forum.gif
Lētas mehāniskās spoguļkameras
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Lētas mehāniskās spoguļkameras
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.09 22:43
 citēt
Tiem, kas "kļūdaini" meklē lētus Zenītus...:)))
Pārdodu vācu spoguļkameru filmai- "Praktica LTL" ar objektīvu "Auto Revuenon 50/1, 8 (M42). Metāla plāksnīšu vertikālais spraugslēdzis ar laikiem no 1 līdz 1/1000 sek un B. Zibspuldzes sinhronizācija pie 1/125 sek. Cena 25 Ls
Vēl varu piedāvāt (izpārdodu savu kolekciju):
-"Porst Reflex Ttl" ar objektīvu "Porst Color reflex Auto 50/1, 7" (M42) , japāņu "Chinon" ražojums "Neckermann" tirdzniecības tīklam- 25 Ls;
-"Praktica- Nova" ar objektīvu Auto Revuenon 50/1, 8" (M42)- -20 Ls.
-"Pentax P30" bez objektīva- 25 Ls.
Atrodas Ogrē.

Bildes var redzēt ss.lv reklāmā:
www.ss.lv...
Publicēts: 20.05.09 22:46
 citēt
Pensijā aizej :)
Publicēts: 20.05.09 22:55
 citēt
Pensijā (izdienas) esmu jau 8 gadus...:)
Minētā tehnika 2 gadus nostāvēja Lāčplēšielas komisijas veikalā. Bet šamie bija salikuši tādas cenas, ka tauta nelabprāt pirka. Savācu prom un labāk šeit jaunajiem censoņiem piedāvāt filmas treniņiem.

Vēl ir dažas "lomogrāfistu" mantiņas- filmu kompaktkameras-pusautomāti:
"Yashica 35ME" ar objektīvu Yashinon 38/2,8;
"Konica C35 EF" ar objektīvu Hexanon 38/2,8;
"Revue 400SE" ar objektīvu Revuenon 40/1,7;
"Agfa Optima 500 Sensor" ar Agfa Color Apotar 42/2,8
Šie pa kādi 15-20 Ls.
Publicēts: 20.05.09 23:08
 citēt
čaika nav?
Publicēts: 20.05.09 23:14
 citēt
nu gan Friidis :)) Hoetika miskasti laicigi neizved, ka vietas nebija hlamiem?:)) Tfu, tfu,tfu, (3 x nospļāvos) es gan laicīgi, kā sākās digi ēra visu veiksmīgi nogrūdu i 1o, i 3o, i 5to eosus:))
Publicēts: 20.05.09 23:20
 citēt
Pu-Puu, neesi nu pārāk lepns!...:)
Es vairākkārt gan šeit, gan draugu fotogrupās esmu atrunājis jaunos censoņus pirkt Zenītus filmu eksperimentiem, jo pa tiem pašiem pārdesmit Ls var dabūt krietni labākus vācu- japāņu eksemplārus.
Šeit tam materiāls apstiprinājums (bija vairāki- nupat jau puiši divus savāca un priecājas).
Publicēts: 20.05.09 23:26 labots
 citēt
ok Frīdi, tak andeli tev izjaukt negribu...man domāt, pac saprati, ka svērt ķīmijas, un kopēt bildes tā ir pagātne, un ja filma nav platā, tad bildēt uz filmas tagadējos laikos i bezjēga...a par zeniitu, nu tak labs bija....pašaizardziibas līdzeklis, ja vēl jupiters galā roktura vietā:))
Publicēts: 20.05.09 23:50
 citēt
Puu, ja jau cilvēki joprojām interesējas, tātad pieprasījums vēl ir un manu pēdējo filminieku andeli laikam Tev neizdosies izjaukt...:)
Bet es jau ilgi neturēšu ļaunu prātu- atriebšos un aizmirsīšu...:)))

Še ku pēdējā mēneša pāris filmumīļu tēmas:
www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv... .
Publicēts: 20.05.09 23:53
 citēt
Frīdis istjiniu glagoļit!
Puuu:svērt ķīmijas, un kopēt bildes tā ir pagātne
melno dot kādam tīstī 1-kārši ir vandālisms!
Puuu:un ja filma nav platā, tad bildēt uz filmas tagadējos laikos i bezjēga...
ja nav krāsainā, jēga, ja digitalka ne pati krutākā, jēga. :face-plain:
Publicēts: 21.05.09 06:34
 citēt
+ Haralds! Arī gribēju Praktiku motobraucienu laikos, rublīšu nepietika, bij jāņem Zenits. Virpoju pārejas vīriem priekš 39 mm. Nostaļģija!
Publicēts: 21.05.09 09:17
 citēt
hei! tas revue 400se kaadaa kondiicijaa? eksponometrs precizs? kaa vinam ar baterijaam?

un kaa izmeers salidzinajumaa ar revue flex sc2?
Publicēts: 21.05.09 10:35
 citēt
hei! tas revue 400se kaadaa kondiicijaa? eksponometrs precizs? kaa vinam ar baterijaam?

un kaa izmeers salidzinajumaa ar revue flex sc2?

Pašlaik esmu darbā, bet kamera mājās. Vizuāli normālā stāvoklī. Kad iegādājos, pārbaudīju ar baterijām (bet bez filmas)- strādāja. Tagad jāieskrien bodē un jānopērk baterijas, vēlreiz jāpārbauda, bet kas ta šam notiks.
Viszine tante Google rāda, kā šams izskatās- esot Minolta HiMatic 7 klons:

www.camerapedia.org...

www.rangefinderforum.com...
Publicēts: 25.05.09 09:47
 citēt
up
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas