forum.gif
Spridzinās ūdenstorni Saldū - braucam?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Spridzinās ūdenstorni Saldū - braucam?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.09 16:20
 citēt
Spridzinās ūdenstorni Saldū, 26tajaa datumaa. Varbuut vel kaadam buutu interese turp aizbraukt?
Publicēts: 23.05.09 19:13 labots
 citēt
Braucam :face-grin:
be ja godīgi, ne tik vien man tornis interesē.... tur daudz kas cits ir interesants.....
Publicēts: 23.05.09 19:35
 citēt
cikos tas notiksies?
Publicēts: 23.05.09 19:55
 citēt
vienos
Publicēts: 23.05.09 20:01
 citēt
mestrs:Braucam :face-grin:
be ja godīgi, ne tik vien man tornis interesē.... tur daudz kas cits ir interesants.....

pastāsti, kas vēl tur interesants? ;) varbūt es arī pievienotos... nekad vēl neesmu redzējusi, kad kaut ko spridzina... :face-monkey:
Publicēts: 23.05.09 20:18
 citēt
kaa, kas vel interesants??! Tas jau ir tas interesantais, ka njems un uzspers to shtruntu gaisaa!
Publicēts: 23.05.09 20:34
 citēt
darbs... :(
Publicēts: 23.05.09 20:48
 citēt
Jonatans:kaa, kas vel interesants??! Tas jau ir tas interesantais, ka njems un uzspers to shtruntu gaisaa!

vai ausu korķus jāņem līdz? :face-monkey:
Publicēts: 23.05.09 20:51
 citēt
daiga35:
mestrs:Braucam :face-grin:

pastāsti, kas vēl tur interesants? ;) :

Tas drīzāk bija attiecināms uz manām atmiņām(amizantie čigāni), bet tur tagad, ja atmiņa neviļ, ir fotoizstāde u.t.t.
Publicēts: 23.05.09 20:59
 citēt
nu, ja tur ir ūdenstornis savas dzīves pēdējā dienā, amizanti čigāni un vēl fotoiztsāde, tad jau gan jābrauc :face-grin:
Publicēts: 23.05.09 21:43
 citēt
doma bus pa gaisu? gan jau moderni vnk sabruks aiz setas ..
Publicēts: 23.05.09 21:48
 citēt
man ta po, kaut seeta priekshaa, bilde man buus.
Publicēts: 25.05.09 12:50
 citēt
Vispār draudēja ka dzīvokļos nedrīkstēs atrasties(kas mājās pretī tornim).Tikai kas un kā to izkontrolēs! :face-grin: Autiņi gan būs jānovāc!!!
Jā kādu patiešām interesē sīkāk t.i. tas tornis kas iebraucot Saldū pa veco Liepājas šoseju,kur BMX trase(Kārātavkalns saucas).Iela skaitās Dzirnavu(ja meklē kartē).:face-wink:
Publicēts: 25.05.09 13:52
 citēt
amizantie čigāni gan mums tagad pamaz ... ;) ... bērnība kā reizi pagāja dzīvojot viņu tiešā tuvumā ... :face-smile:

mestrs:
daig....

pastāsti, kas vēl tur interesants? ;) :

Tas drīzāk bija attiecināms uz manām atmiņām(amizantie čigāni), bet tur tagad, ja atmiņa neviļ, ir fotoizstāde u.t.t.
Publicēts: 25.05.09 14:02
 citēt
jāstrādā :(
Publicēts: 25.05.09 15:15
 citēt
Jārīko fotokonkurss uz labāko reportāžu no šī notikuma, lai vismaz mājās palicēji redz, kā bijis...:)
Publicēts: 25.05.09 15:18
 citēt
Vareetu panjemt riitaa briivu un aizbraukt. Kas ar ko un no kurienes brauc? Mosh var kaadam astee ieseesties?
Publicēts: 25.05.09 15:58
 citēt
Tur taču vietējo blogistu, gana, jādomā, ka uz tādu pasākumu - alias mazais "Skrundas lokators" viņi nopūtīs putekļus no saviem stikliem pirms tam un vēl vairāk pēc tam :face-wink:!
Publicēts: 25.05.09 16:27
 citēt
es ieteiktu visiem torņspridzināšanas fočētkāres nodzinējiem iepriekš vietējā pašvaldībā noskaidrot - cik tuvu vispār tiks pielaisti interesenti. Cik zinu no savas pieredzes, tad parādi komandēs vīri zaļraibos formas tērpos un viņi neklausās lūgumos "es te tuvāk gribētu, neko nevarēs nobildēt utt", būs drošības līnija, gana tālu no objekta. Un pašu veselības labad neieteiktu slepus kur līst - brīdī kad atskan sprādziens un gaisā dzird svilpjam šķembas, sajūta ir ļooooooti neforša
Publicēts: 25.05.09 16:32
 citēt
agri no rīta jāaiziet uz objektu, jānovieto nemanāmā vietā kamera ar platleņķi, jāpiemaskē vēl ar kādu krūmu, tad spādziena laikā ar tālvadības pulti močīt ar 10 kadriem sekundē. iespējams, ka objektīvs un kamera būs kaput, bet to izrakt un no CF kartes dabūt bildes varēs. tas ir to vērts!

