forum.gif
Dzelzsceļa objekti - stratēģiskās būves
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Dzelzsceļa objekti - stratēģiskās būves
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.05.09 12:12 labots
 citēt
Nedēļas nogalē saskāros ar kādu gadījumu, kur man dzelzsceļa darbiniece aizrādīja, ka es nedrīkstu fotogrāfēt dzelzceļam piederošos objektus, jo tie ir stratēģiski svarīgi priekšmeti. Es atbildēju ka tikai sliedes, bet arī tas esot objekts un lai padomājot ko es darot. Te nu jautājums. Kā tur ir ar tiem likumiem vai tiešām neko tādu nevar fotogrāfēt un vai ir kādi nosacījumi, pie kuriem var?

P.S. Piemirsu pateikt, ka man prasija uzrādīt atļauju. Kur tādas atļaujas lai meklē?
Publicēts: 19.05.09 12:15
 citēt
Stratēģiski svarīgie,cik zinu,skaitās tikai lielie tilti pār Daugavu/Lielupi/Gauju/Ventu,kā arī pāris lielās stacijas varbūt (lai gan ārpus Rīgas man liekas ka nekontrolē tāpat),pārējais jau nu būtu smieklīgi...
Publicēts: 19.05.09 12:17
 citēt
Aizkraukles stacija varētu būt "Lielā stacija?", Jo ir elektrovilcienu gala punkts?
Publicēts: 19.05.09 12:22
 citēt
Mani šitais mazliet uzjautrina, ja kādam gribās dabūt ļoti precīzas fotogrāfijas - tie, kam ir liela nauda - sabilde aerofotogrāfijas, tie, kam mazāk naudas sabildē ar slēpto kameru, ka neviens gailis pakaļ nedzied... :D
Kaut gan kaut kas tur bija, ka dzelzceļš esot tā svētā govs un svētāka par visu svētumu, brīnums kā acis nav jātur ciet vai jāaizklāj ar roku jebkas dzelzceļisks, kad kaut kur var kat ko dzelzceļisku ieraudzīt... :D
Publicēts: 19.05.09 12:24
 citēt
Duraciņ, meiča taču it kā aizrādot mēģināja iepazīties ar ĪSTU FOTOGRĀFU, a tu luni nolaidi...! :(
Publicēts: 19.05.09 12:24
 citēt
Visi tilti, dzelzceļi ir stratēģiski svarīgie objekti. Vairāk objetki ir nosaukti specīalā sarakstā kurš ir konfidenciāls! :D
Publicēts: 19.05.09 12:26
 citēt
Billy:Visi tilti, dzelzceļi ir stratēģiski svarīgie objekti. Vairāk objetki ir nosaukti specīalā sarakstā kurš ir konfidenciāls! :D

Šitais iespārda visvairāk! :face-devil-grin::face-crying:
Publicēts: 19.05.09 12:28 labots
 citēt
tjotjkai gribeejaas buut svariigai..
tos strateegjiski svariigos objektus
sen jau visas aviizes, i portaali ir paarpubliceejushi
un publicees veel :). ar taadaam vajag smaidiigi
vienoties un staastiit ka esi no kaadas finanshu valdes
un bildee liidzeklju pieshkjirshanas projektam :D
Publicēts: 19.05.09 12:31
 citēt
Portreti:Duraciņ, meiča taču it kā aizrādot mēģināja iepazīties ar ĪSTU FOTOGRĀFU, a tu luni nolaidi...! :(

Man bija doma, ka viņai vienkārši gribas parunāties. Dzēst jau ārā nelika, kas ir tas ir.
Publicēts: 19.05.09 12:32 labots
 citēt
Apsargu sindroms mūsu valstī ir ļoti spēcīgs.
Viņiem gribās būt tik ļoti svarīgiem, ka ir gatavi uz pretlikumībām ar tekstu - īpašnieks/priekšnieks teica/lika.
Uzjautrina uzbraucieni, ja bildē krastmalā - tauvas joslā - vai vispār kādā publiskā vietā...
Un, kad apvaicājies, vai apsargs nevēlās ierasties policijā, lai paskaidrotu savu pretlikumīgo rīcību (n jāatbild būs vbiņam, nevis uzdevumu uzlikušajam priekšniekam) - tad sākās citu argumentu piesaukšana, kas maskē neziņu - ko nu iesākt!
Visvairāk tas ir izteikts, ja tam apsargam vēl ir arī dienesta ierocis, kaut gāzes pistole vai gāzes balons. Steks parasti ir jaunākiem "domas gigantiem", izskatās vīrišķīgāk, bet ieroci dot bezsmadzeņu radījumam - bīstami...
Publicēts: 19.05.09 12:32
 citēt
lkz:ar taadaam vai smaidiigi

Labs :D
Publicēts: 19.05.09 12:37
 citēt
Afs, nju shausmas, baidies, sliktaakajaa gadijumaa pakratiis Tev ar pirkstu, un taapat neko neizdariis!
Aiziites stacija jau nu uj kaa sabildeeta ir, ar visiem dzelzceljniekiem, pat smaidiigiem, viss tad vinjiem bij vienalga. Nu bet taadas "darbinieces" jau nu visur un vienmeer atrodaas, kuraam patiik citiem aizraadiit un patiik pamaaciit. Vai nu vecuma marazms, vai arii vienkaarshi nedabuujusi..
Publicēts: 19.05.09 12:37
 citēt
alvils:
lkz:ar taadaam vai smaidiigi

Labs :D

Mhm - piekrist - šis ir toč riktīgi labs!
Tantuki uzreiz spēcīgi maina savu attieksmi, bezmaz ielaiž arī savā pārbrauktuves apsardzes būdiņā... :D
Publicēts: 19.05.09 12:38
 citēt
Jonatans:Vai nu vecuma marazms, vai arii vienkaarshi nedabuujusi..

Parasti abi divi nāk komplektā. :face-devil-grin:
Publicēts: 19.05.09 12:44
 citēt
Tantukam gan jau ka nostaļģija pēc vecajiem laikiem, kad dzelzceļa stacijās vēl nedrīkstēja bildēt, Krievijā vēl tagad var atrauties par staciju fotografēšanu... laikam...
Publicēts: 19.05.09 12:57
 citēt
grebcha:Tantukam gan jau ka nostaļģija pēc vecajiem laikiem, kad dzelzceļa stacijās vēl nedrīkstēja bildēt, Krievijā vēl tagad var atrauties par staciju fotografēšanu... laikam...

Krievijā Žeļeznaja daroga ir svētumu svētums! Nebūtu tās - krievija vēljoprojām būu feodāla un agrāra valsts...
Tos plašumus bez dzelzceļa pārvaldī un civilizēt (kaut līdz tam līmenim) ir vienkārši nereāli...
Publicēts: 20.05.09 00:08
 citēt
izejiet caur tantukiem pēc šitās bildes:

www.fotoblog.lv...

i viedoklis mainīsies :face-grin:
Publicēts: 20.05.09 00:48
 citēt
Mari, Tu tak nebiji tas, kas Vanšu tiltā sēdēdams pieprasīja zefīrus vai ko tur? :face-grin:
Publicēts: 20.05.09 00:56
 citēt
ERA:Mari, Tu tak nebiji tas, kas Vanšu tiltā sēdēdams pieprasīja zefīrus vai ko tur? :face-grin:

:face-smile: man īsti nav idejas kā neuzkrītoši vanteniekā tikt augšā... mok miglā :face-angel:
Publicēts: 20.05.09 00:58
 citēt
Mjā, bet skats droši vien ir tā vērts :face-wink:
Publicēts: 20.05.09 03:22 labots
 citēt
Jūs gan esat anarhisti :) Latvija ir EU un NATO lidz ar to ir savas normas dažādu infrastruktūras objektu bildēšanai un ieklūšanai tajos. Pēc 11 septembra un jo seviški pēc spridzināšanām Londonā un Madridē EU vispār savērās . Taka esiet droši DAUDZ lēkāsiet norausieties pa galvu vai vēl ļaunāk lodi mugurā un pilnīg oficiāli un likumīgi. Latvija ir nihislistiska valsts vīņai pie dirsas savu pilsoņu informēšana par to vai citu "Apdraudējumu" viņu drošībai un veselībai ja "Līdīs kur nevaig" , citās valstīs piemēram ir sarasti ar ierobežojumiem un objektiek kuriem tuvoties nebūtu vēlams. Nu piemēram , praktiski visiem lielajoiem Latvijas enerģetikas objektiem ir ļoti nopietna apsardze ar vismaz 200-500m pērimetru , iekļušana kurā dienas laikā var izsaut nopietnas "Parrunas" ar humoru nesaprotošiem truliem bet labi bruņotiem indivīdiem bet naksts laikā ir lielas iespējas norauties pa kādai lodei , pietam atseviškos objektos tik nopietni ka lode var izrādities arī kāda 50 kalibra :) Piemēram pirms dažiem gadiem daži indivīdi savos posteņos bij garlaikojušies kā rezultātā dažu kilometru attālājā pareizticigo katedrāles kupolā bij saveidojušies kāds strēķis futbolbumbas izmēra caumuru , kuri gan tikapat mīklaini kā saveidojās arī "Aizauga" , bet tas vien liecina par dažu struktūru "Iespējām" un intelekta līmeni. TĀPĒC labāk neizaicināt likteni un ja pālūdz "Vākties" tad pārāk nespridzīt un izrādīt vismaz 'Izpratni" un nodomus vākties:):)

