forum.gif
Kā vispareizāk?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kā vispareizāk?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 21.05.09 02:33
 citēt
Kā vispareizāk iegūt siluetus studijā uz balta fona??

kā piemēram te:
www.fotoblog.lv...

laist kadas 3 gaismas tikai uz tīra balta papīra fona??
un fragmu griezt ciet??

p.s
gaidu normālas atbildes nevis.
"ha haa tu nemāki es māku utml."
Publicēts: 21.05.09 09:22
 citēt
viena (vai divas, bet var pietikt arī ar vienu) gaisma uz baltu fonu plus viena gaisma aiz modeles, no augšas, nedaudz nostāk, lai nav kadrā, virsū modelei un krēslam..
Publicēts: 21.05.09 09:29
 citēt
ja maziņa studija un modelei nākas būt pie pašas sienas, tad jā, bet, ja studija tāda kā pie Lux Ferre, mierīgi pietiek ar vienu jaudīgu gaismu fonam, nevajag jau viņu likt pie paša fona. :)
Publicēts: 21.05.09 10:16
 citēt
tur ir šops. ja liela studija tad modeli vismaz 4m no fona, bildēt vislabāk tad arī ar kādu tele stiklu. un gaismas ar vidēju jaudu, bet vienmerīgi izgaismotu fonu. Tas arī viss.. Galvenais nepārforsēt ar jaudu, jo tad gaisma sāk atstaroties pašā studijā, krīt uz modeli un atstarojošā gaisma no fona bieži vien apvijas ap modeli un neveido konkrētu kontūru.
Publicēts: 21.05.09 11:25
 citēt
:)
nedaudz vizuāli redz... www.fotoblog.lv... , bet es to daru šādi... uzkaru pa visu telpu baltu ekrānaudumu, zipeni no otras puses (iegūstu pa visu telpu softbooksu), un pieregulēju, lai fons būtu 0.0.0., bet augumu gaismo, kā gribi... vai siluetu, vai tumšajā tonalitāte, vai gaišajā tonalitātē :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):