Nu moin , sjitais ir labsi Tur istenībā nav "Ielas" bet vissīkākās pāri zālienam un gar sliedēm vai mežā iemītās takas un jebkas kas "Sat / Airo" fočenē isstijies pēc "Cilvēka / dzīvnieka" takas
Šis te kartes izstrādā divi uzņēmumi Eiropā (Pasaulē?) vieni ir TeleAtlass otrus uz sitiena aizmirsu Daži kantori ražo dzelžus, kas tās izmanto, visādās GPS iekārtriņās modernas navigācijas un telefonus ieskaitot... Un vesels bars ražo progas, kas tās kartes ataino - proti Interfeisu uz datora uz telefona utt Tomtomam un iGO ar šo karti vajadzētu būt 1:1 tikai atsķirsies interfeiss un pasniegšanas veids...
palaidniex:Šis te kartes izstrādā divi uzņēmumi Eiropā (Pasaulē?) vieni ir TeleAtlass otrus uz sitiena aizmirsu Daži kantori ražo dzelžus, kas tās izmanto, visādās GPS iekārtriņās modernas navigācijas un telefonus ieskaitot... Un vesels bars ražo progas, kas tās kartes ataino - proti Interfeisu uz datora uz telefona utt Tomtomam un iGO ar šo karti vajadzētu būt 1:1 tikai atsķirsies interfeiss un pasniegšanas veids...
svaigi apdeitotaa, lagaalaa tomtomaa nav 1/5 no Jelgavas kas nokia bij jau gadu atpakalj
Es savu rajonu arī papētīju, Alojas iela te nosaukta par Alohas ielu Vai nu Alloxa tur roku pielicis, vai arī spāņi, kas "j" burtu izrunā kā "h" :face-monkey:
Braukšanai tādu karti neizmantotu. dāži ceļi, kas tur ir iezīmēti kā ceļi nav pat ar 4x4 izbraucami. Takas ar ir diezgan nosacīti iezīmētas. Tik zināmāmākās. Viennozīmīgi nav konsekventa tā karte
Nes es vienkarsji izpētiju savu sadzju kur pat taciņa uz miskastes konteineru iezimēta kā iela un taka pa ko cilvēkus lidz pus kājai ūzdenī vedu uz Panku ezeru kā "Ceļš" , kvartālu stigas un starpstigas ar iezīmētas kā ceļi , bet vizņirdzīgākais ka man no mājām pār pļavu iemīta taka uz benzīntanku pēc šmigas un sendvižiem , tā ar iezīmēta kā iela
Paskatijos savu "kraju" Subati- pat liela ezera nosaukums ir sajaukts ar citu . Pluss vēl taka, kas ir dēvēta kā vilku iela ( tas ir skatits laikam no K.Ulmaņa attīstības plāniem, ko plānoja pārvērst par ielu ar mājām , tagad tikai, labi ka traktors var izbraukt....... ačgārnība