Juš blenžat trulās kastēs un klusaties "Blondu zosu" izpratnes tekstus par LV militārām un strarēgīstām lietām . Bet LV pietiekami objektu kuru aizsardzības līmenis no visām pusēm ieskaitot Zemi ūdeni un gaisu ir visnotaļ pasaules labāko tehnaloģiju līmenī :):) Piēmēram nedz Rīgas TEC iem nedz HESiem neizdosies piekļut nepamanītam un daži pazistami "Maliķi" stiep majās varenus lomus iepriekš tos "novaktējot" darbā sēžot mīkstā krēslā:) Kur tad jūs domājāt mums "piķīts" tik strauji izkūpēja , neba vecās humpalu krāmos ko mums sadavināja par brīvu un tauta skatās un ņirdz , bet gan modernās un attiecīgi maksājošās spēļmantinās kuras neviens nekad nev redzējis un CERU arī neredzēs:):):)
Publicēts: 20.05.09 06:39
 citēt
Kārtējā atskaņa no krievu kārtības. Šajā valstiņā jau kopš 19.gs vēsturiski izveidojās hipertrofēta cieņa pret dzelzceļu un vēl senāk – pret slepenību. Atceramies laikus, kad autceļa tilti bij visiem pieejami un bildējami, bet dzelzceļa tiltam katrā galā stāvēja vīrs ar plinti, kaut gan Latvijā vairāki autoceļi daudz nozīmīgāki, kā Sibīrijā vienīgās sliedes. LR nekāda, ne juridiska, ne tehniska, pamata ievērot šo aizgūto tradīciju nav. Saglabājusies arī cita tradīcija – ja man ir amats, tad tu esi duraks. Un es lemšu, ko tev atļaut. Pretinde – palūgt, lai parāda, „kur tas rakstīts” – ierēdņiem un visādiem aizliedzējiem visbriesmīgākais jautājums. Pat „Eiropa tā prasa” nelīdz.
Publicēts: 20.05.09 07:38
 citēt
Afs:Nedēļas nogalē saskāros ar kādu gadījumu, kur man dzelzsceļa darbiniece aizrādīja, ka es nedrīkstu fotogrāfēt dzelzceļam piederošos objektus, jo tie ir stratēģiski svarīgi priekšmeti. Es atbildēju ka tikai sliedes, bet arī tas esot objekts un lai padomājot ko es darot. Te nu jautājums. Kā tur ir ar tiem likumiem vai tiešām neko tādu nevar fotogrāfēt un vai ir kādi nosacījumi, pie kuriem var?

P.S. Piemirsu pateikt, ka man prasija uzrādīt atļauju. Kur tādas atļaujas lai meklē?

Molā vestibilā pašlaik ir Pluumes izstāde :), paņem fotoaparātu un pafotografē tur :), redzēsi apsargu ekstremitātēs visas vainas, kād šie skries tevi sagūstīt :)
Daudz kur ir kad bildējam- ???vai drīkst
Publicēts: 20.05.09 08:30
 citēt
nu gan jaunums - lielveikalos NEVIENAAA neljauj fotografeet!!!! tas ir pirvaatais iipashums ....
Publicēts: 20.05.09 08:50
 citēt
Es reiz nobildēju Indras dz.ceļa staciju, bet nelaime bija tā, ka tā ir kopā ar robežkontroles punktu. Robežsargs bija klāt, rādīju pasi, lika visu izdzēst no atmiņas kartes. Beigās vienojāmies, ka es pats attiecīgos kadrus izdzēsīšu... Tas attiecībā uz robežas objektu atklātu bildēšanu.
Publicēts: 20.05.09 08:52
 citēt
dansiga:nu gan jaunums - lielveikalos NEVIENAAA neljauj fotografeet!!!! tas ir pirvaatais iipashums ....

jēgas jau arī nekādas... kas būtu tas, ko tik ļoti gribās nobildēt lielveikalā? nu nav tak tur nekā. :)
Publicēts: 20.05.09 08:54
 citēt
aapsis:Tas attiecībā uz robežas objektu atklātu bildēšanu.

