vai kadam no klatesoshajiem fotoentuziastiem nebutu veleshanas attistit sevi zirgu fotografijaa?
meklejam fotografu, velreiz atzimeshu entuziastu, kurs veletos apmeklet sacensibas ,intervijas, vietas un vienkarshi baudit dzivi fotografejot zirgus un reklamet sevi tadaa veidaa kadaa glancetaa zhurnalaa? but daudzi notikumu vietaas visaa Latvijaa un ārzemēs utt..
ja ir reala interese ludzu PM, ironia.art@gmail.com vai 29872679
bija mēģinājums bildēt grāmatas vākam. bet te pēkšņi hudožnieks atcerējās, ka viņa brāļadēls (vai mazdēls vai paša dēls) takš a nopircis fotoapparātu! :face-plain: www.draugiem.lv...
haralds:bija mēģinājums bildēt grāmatas vākam. bet te pēkšņi hudožnieks atcerējās, ka viņa brāļadēls (vai mazdēls vai paša dēls) takš a nopircis fotoapparātu! :face-plain: http://www.draugiem.lv/friend/?63008&aid=20435208
Oi, zirgi simpatjagas - pirmais, ar kuru laimējās padraudzēties, saucās Salūts un acis kā 20 mm platleņķi! bildes Evijas albūmā ne tās, kas tapa grāmatai. bet kolēģi man uz jobeleju iedāvinās ar zigiem paālēties!
Ļoti interesanta doma! Mulsina tikai tas, ka,kā noprotu, vajadzīgs tāds, kuram foto ir pamatdarbs. Pats pamazām pēc slaidiem lauzos digitālajā, pamatdarbs stipri atšķirīgs. Zirgi ļoti patīk, ir iznācis satikties...
ironija... it kā ir viss uzrakstīts , bet trūkst norādes, vai tavs aicinājums ir saistīts tikai ar sest, svētdienām, vai arī ir citas dienas. Manā jaunībā bija teiciens (droši vien dzimis daudz agrāk) Labāk vīrs dzērājs, nekā fotografē. ... bet piedāvājums, ja ir iespēja realizēt, pasakains Lutums, par tām bailēm... tu ta;cu turēsi priekšā fotoaparātu
haralds:b (vai mazdēls vai paša dēls) takš a nopircis fotoapparātu! :face-plain: http://www.draugiem.lv/friend/?63008&aid=20435208
briesmigi.
Jonatan.jauno formatu redzeji zhurnalam? nu jau no avizes aizaugam. ja brauksi ko bildet dod zinju.
VOLDEMORTS: Mulsina tikai tas, ka,kā noprotu, vajadzīgs tāds, kuram foto ir pamatdarbs. .
ta nav gan. parast isacensibs notiek brivdienaas. bet seminaari un arzemees lielas sacensibas notiek ari darbadienaas. makslas bildes notiek visu diennakti.
Lutums:Ūūū, zirgi man patīk, bet škrobe - bail no viņiem
Gribēt ir viena lieta ,bet varēt pavisam kas cits.Lai to izdarītu labi ir vajadzīgi labi ,gaiši un gari objektīvi. Tu varētu uzrakstīt,kur Jums notiks tuvākajā laikā sacensības un tad jau gribētāji ,lai brauc un izmēģina,ko kurš var.
leimane:Gribēt ir viena lieta ,bet varēt pavisam kas cits.Lai to izdarītu labi ir vajadzīgi labi ,gaiši un gari objektīvi. Tu varētu uzrakstīt,kur Jums notiks tuvākajā laikā sacensības un tad jau gribētāji ,lai brauc un izmēģina,ko kurš var.
nu cik zinu ar 200mm F4 pilniibaa pietiek, lai zhurnaalu apgaadaatu ar labiem tuvplaaniem un kvalitatiivaam bildeem
ironija, paara dienas pirms sacensiibaam ta sazinaamies, ko un kaa sarunaat. bildes kaa pagaashgad, pa kype kaut vai aizmest varu, tik shoreis pa tiesho.
lkz, a skuju, vajag i platlenjkji, i 50mm, un arii 100, 200, 300mm, taadi luuk joki.
Jonatans:ironija, paara dienas pirms sacensiibaam ta sazinaamies, ko un kaa sarunaat. bildes kaa pagaashgad, pa kype kaut vai aizmest varu, tik shoreis pa tiesho.
lkz, a skuju, vajag i platlenjkji, i 50mm, un arii 100, 200, 300mm, taadi luuk joki.
nu es zin ar ko bildee ironija un rezultaatus esmu saskatiijies, ka vai prieks, taa ka skuju ne skuju,bet bez 50mm un 300 arii var un pat ljot lab! .. nu protams, ka, ja bildeetu zirgus un taa, labpraat seedeetu ar 400 vai 500mm trubu un beedu nezinaatu, gribi aci nobildee, gribi ausii matu iebildee un taa..
es arī ar 75mm esmu aci un ausi zigram (sauvaļas) nobildējis. ne vienmēr ir ATĻAUTS pieiet tuvāk, bet praktiski nekas nav tāds, kam nevar pieiet pietiekoši TUVĀK, lai ar īsāku kompensētu 200mm vai 400mm ar putniem grūtāk, viņi mūk. bet iespējams tomēr tas ir.
Lkz, viena lieta ir ar ko sanaak bildeet, bet pavisam cita, ar ko buutu eerti un labi bildeet, un ar ko vajadzeetu bildeet.. Un nejau stuklu garumaa ir visa fiicha, lielaakas probleemas var sagaadaat nevis mm truukums, bet AF aatrums.
miljie mani, Latvijaa Latvijas Jatnieku federacijas sacensibas visiem skatitajiem ir apmeklejamas bez maksas. ta ka savu roku iemeginat bildejot sho sportu var jebkursh. es shobrid nevaru pateikt ka no 10 sevi pieteikushajiem fotografiem izveleshos to un to, jo pasakumi notiek parsvaraa brivdienaas un intervijas darbadienaas dazhados LV galos. tas nozimee ka vienu reizi lugshu tam un otru shim. vnk iesakumam es gribu redzet darbus, stilu,kvalitaati, jo savus lasitajus esam pieradishanushi pie augstas kvalitates fotomaterialiem. . tepat jau forumaa zinu ko paturu prataa un ar ko gribu stradat kopaa. sports ir viens, bet skaistus darbus kalendariem ne katrs spej no sevis izspiest.
konkurence ne konkurence, bet labak ka ir no ka izveleties. pabildes, paskatisies vai patik vai nee. kas labak padodas kuram un tad jau zinasim uz kadiem pasakumiem ko labak aicinat.