palaidniex : Tas ir OTRĀ KRASTĀ , publiskā pilsētas teritorijā vismaz savus 250m no viņu sētas Nav tač pat paželojuši piķi lai to vietu "Apskaņotu" ar perfektu skaņu! Tur pat reizēm neko vilkt ārā nevaig , vienkarši pastāvi un PALŪDZ aizvākties
Paga - tavas koordinātas bija Dugavas labajā krastā... Nu mēs arī Daugavas Labajā krastā rallija fotoleģendai bildējām uz vella paraušanu... Vēl ir rīkotas fotosesijas Aizkrauklē Daugavas labajā krastā Pirmajā stāvlaukumā
Lunis:Nav tač pat paželojuši piķi lai to vietu "Apskaņotu" ar perfektu skaņu! Tur pat reizēm neko vilkt ārā nevaig , vienkarši pastāvi un PALŪDZ aizvākties
Jā, šito aktivitāti es arī esmu piedzīvojis, kad devos Ķeguma HESa zīriņus bildēt. Tā pavisam normāli satrūkos, kad skaļruņos palūdza mani pamest šo teritoriju. Viņi noteikti pie savām novērošanas kamerām skatīdamies līki smējās, kā es pārbīlī gorījos un blenzu uz visām pusēm censdamies saprast no kurienes mani vēro un no kurienes nāk skaņa.
Lunis:Nav tač pat paželojuši piķi lai to vietu "Apskaņotu" ar perfektu skaņu! Tur pat reizēm neko vilkt ārā nevaig , vienkarši pastāvi un PALŪDZ aizvākties
kā es pārbīlī gorījos un blenzu uz visām pusēm censdamies saprast no kurienes mani vēro un no kurienes nāk skaņa.
Tie moš ir vērstās skaņas skaļruņi, vēl nesen tā bija zinātniskā fantasķika... Īpatnība tāda, ka netalu blakus stāvošie iespējams neko pat nedzird...
savdabīgs veids tūristu piesaistīšanai. bet darbojas! redz, tagad kā minimums 10 blogeri gribēs uz turieni aizbraukt, un aprakstīto fenomenu redzēt savām acīm.
Snow : NESMEJAS , šitie jokus nesaprot. Pēc īsa brīzā uzrodas tumši zils Micuks padzēra 1 vai 2 eksemplāros ar melniem stikliem , izlec ar uzikiem nokārušies puiši un "Parliecina" tevi pagaršot betonu Viņi NELUR neko daudz vīniem PIKST automātika ka "Sveškermenis" perimetrā
Es ar pabildēju torņkalna rajonā sliede, pēc pirmā apsarga uzbrauciena pagāju uz citu pusi - šis atkal uzpeldēja un izsauca dzelzceļa apsardzi, aizveda mani uz policiju, pēc papīriem biju šķērsojis sliedes neatļautā vietā
Karoč, labāk nejokot, ja vien negribi sev vakaru izčakarēt
Tātad formāli nav likuma, kas aizliegtu bildēšanu Ja par bildēšanu piesien lietu par sliežu šķērsošanu neatļautā vietā, tikai tāpēc tev ir fotoaparāts - tad der pacelt šumu, lai tad beidzot skaidri un gaiši nosaka, kas un kā, jo tur simtiem citu šķērso sliedes kur un kā grib, bet pat ja Tu nešķērso sliedes, bet tikai bildē - to traktē par sliežu šķērsošanu Darbs cilvēktiesību tiesai un kompensācijai (pac izdomā kādas fototehnikas iegādei nepieciešamās summas) apmērā...
TEC-1 esmu 100x nobildeejis, pat pie zhoga pieliidu, neviens neatnaaca. Gulbenee vienreiz gaidiiju, kad vilciens brauks, lai uztaisiitu šo bildi www.fotoblog.lv... atbrauca apsardze, prasiija ko bildeeju, pateicu, ka vilcienu, teica tik, lai nelienot paarbrauktuves robezhaa un aizbrauca. Laikam redzeeja, ka siikais un pec spiega neizskatiijos.
cik sliedes, cik stacijas nav bildētas... nekad neviens neko. bet nu jā, es jau arī maskavas metro bildēju (tur toč to nedrīkst darīt), bet arī neviens neko.
Maskavas Metro aizliegums ir skaidri un gaiši norādīts piktogrammās, ka nedrīkst, kādreiz bija uz biļetēm un ir pie sienas metro lietošanas noteikumos melns uz balta uzrakstīts...
