forum.gif
Ai njiid help! :D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ai njiid help! :D
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.12.06 12:45
 citēt
Pievērs uzmanību burtam L. :) (tas tā - joks)

Diemžēl nav tādas pieredzes, lai ieteiktu ko gudrāku.
Publicēts: 15.12.06 19:18
 citēt
Elkors man neder.. tur savu kaaju es iekshaa nespershu.. tieshi attieksmes deelj.

attiexme, ne attiexme, bet Plazas elkoraa uz briiviibas ielas es ytiku apkalpots vislabaakajaa noziimee SUPERIIGI!
Tie divi paardeveeji tik labi visu izstaastija, padaliijaas pieredzee un vinji patieshaam intereseejaas par klienta veelmeem un intereseem!
Es pats biju smagi shokeets!
pietam uz vietas vareeju visu notesteet utt..!!!!
Publicēts: 15.12.06 20:59
 citēt
Elkors man neder.. tur savu kaaju es iekshaa nespershu.. tieshi attieksmes deelj.

attiexme, ne attiexme, bet Plazas elkoraa uz briiviibas ielas es ytiku apkalpots vislabaakajaa noziimee SUPERIIGI!
Tie divi paardeveeji tik labi visu izstaastija, padaliijaas pieredzee un vinji patieshaam intereseejaas par klienta veelmeem un intereseem!

+ apskāva un iedeva buču?
ja nē , tad tā nav apkalpošana
Publicēts: 15.12.06 21:07
 citēt

+ apskāva un iedeva buču?
ja nē , tad tā nav apkalpošana

iedeva, iedeva...vel pavadiija liidz maajaam un paceljam uzsauca pusdienas Vincentaa un ejot prom atstaaja savas sievas nummuru un pateica, ka zvanot no mana nummura vinja noteikti pacels un buus manis deelj gatava dariit DAJEBKO!

:lol:

Nee nu bet es pats biju shokeets par attiexmi, jo domaaju, ka buus kaa parasti...yeah, whatever stilaa...bet nee! :roll:
A mozh chista, zaale tovakar bija LJOTi laba? :oops:
Publicēts: 15.12.06 21:18
 citēt

iedeva, iedeva...vel pavadiija liidz maajaam un paceljam uzsauca pusdienas Vincentaa un ejot prom atstaaja savas sievas nummuru un pateica, ka zvanot no mana nummura vinja noteikti pacels un buus manis deelj gatava dariit DAJEBKO!

:lol:

man iznāca tā -

ieeju , skatos tur eos400d, un tāds skuks objektīvs, gribēju ietestēt, palūdzu lai saliek, es te pašaudīōs, tā teikt ''ietestēšu''.

a šie, iesauc mani tādā sarkanā istabiņā , džeki izgāja laukā palika tikai tās meitenes kas tur bija, un tad tik bija ''ietestēšana''..
tālāk gan nestāstīšu :oops:
Publicēts: 15.12.06 22:16
 citēt

Tāds jau tas Elkors ir, katru reizi kāds piedzīvojums! ;) :lol:
Publicēts: 16.12.06 21:14
 citēt
Varbuut kaads var siikaak paskaidrot par tiem burtinjiem objektiivu modelju beigaas? Piemeeram:

Sigma DC 3,5-5,6/18-125 C/AF
Canon EF-L USM 4,0/70-200 CPS
Tamron 5,0-6,3/200-500 DI C/AF

..nu kaut ka ta.. :D

nepievers tiem uzmaniibu :mrgreen:
Publicēts: 17.12.06 00:33
 citēt
es ar tēmēju uz to pašu...s5600 vietaa 400D :)...stiklus ar laiku...visu ar nevar gribēt

:D :D :D
tipa saakumaa tikai Body un tad peectam objektiivs? :lol:
Publicēts: 17.12.06 01:17
 citēt
Kitiniku kas ir 18-55 Efs neieteiktu jo nu tas ir galiigais pudeled stikls... tad labaak panjem klaat Sigmu 17-70, tas buus krietni loabaax par ktinieku....

Kaut gan optikaaa var ieguldiit krietni dauc un taas labums ir atkariigs no taa cik dauc taisies izdot naudas...
Publicēts: 18.12.06 01:24
 citēt
Pie tādiem stikliem prasītos ka minimums D20, nevis 400D
Publicēts: 18.12.06 01:46
 citēt
Apskatot lielakos review saitus, nekur neko neatradu par sho stiklu, esmu diezgan parliecinats ka no blogeriem neviens vinu pat nav aci redzejis :(
Publicēts: 19.12.06 23:20
 citēt
driikst zinaaat cik tu par to visu samaksaaji! :o tu veel tiko ar Fuji bliezi! :oo
Publicēts: 19.12.06 23:56
 citēt
lab strunts pa kemeru un zibeni! :D bet par stikliem gan tu esi labu naudu droshi vien izdevis! :D ir jau arii ar ko kraaninju pastiept! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):