Maris saka, ka fingāļu priekšrocība ir tāda, ka ar vienu sitienu var uztaisīt uzreiz divus. Bet zobus tak var izsist vēl vairāk par diviem, vai ne? Izņemot tos indivīdus... kam tikai divi vairs atlikuši.
sho diskusiju skato, atausa atminjaa nu ljoti sena dziesminja: О, наступите мне на позвоночник, о, наступите мне на сандалю, набейте фейс, наплюйте мне на попу - я инвалидом стать хочу!
Ar kreiso pa zodu. Ja sūdīgi trāpīji , tad ar labo pa saules pinumu un ar celi pa degunu. Bet sist narkomānam gan izvairies. Ej nu zini vai nav HIV+. Un dāmas dēļ jau sist gan nevajag. Lai viņas dzīvo savā nodabā.
shauttra:čista anatomiski laikam izdevīgi sist pa šņukuru, tad abas acis zilas..
zobi tomēr, manuprāt, ir lielāka skāde...
tikai peec lielaas skaades naak atpakalj vel lielaaka skaade.
NEviens tak neliksies mieraa, ja izsitiisi kaadam zobu. Vienmeer jau apakalj gribaas divtik nodariit. Piemeeram, izsisti vairaaki zobi un salauzta kaajele.
Ar kreiso āķi pa labo lukturi ar labo taisno pa šnobeli. Būs izkrāsots kā papua pigmejs kāzu dejā. Vēl var simetrijai ar kāju pa pautiem. Bet es arī esmu pacifists un balsoju par situācijas noregulēšanu miermīlīgā ceļā.
tiešām, nesaprotu, par ko te tā cepties, es tikai pieminēju, ka dabūju ar bomi pa galvu, protams, ka biju to pelnījusi, un godu vispār jau sen kā zaudējusi, tā ka, puiši, relax... :face-monkey:
bet es domāju, ka stāsts nav par to, vienkārši patīk puišiem vismaz parunāt par kaušanos...
Jautājums domājams bija nepareizi noformulēts: Ja nelietis izdara divus sitienus tavā virzienā meitenes klātbūtnē, tad labāk: - palikt bez zobiem - palikt ar zilumu. Šitie jau tādi ņergu teksti, ka tev piesiesies spēkā un prātā vājāks pretinieks, kurš protams no tevīm dabūs pa muti
vienmēr labāk pa aci... zobi katram savādāki, laimīgs tavs kulaks nejutīsies, ja pāri darītājs bērnībā būs daudz pienu dzēris + ja vēl aizvilks uz tiesu (mazums kas, mūsdienās jau nevar zināt kas kuram dēls), izsisti zobi var pavilkt lielas kompensācijas, a zilumi sadzīst..
bet nu jā, aptauja ož pēc kārtējās izrādīšanās, ka esi baigi skarbais džeks... pff, whatever, kā jau iepriekš te "kaušļiem" esmu rakstījis - īsti veči par TO nerunā... īsti veči TO dara, detaļas nav svarīgas...
btw, tikko ienāca prātā, ka kautiņos nekad neesmu funktierējis, pa kurieni situ.. laikam analītiķis no manis nesanāks
Atraduši ko forumā apspriest! Par to ir nevis daudz jārunā, bet jādara, ja vajag. Jo vairāk runā, jo lielāka varbūtība pašam beigt ar zilām cīm un bez kāda zoba.