nu nikons protams ir ļoti labs bet man lābāk pentax iet pie sirds jo pac bildēju ar pentax k10 bet pirms tam ar nikon d80 abi ļoti labi bet pentax man patīk labāk gan krāsu ziņā gan erganomiski bet laikam jau katram savs
Bizarre:Oho! Kur tad Canon pazuda?! Reliģijas maiņa?
piedod man bet ar canonu tu vari iet un atslaucīt
NEPIEDOŠU GAN! Pats vari iet un atslaucīt! Īpaši ja nesaproti par ko iet runa! Pie tam, tas teksts nebija domāts Tev! Tā ka pirms blamēties ar savu "pieklājību" un "gudrību" - padomā!
Papētot com un ru saitos, secinājums: ja ar AF būs tikuši jēgā, būs ļoti labs. Komplektējot ar LABIEM stikliem - ne no lētajiem. P.S. Ne par tēmu - Panas. G1 arī ļoti interesants savā segmentā, pārejas uz Leica stikliem un citi garšīgumi...
VOLDEMORTS - Pentaxam uz zemeslodes nav neviena laba stikla ar iebuuveetu AF motoru - iespeejams sie beidzot uztaisiis aatru sho savu otro AF veidu, bet neviens pentaxists par to vai 5 kadri sek. vai video u.t.t. neuztraucas
Pentax ir chupa izcilu manuaalo un kardaana AF stiklu - visi gaida FF kameru, lai beidzot tos vareetu lietot
teiksim f1.8/77mm ir stikls ar taaaadu ziimeejumu... visi zin ka vinja AF ir fantastisks meesls un po - dodiet FF kameru kaut ar 1 kadru 10sekundees un bez iebuuveeta eksponometra