiem. Par to šiem pienākās 2 DVD ar buldēm bez pašām bildēm. Ja bildē ar lameru tehniku tad jāaapstrādā ja ar normālu tad tik izrediģetām. I vhiss. Ja labs onkulis un maz darba tad uzlaiž pakešu apstrādi un uzliek skolas logo vai nosaukumu. Ja normāli sakalibrēts Marks nekādu apstrādi nevaig tas nav kautkads X00D / X0.D kam viss japastrada . Tālāk pati klase no atdotajiem DVD var pavairot rediģet savus DVD cik sirc tik , Fotogrāfs ir FOTOGRAFS nevis bilžu izplatītājs:):) Bet visādi "Bombilas" jau dara arī savādāk , ir tādi kas bildes tirgo jo aiz vieņiem piemēram "Printeri" kam tas ir bizness:) Tad ir tādi kas vinjetes taisa ar montāžu un ko tik vēl nē:):) Bet pati "svinīgā" kā es teicu Savāc piķi atrod foci un kartībā:):)
Publicēts: 19.05.09 19:39
 citēt
Brīnos, ka tos vecākus un bērnus tik traki interesē katras kalses beigšanas bildes. Man liekas visai vienmuļas.. visur tikai puķes un cakas.
Publicēts: 19.05.09 19:46
 citēt
pelle:Brīnos, ka tos vecākus un bērnus tik traki interesē katras kalses beigšanas bildes. Man liekas visai vienmuļas.. visur tikai puķes un cakas.

Oi nē , seviški Laukos cilvēkus joprojām intresē albūmi utt . Lai var parādit ko šie ir beiguši kur viņu klases biedri utt:):) Daudzim tās ir vispār vienīgās bildes NORMĀLĀS kur šis virsū :):) Mentiem diezgan regulāri gadās ka vienīgā bildes bildes kas ir par "Personāžu" ir no skolas izlaiduma:):)
Publicēts: 19.05.09 20:22 labots
 citēt
pelle:Brīnos, ka tos vecākus un bērnus tik traki interesē katras kalses beigšanas bildes. Man liekas visai vienmuļas.. visur tikai puķes un cakas.
paša bērni (senčiem), paša senči (bērniem) un paši (gan senči, gan bērni) takš a! :face-plain::face-plain:
Publicēts: 22.05.09 17:42
 citēt
60uz5komats6:Var ,var par 150 dabūt divus fotogrāfus-Равшан и Джумшут,viņiem vārdā :)

Šitais labs :face-grin: Labi parēcu:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):