Pārāk kruta kamera Tev značit. Ar ziepīšiem robežpunktos visu laiku bildē pa labi pa kreisi, neviens neko. Pat uz Polijas robežas. :)
Publicēts: 20.05.09 09:19
 citēt
Kā reizi bija ziepis... :D
Tik kad bildēju, tad izrādijās, ka tas robežsargs aiz žoga otrāpusē kā reizi bija!
Publicēts: 20.05.09 09:21
 citēt
tagad, salīdzinājumā ar krievu laikiem, bildēt var brīvāk, likumus neesmu pētījis, novērojumi praksē....................
Publicēts: 20.05.09 10:25
 citēt
Haiduks:[
Molā vestibilā pašlaik ir Pluumes izstāde :), paņem fotoaparātu un pafotografē tur :), redzēsi apsargu ekstremitātēs visas vainas, kād šie skries tevi sagūstīt :)
Daudz kur ir kad bildējam- ???vai drīkst

Lielkveikalā jau uz durvīm ir uzrakstīts vai piktogrammās likts noprast, ko tur nedrīkst...
Un nedrīkst parasti rīt salčiku, fočēt, braukt ar lisopēdu, skriitulenēm un ieiet ar suņiem...
Visvairāk mani besī tās cacas, kas ar savu potēto žuru trīzoša trijkāja izskatā vazājas pa pārtikas bodi vai sēž kafenē un tam lopam ļauj rāpties uz galda...
A fočēt nedrīkst, jo vari safočēt signalizācijas iekārtas un novērošanas kameru atrašānās vietas...
Publicēts: 20.05.09 10:41 labots
 citēt
dansiga:nu gan jaunums - lielveikalos NEVIENAAA neljauj fotografeet!!!! tas ir pirvaatais iipashums ....

Dansiga, vai tu man vari Latvijā ko parādīt, kas nebūtu kāda īpašumā :D
... bet re tur (lielveikals) nedrīkst, bet tur (dzelsceļa īpašums) drīkst. Abi īpašumi vienādi svēti!!!
NORĀDEI uz durvīm naf spēka, ja ir pretrunā ar likumdošanu... norādē ir ka suni nedrīkst, bet cik suņi dienā Molā tiek nēsāti :D
... neesi noķerts, neesi pārkāpis... un tā ir visur :):):)

Dansiga, tev lielākā daļa bilžu ir jaizdzēš, jo bildētas privātīpašumos :D:D:D
Publicēts: 20.05.09 10:50 labots
 citēt
Haiduk - par to arī besos, ka tās megaizlutinātās trīcošās žurkas tiek ienestas veikalā, saimnieces nēsā tos pa rokām ar tām pašām rokām apgrābsta pārtikas preces veikalā vai arī ļauj lielveikalu kafenēs lēkāt tam kroplītim pa galdiem...
uzbraukt cacai jau nav stilīgi, bet fotogrāfētājam uzrēkt - mīļa lieta!
Interesanti, ja caca bildētu arī tad apsargam pēkšņš aklums uznāks...
Publicēts: 20.05.09 10:58
 citēt
Pareizi te Orks pateica par to, ka labākā pretinde policistam/apsargam ir pajautāt - kādi normatīvie akti nosaka fotografēšanas aizliegumu.

Es vairākas reizes esmu sadūries ar brīvā formā izteiktiem fotografēšanas aizliegumiem gan no valsts policijas, gan privāto apsardzes struktūru puses (pie Raunas dzelzceļa tilta, pie Lielupes dzelzceļa tilta, uz privātas zemes pie lidostas Rīga skrejceļa beigām, pie Bolderājas ostas Volleros), un nekad neesmu atkāpies no savām tiesībām. Divas reizes apsargiem pateicu, lai sauc policiju un es nekur neiešu un neko nedzēsīšu. Līdz policijai esmu ticis vienu reizi, sniedzu paskaidrojumus un gaidīju, lai tiktu uzsākta papīrlieta tā viena iemesla dēļ, ka es vēlējos redzēt punktus un pantus uz kuriem mani grasās pavilkt. Nekā. Klusums.

