ironia, paziņo, ļūdzu, man PM kad būsiet Latgales pusē - jā būs izdevīgi bildēšanai laika apstākļi(lietus, dubļi, migla, putekļi) atbraukšu pabildēt savam priekam. (Interesē ne tikai sacensības, bet vis, kas notiek pirms un pēc...)
saīsināts no "Ordnung isst unser Stolz und Sauberkeit (auch) isst unser Stolz". pareizāk jau droSi vien "sind", tak citēju, kā dzirdēju fašistus sakam.
ironia:žurnalistika ar jāšanu cik zinu nav saistita.
jāšana ar zirgiem ir saistīta - ir. žurnālistika ar jāšanu visādi saistīta - i žurnālisti raksta par jāšanu, i jātniekus intervē, i pa brīžam kādu apjāj. reizēm pārvietojas jāšus. un kur tad vēl fotožurnalistika!
Jonatans:Itaalijaa kad ta pie fashistiem biji? Turklaat taadiem kas vaaciski runaaja??
es sarunas karstumā šad tad par fašistiem vāciešus atļaujos nodēvēt - zinu, ka vārds itāļu izcelsmes, bet vaikāk kā fašisti jau friči tomēr pazīstami. Hitler kaput! der Krieg isst zu Ende!
ta jau tiksimies tur vispar jau mekleju transportu no Rigas 30.datuma vakaraa vai pa dienu. ja ir fotografet un patuset latgales setaa gribetaji, nodroshinasim ari naktsmajas
Dansig.. moš pardomaa? tur taaaaad ikadri, tads pleneers.. ari zirgi pozetaaji un saulrietaa mans sacensibu un darba kolegis vecais rikshotajs Pialuns.. un baba un cukas un govis un dzeriens dzimtenite un kukareku no rita agri.. ak ka es milu Pušmucovu!
ironia, beidz kaardinaat!!!!! es esmu apsoliijusi projektoru, 3 cilveekiem autinjaa vietu .... nu kaa es tagad taa krasi metiishu kazhoku uz otru pusi?;-((( ekkkkkkkkk
nuja! projektoru pret kilu iedosi visatbildigakam, cilvekus palaidis ar stopiem jautraa kompanijaa un pie babas kas ir vencpils? nekas. 16 gadus tur nodzivoju un ta ari neko neatradu, a latgalee.. sejas ,sejas sejas.. un dvesele! tadus kadrus tur var kert. cilveki savas skaistakas kaloshas velk uz pasakumiem un pukainos lakatus. un urlas tur ir tadas pozitivas, jo tas nav urlas bet izejamas drebju komplekts