Morgen! vairākkārtīgi ir bilēts gan dzelzceļš, gan vilcieni, gan dažnedažādi objekti gan pie, gan uz perona UN NEKAS! varbūt man ir nenormāli paveicies, bte nekādus aizrādījumus nedz no transporta policijas nedz no "trakojošiem babuīniem" neesmu saņēmis.
Vienu reizi, gan sanāca nedaudz pastrīdēties ar viena lielveikala apsargu, kad stāvvietā veicu nelielu uzstādīšanos, BET pēc nelielām pārrunām ar viņa priekšniecību un veikala vadību (es biju iniciators ) mēs ZOLĪDI vienojāmies, ka apsargam nebija tiesības man solīt pa muti un ka es drīkstu pabeigt iesākto
tantukam laikam klimakss padomju laikā sācies un vēl nav beidzies. bet ar idijtōiem labāk pa labam. a man viens jobanais pidars vienā Dzirnavu ielas sētā provēja iestāstīt, ka tur aizliegtā zona. piens cits "djadja Stjopa" to pašu pie Liepājas estrādes. tas gan bija padumjajā laikā. :face-surprise:
Haiduks, vo vellos ..... pa kuru laiku paspeeja Latvijas dzelzcelju privatizeet?!!??!?!?!?! Buushu kaut ko noguleejusi ;-ppppp par manaam bildeem ... Haaaaa - tu tik to vien gribeetu, lai es visu izdzeeshu - a njifiga nedzeesiishu ;-ppp;-))) bet ja nopietni - ja iipashnieks necelj pretenzijas un atljauj ... tad arii var bildeet un taa ka nepiesienies manaam bildeem ;-pppppp
Reku par "dzelzceļa" tēmu - diezgan ilgi mēs tur dzīvojāmies gan pa peronu, gan pa sliedēm un NEVIENAM nebij interesati pat ne CP, kas netālu fēnoja šoseju
nu, kad mēs ar meitu meklējām Mangaļu staciju (ne pasažieru, kautkādu figviņzin kādu), tad mūs aizturēja bez kādas bildēšanas. a mēs, ja kas, gājām uz jobeleju pie pilsoņiem, kuriem tur māja, a tur kautkāda firma, bla, bla, bla. ilgi jau neturēja, bet. kopš padumjajiem laikiem aizdomīga vieta, tagad prihvatizēta.
Atcerējos kā Jelgavā šķērsoju sliedes un pa ceļam vis kaut ko fotogrāfēju, un pienāca policists sastādīja administratīvo sodu par sliežu šķēršošanu, brīdinājumu izteica, bet vairāk neko, un ejot kopā ar viņu uz Stacijas pusi turpināju vilcienus fotogrāfēt Viss laikam atkarīgs no cilvēka. Savukārt Dobelē paskatījās ko es fotogrāfēju tantiņa un neko neteica. Aizkraukle jāiekļauj aizliektajā sarakstā vai arī jābrauc vēl un jākašķējas
Gudris:A es pie Saeimas bildēju meiteni ar plikiem pupiem...
es ar teroristu vesti mugurā un Saeimas caurlaidi kabatā gaidīju deputātu nav svarīgi kuru un esmu arī aizmirsis. apjautājās man tie apsargi zolīdi, vai kādu gaidu. Mepizdōpelis parāva aiz mēli - atbildēju arī zolīdi, ka jā, bet ka principā tā mana personāla darīšana. otrs tāds pavisam būdīgs uzreiz klāt - gaf, gaf, kādas problēmas - nu kautko ar domu, ka nebija, kamēr nepiepisāties, teicu. paveicās, nenosita, pat nepiekāva.
dansiga:Haiduks, vo vellos ..... pa kuru laiku paspeeja Latvijas dzelzcelju privatizeet?!!??!?!?!?! Buushu kaut ko noguleejusi ;-ppppp par manaam bildeem ... Haaaaa - tu tik to vien gribeetu, lai es visu izdzeeshu - a njifiga nedzeesiishu ;-ppp;-))) bet ja nopietni - ja iipashnieks necelj pretenzijas un atljauj ... tad arii var bildeet un taa ka nepiesienies manaam bildeem ;-pppppp
Ko nu muldi... aizej no NEVIENAM nepiederošā dzelzceļa paņem kādu sliedi , domāju, ka varēšu naglot kastītes, ar ko veikt pienesumus tev zonā. Latvijā viss kādam pieder.
da neviens nedzen prom no sliedēm, pārbrauktuvēm un citām vietām jo pac cik bildes neēsmu taisījis piem. šito taisiju stāvot uz sliedēm blakus dispičer ēkai un neviens man neko neteica pat dzelzceļa policija pagāja garām un arī neko neteica