Policijas mājas lapā ir tāds kā forums, kur pilsoņi var uzdot savus jautājumus, uz kuriem tad IeM ierēdņi savu iespēju robežās cenšas sniegt atbildes. Jāsaka, ka atbildes viņi tik tiešām sniedz. Ne visiem gan.

Divas reizes es tur uzdevu jautājumu par normatīvajiem aktiem, kas aizliegtu fotografēšanu tur vai citur. Pirmajā reizē manu jautājumu izdzēsa. Es ierakstījos tur vēlreiz un piezvanīju uz viņu kantori, lai atgādinātu, ka labais tonis prasa atbildēt, nevis dzēst. Viņi sacījās noskaidrot un sniegt atbildi. Gāja laiks un atbilde parādījās - atteikums atbildēt uz manu jautājumu pamatojoties uz Iesniegumu likuma 7. pantu (formāla atruna, ka neatbildēs, jo tas esot anonīms jautājums bez adreses, paraksta etc.), tanī pat laikā uz visiem citiem tādiem pašiem anonīmajiem jautājumiem forumā atbildes tiek sniegtas. Tagad sūtīšu oficiālu vēstuli.
Publicēts: 20.05.09 11:02
 citēt
Snow:Pareizi te Orks pateica par to, ka labākā pretinde policistam/apsargam ir pajautāt - kādi normatīvie akti nosaka fotografēšanas aizliegumu.

Es vairākas reizes esmu sadūries ar brīvā formā izteiktiem fotografēšanas aizliegumiem gan no valsts policijas, gan privāto apsardzes struktūru puses blah, blah, blah....

Wot, wot - es par ko. Brīdī, kad apvaicājies pēc aizlieguma juridiskā pamatojuma - pēkšņi viss pačib.
Bet ar lielveikalu - viss ir kārtībā - tur pie ieejas ir norādīts uz iekšējās kartības noteikumiem.
Ja nedrīkst bildēt kādu objektu - tad šai informācijai ir jābūt publiski pieejamai (nevis slepenos normatīvos), ka arī pie objekt air jābū norādei...
Publicēts: 20.05.09 11:02
 citēt
To Google Earth nesen divas demokrātijas paraugvalstis gribēja aizklapēt, atcerieties, kuras tās bija? Pareizi – Krievija un Ziemeļkoreja.
Ļausim visādiem „sargiem” vaļu, tiksim godājamajā sabiedrībā par trešo
Publicēts: 20.05.09 12:54
 citēt
orks : Google Earth ir pamatīgi cenzēta padarīšana un akurāt no tām demokratiskakām valstīm , pietam tas panākās ļoti vienkršā veidā par viss apkārtni ir svaigi mēnešus vai pārs gadus veci dati bet par "konkrēto" vietu teiksim 10-15 gadus veci :):) Cenzēt ar ir jāprot , lai lumpeņiem nebūtu ko bļaut :) Krāso ciet tikai muļķi , gudri rada "pareizo" iespaidu :):)

