Nikkor AF 70-300mm f/4.5-5.6G - 40,- Ls (PĀRDOTS) Nikkor 35mm f/2 (pilnīgi manuāls, bez vāciņiem) - 15,- Ls (PĀRDOTS) Tamron 28-75mm f/2.8 XR Di LD AF Aspherical (IF) (for Nikon) - 210,- Ls (PĀRDOTS)
bet vēl palicis pārdošanā:
Nikon F65 (filmu kamera) - 40,- Ls Tokina AF 12-24MM f/4 AT-X 124 Pro DX (for Nikon) - 305,- Ls
drīkst spamot! interesentiem (tiem, kas vēlas pirkt) uz PM, alvils.es@gmail.com, 22831899.
Nikonam lētākais 265,- Ls. Manējais nav ilgi lietots. Un stikli jau tik ātri nenolietojas. Skrāpējumu nekādu nav, nekādu citu bojājumu tāpat. 230 ir normāla cena. Nav jau digitālā spoguļkamera, kam cena krīt ar katru izšauto kadru (slēdža deldējumu).
djremys:kāds kautko var pateikt par to tokina 12-24?
Diezgan populārs platleņķis (manuprāt viens no labākajiem stikliem, kas Tokinai vispār ir). Netā daudz aprakstu un testu. Iegūglē, ja nav slinkums!
djremys:kāds kautko var pateikt par to tokina 12-24?
man bija tieši tāds, tikai uz C. Savu darbu darīja, nu pretgaismu netur tik labi kā L stikli, 4.0 telpās ir kā ir, korpuss megaizturīgs, krāsas, kontrasts ok, bet ne izcili, protams, ka ļoti izteikti savērpj perspektīvu, tumši stūri ( vinjetē, bet normas robežās ) af kluss, diezgan ātrs un precīzs. Nomainīju pret 16-35, pirmkārt jau tādēļ, ka der uz FF, otrkārt - gaišāks, 2.8 reportāžās dikti vajag
NilsS, aizmirsi piebilst, ka kanona 16-35mm f/2.8 maksā ap štuku un uz augšu (respektīvi TRĪS reiz vairāk). vai ir kāds par šo tokinu labāks platleņķis zem 500 Ls? Daži teiks, ka Sigma 10-20mm, bet tas ir idividuāli, man (un ne tikai man), piemēram, tā Sigma nepatīk, bet citi ir sajūsmā.
djremys:bljin man vajag plato bet kautkā raustos ņemt to tokinu, ja tomēr nebūšu apmierināts!!!! labāk laikam vēl pakŗāšu naudiņas...
nepazīstu nevienu, kas būtu šo tokinas stiklu nopircis, un nebūtu ar viņu apmierināts, cita lieta, ka ar laiku sagribās kaut ko VĒL labāku... bet arī, diemžēl, attiecīgi daudz dārgāku.
djremys:bljin man vajag plato bet kautkā raustos ņemt to tokinu, ja tomēr nebūšu apmierināts!!!! labāk laikam vēl pakŗāšu naudiņas...
nepazīstu nevienu, kas būtu šo tokinas stiklu nopircis, un nebūtu ar viņu apmierināts, cita lieta, ka ar laiku sagribās kaut ko VĒL labāku... bet arī, diemžēl, attiecīgi daudz dārgāku.
jā, nu tam es piekrītu. C sistēmai ir tāds 17-40 mm F 4.0, maksā ap + - 450 LS, ir labāks, 16-35 2.8 ap 800 LS , ir tāda Tokina 11-16 2.8, vienīgais gaišais crop platlenķis, bet kaut kā nedzird sajūsmas pilnas atsauksmes par to, turklāt cena ar laikam pāri 400 naudiņām. Jāsaprot, ka crop sistēmā ne N ne C vispār nav labu gaišo platlenķu ( tos ražo priekš FF ) tas pats 16 mm uz crop nebūs nekāds ultra platais. Tas ko tirgo Strīķera jaunskungs savai cenai atbilst
Es pazīstu pāris cilvēkus, kas šo ir nopirkuši. Nav jau tā, ka viņi ir baigi neapmierināti, tomēr tie, kas iegādājas tokinas 12-24mm f/4 parasti par savu pirkumu ir sajūsmā. jaunajam 11-16/2.8 esot lielāka vijetēšana... nezinu, neesmu ar viņu bildējis. bildes, ko ar to bildētas esmu redzējis, šķiet labas, piemēram, Dambja bildētās. Bet nu jā, es nepiedāvāju Tokina 11-16mm f/2.8 (kas tāpat būtu dārgāk), bet gan Tokina 12-24mm f/4.
man vieniigais iebildums tokinai ir pie 24mm stipri miiksts paliek, bet nu taa kaa paarsvaraa lietoju 12-15mm man tas netraucee, loti jau nu patiik nikona 12-24 2x daargaaks un peec testiem taapat nespeej stabili uzraadiit labaakus rezultaatus kaa tokina, ja arii uzraada tad taados parametros kurus platlenkim neviens taapat nenjem veeraa
delikāts jautājums. patiesībā nav neviena KONKRĒTA plāna, bet ir atsevišķi mini plāni, kuru īstenošana (izvēle) ir atkarīga no tā, cik veiksmīgi man šo te tehnikas klāstu izdosies vai neizdosies pārdot. plus man ir daži pārādi, kuri paliek uzstājīgāki par to, ka tiem vajadzētu tikt dzēstiem. nav jau nekas dižs, bet tomēr. ja parastos apstākļos "parāds nav brālis", tad krīzes laikā "parāds ir slepkava".
nedomāju, ka F80 ir par puscenu dārgāks, nekā F65. patiesībā šie modeļi ir gandrīz identiski, bet F80 ir apdāvināts ar pavisam nedaudz vairāk fīčām, kā arī ar apziņu, ka nedaudz jaunāks. F65, F75, F80, F90... Visi viņi šobrīd cenā ap 40. ebajā var atrast vēl lētāk un vēl ar kādu stiklu bonusā. tikai jāvaktē un laikā jāpiesakas.
Nikkor AF 70-300mm f/4.5-5.6G - 40,- Ls (PĀRDOTS) Nikkor 35mm f/2 (pilnīgi manuāls, apmēram 40 gadus vecs, bez vāciņiem) - 15,- Ls (PĀRDOTS)
bet vēl palicis pārdošanā:
Nikon F65 (filmu kamera) - 40,- Ls Tamron 28-75mm f/2.8 XR Di LD AF Aspherical (IF) (for Nikon) - 230,- Ls (rezervēts) Tokina AF 12-24MM f/4 AT-X 124 Pro DX (for Nikon) - 305,- Ls
djremys ja sadomaa peec paris meeeneshiem sakraat, es varu savu nopaardot (1.5meen lietots ar garantiju nu jau laikam 1gads un 10.5meen) sakaarojaas cits stikls mirkli plataaks un gaishaaks lai gan velns zina shis ar man patiik, tad jau redzees