Perku somu fotoaparatam! Velamie nosacijumi: pleca soma sliktaka- gadijuma vieta 1 Slr ar gripu, labaka 2iem Slr un 3 stikliem. Un protam vieta visadiem sikumiem... Lowepro Nova 4 AW vai kkas lidzigs!
Stealth Reporter 550 - 2 SLR, notebook līdz 15 collu izmēram, 4-5 objektīvi, zibspuldze utt. tāda paliela pēč skata, bet, ja jālido un jāved focis un dators - vienīgā izeja products.lowepro.com...
nu es nesen tiku pie 650 AW - tur fotoaparatu var ne tikai ielikt, bet ari pakaast! panjemt liidzi pusi iedziives nav probleemu. ljoti ietilpiiga, liela un smaga, tai pat laikaa praktiska soma. gan jau zemaka numura ir tikpat labas, un pat vel ertakas. cenas ari anv parak nedraudzigas.
versatile:nu es nesen tiku pie 650 AW - tur fotoaparatu var ne tikai ielikt, bet ari pakaast! panjemt liidzi pusi iedziives nav probleemu. ljoti ietilpiiga, liela un smaga, tai pat laikaa praktiska soma. gan jau zemaka numura ir tikpat labas, un pat vel ertakas. cenas ari anv parak nedraudzigas.
Ari tada deretu! Galvenais lai neparsniedz 50x40x32, un protams draudziga cena!
30Ls lietota Lowepro AW mugurene. Visas vīles ir OK, iekša pilnīgā kārtībā.
Liidziigu, bet laikam ar to datora kabatu un atsevisku kabatu tehnikai redzeeju citzemee pa 32ls apm, vinjai ir cieta pamatne un ritiig viegla un virsuu gan apziimeeta ar Canon eos, diez vinja ir eerta lietoshanai, pataustot vien gruuti pateikt
Es tieši tagad esmu izdomājis pāriet uz plecu somu - mugurene ir feina braucot ar riteni, ložņājot utt., bet ir baigais čakars pie objektīvu maiņas vai kāda pričendāļa paņemšanas no tās.
Tā kā fandango palicis par vienu somu mazāk, varu piedāvāt savu iepriekšējo Lowepro Nova 2 AW Izskatās šādi
Lietota nepilnu gadu, vairāk stāvējusi kā staipīta, nekas nav saplēsts vai neglābjami nosmērēts, izskatās kā jauna. Cik paskatījos, jauna šobrīd maksā kādi 23Ls un uz augšu, par savu prasu 15Ls. Mazāk nepiedāvāt, lai tad labāk stāv kā rezerves soma.
Lowepro stealth reporter lielās ir ok, bet ja tās pieliek pilnas, tad plecam diez kas nav. lietojamas ir īsiem tehnikas pārstiepieniem. man ir 500AW - var ielikt 2 fotoaparātus, 300/2.8, 24-70 un vēl varbūt vienu līdzīga lieluma objektīvu, divus telekonvertorus, rezerves baterijas u.c. sīkumus. Bet apkārt ar tādu staigāt nav forši. Daudz ērtāk ir mugursoma. Ikdienai man ir Lowepro slingshot 200AW un nopietnākam gājienam Pro Trekker. To otru, ja piekrauj pilnu un uzliek mugurā cilvēkam, kas neko tādu nav nēsājis, var šo apgāzt
Uggga:Tā kā fandango palicis par vienu somu mazāk, varu piedāvāt savu iepriekšējo Lowepro Nova 2 AW Izskatās šādi
Lietota nepilnu gadu, vairāk stāvējusi kā staipīta, nekas nav saplēsts vai neglābjami nosmērēts, izskatās kā jauna. Cik paskatījos, jauna šobrīd maksā kādi 23Ls un uz augšu, par savu prasu 15Ls. Mazāk nepiedāvāt, lai tad labāk stāv kā rezerves soma.