Snow : Tanī brīdī kad saņemsi lodi ribās esi droš taviem radiem kuriem tiks issnigts tavs "maiss" tiks parādīts ISTAIS papīrs uz kāda likumīga pamata tas noticies un kautkādiem "Mentiem" ar to nebūs nekāda sakara . Latvija ir pietiekami dziļi integrēta dažādās eiropas un arī globalākās drošības sistēmās un ir vesela kaudze ar normatīviem kuri šeit darbojās tika par kuriem "Piemirsās" paziņot tautai. Tie kas darbojās Lidostā noteikti varētu pastāstīt daudz jautru lietu par Lidojumiem uz Izrēlu piemēram. Pa retam šai sistēmai gadās sīkas ķibeles "nejauši" nu piemēram viņu "pasakumos" kuri parasti ir kā "Turpinājumi" vai "otrās darļas" pilnīgi nejauši iekļus badīgi skribenti , nu tur EST dod un gadās ka steigā nepagaida kamēr visji paēd un tad izdzen "liekos" sasēžās bet sāk savas "Gimeniskās runas " vēl ar pērāgiem un kāfeju un ta dažiem labiem sanāk sadzirdēt JAUNUS negaidītus pavērsienus visparzināmu ikdienošķu lietu norisē no serijas oficiāli visjur rakstīts un zināms "Bla Bla Bla " bet istenībā ir pilnīgi oficiāli "Trala La " To piefiksē tikai otrā dienā kad tā teikt "Melns uz balta" reakcija ir zibenīga no tirdzniecības momentāli pazūdu kāda visai populāra lapele to vienkarši "Izpērk vissu" lidz pēdējam eksemplāram un pie abonentiem nonāk bix pielabots variants :):) Ja jūs domājat ka "Citur" ir savādāk tad maldaties , esmu pietiekami ilgus gadus strādājis arī citur un ļot labi zinu ka VIŅIEM ir vēl krutāk , ne burta vai kadra neparādās pilnīg nekur par tāda mēroga notikumiem ko KLĀTIENĒ var vērot desmitiem tukštoš feisu , a vietējie par to neko neiztasa viņi ZIN ja šiem nestāsta tātad vīniem tas nav jāzini , to viņi labi ir iegalvojuši jau no bērna kājas. Taka nevaig testāstīt par "CCCP un Russia" tur tas vienkarši ir "Nekārtīgi" citur visur šis lietas ir labi sakartotas NAV UN VISS jautājumus neuzdos :):) Bet lai drošība par to ka "nekas nekur" būtu Pilnīga šiem vēl paradums uzrīkot "Neatkarības šovuss" nu piemēram pēkšņi kautkur kautkās siki sāk "Rušināties" ap "Jautājumu" nu tāds "neatkarīgas un taisnīgais" tas tiek darīts tāda panēmiena kā "Magnēts" ietvaros , jo uzriz sarodas domu biedri un tādi kas kautko grib pastastit un nav apmierināti , tā šie mierīgi un bez steigas tiek apzināti un pieskatīti palēnām spēlējot spēlītes :):) LV tāds viens no tādiem klajākiem piemēriem Ru Delfi :):)
Publicēts: 20.05.09 13:18
 citēt
Luni, nepārspīlē ar aizliegumiem. ;) Nevar būt tāda situācija, ka kaut kas ir aizliegts dēļ kāda likuma, kurš izdots ārpus LV un par to pie mums nekas nav minēts. Ar bildēšanu viss ir gana vienkārši, nedaudz sarežģītāk ir ar publicēšanu, bet ar paciešami. Protams, dažādas konspirācijas teorijas ir interesants sarunu objekts, bet parasti tur taisnības ir pavisam maz.

Visādā ziņā man nav sanākušas nekādas problēmas bildējot dzelzceļa objektus, pat mierīgi statīvu uz sliedēm pie stacijas esmu licis.
Publicēts: 20.05.09 13:46 labots
 citēt
A mums nav nekādu konspirācija teoriju , mums ir globāla EU drošības sistēma kurai pa brīžam tiek piešauts "Jeņķu izbičoti" papildinājumi :):) Veikalos un dzelzceļos nevar bildēt nevis tāpēc ka viņi "Privāti" bet gan dēl iemesla lai pēc bildēm nevar apērķināt telpas kubatūru un noteikt neklātienē vietu kur ko blīkšķināmu uzlikt. Pie reizes tirgotāji tā sargājās jo operatīvas cenu un marketinga tehnaloģi salīdzināšanas. Veikalā var atrauties ne tikai par fočēšanu bet lielāki sūdi būs ar "Cenu norakstišanu" :):) Ekspermenta nolūkos varu piedāvāt AINAVU , ainava forša daudzi mēģina bildēt. Atrodas daugavas krastā mazpilsētas publiskā pludmalē. Nebūsi vēl ne statīvam kājas izvilcis ka tev APSALUTI SKAIDRĀ Latviešu valodā perfektā kvalitātē NREDZAMA bet pietiekami skaļa balss palūgs no turienes aizvākties , ja pietiekami atri nenoreaģesi pārādīsies džips ar puišiem "Parunāties" , viņi tev parādīs IELAMĪNĒTU kopiju no paīra kur skaidri gaiši rakstīts ka zona 1000m uz auxsju un lejo no "Objekta" ir pastiprinātas drošības zona kur ne fočēt ne filmēt un staigāt ar nē. Ta nekas ka tā ir PILSĒTAS pludmale un zonā ietilpst arī daudzdzīvokļu mājas :):) A jaa sjito mes ar veselu blogeru baru ar pavisam nesen pirms paris trim nenesjie ar kartejo reiz pieredzejam:):)
Publicēts: 20.05.09 14:02
 citēt
Luni, Atsūti gan tās vietas koordinātes. Pamēģināšu :)
Publicēts: 20.05.09 14:34
 citēt
N56°44.593' E24°42.706' patreiz tur smuka ainava ar ūdeni un ziedošām ievām:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):