ieteicamās kameras, ko izmantot:

canon EOS 1Ds Mark III, nikon D3.

objektīvi: jebkurš platleņķis. :)
Publicēts: 25.05.09 16:34
 citēt
alvils:agri no rīta jāaiziet uz objektu, jānovieto nemanāmā vietā kamera ar platleņķi, jāpiemaskē vēl ar kādu krūmu, tad spādziena laikā ar tālvadības pulti močīt ar 10 kadriem sekundē. iespējams, ka objektīvs un kamera būs kaput, bet to izrakt un no CF kartes dabūt bildes varēs. tas ir to vērts!

ieteicamās kameras, ko izmantot:

canon EOS 1Ds Mark III, nikon D3.

objektīvi: jebkurš platleņķis. :)

to darīt labie sapieronkas atļaus arī legāli, gan jau šiem ar būs interesanti noraudzīties uz tik psihu indivīdu :)
Publicēts: 25.05.09 18:50
 citēt
Šito pasākumu reglamentē izstrādātais projekts, kuram kā viens nosacījums ir p-policijas piedalīšanās, bet ne noteicēja. Tai ir dots sektors. kas jāsargā, lai lūriķi nelīstu tuvāk. Arī spridzinātāji parasti ir tikai apakšuzņmēji. Jāsaistās ar ģenerāluzņem;eju, un par labu reklāmas bilžu sēriju var tikt elitārajās vietās, no kurām bildēt. Parasti spragstviela ir urbumos, pie pašas zemes, bet to apjož koka sēta, lai tā pirmā uzņemtu malējo ķieģeļu, betona šķembu triecienu un neļautu tiem dejot pa ēku logiem :)
Skats ir varens, ja zini precīzi signālu, kad tiek spiesta poga un uz motoru... jābūt!!!, ja spiedīsi uz vizuālo, sākums būs nokavēts... sprāgstviela iedarbojās dažādās vietās ar dažādu milisekun'zu aizkavāšanos, lai varētu ar spradzienu vadīt precīzi sabrukšanu :)
Publicēts: 25.05.09 18:59
 citēt
Alvil, aiznemies no kada kadu marku un aidaa :) gaidishu genialas bildes blogaa!
Publicēts: 25.05.09 19:12
 citēt
ironia:Alvil, aiznemies no kada kadu marku un aidaa :) gaidishu genialas bildes blogaa!

bet ne tādas, kā 24 :D
Publicēts: 25.05.09 19:20
 citēt
Haiduks:bet ne tādas, kā 24 :D

kas ir 24?
Publicēts: 26.05.09 20:09
 citēt
kads dizvs un ar bildem?
Publicēts: 26.05.09 20:22
 citēt
Pa Tv rādīja - smuki nokrita un izskatās, ka varēja labi sabildēt! Gaidam reportāžas! :)
Publicēts: 26.05.09 20:43
 citēt
Kāds no pretējās daudzstāvenes jumta arī bildēja?
Jo TV operators ļoti neinteresantā pozīcijā bij.
Blogeru pulciņu kreisējot pļaviņu gan varēja redzēt pirms notikuma...
Publicēts: 26.05.09 20:50
 citēt
recigi nokrita :) www.nra.lv...
Publicēts: 26.05.09 21:45
 citēt
a kur reporti?
Publicēts: 26.05.09 21:49
 citēt
Man jau shkiet, ka baigi garlaicigi shis nokrita.
Publicēts: 26.05.09 21:49
 citēt
Lāčuplēsis ieskrēja tornī ka nobūkšķ vien :)
Publicēts: 27.05.09 08:15
 citēt
ja bildes ir tik pat garlaicīgas, kā filmētais materiāls (pieļauju, ka varētu būt VĒL garlaicīgākas), tad nav nemaz jēgas tās redzēt... nothing special.
Publicēts: 27.05.09 10:20
 citēt
Mazliet humoram.Zvana man pirmdien labs čoms(firmas -torņa juridiskā īpašnieka boss)un lūdz aizdot videokameru. Saka ,ka iemeslu kam vajadzīga kamera tā īsti nemaz nevarot teikt. :face-wink: Tad nu bija mana kārta riktīgi ierēkt :face-devil-grin: Es saku,vecīt,Tava torņa spridzināšana jau sen pa internetu izreklamēta,gatavojies grūstīties ar elkoņiem interesentu pūlī! :face-grin:
Pats nemaz nebiju,darbs.Esot neinteresanti un neefektīgi apkritis.Video gan neesu redzējis.
Publicēts: 27.05.09 10:24 labots
 citēt
Interesanti, kā izskatītos interesanta ūdenstorņa spridzināšana? :D ķip, kad salādē mega daudz sprāgstvielas kkur vidusdaļā un tornis vnk sasprāgst gabalos un izkaisa šķembas 1km rādiusā ap sevi? :D
Nē nu skats, jau laikam būtu foršs - līdz brīdim kad dabū ķieģeli acī. :face-grin:
Publicēts: 28.05.09 07:06
 citēt
CerambyX:Interesanti, kā izskatītos interesanta ūdenstorņa spridzināšana? :D ķip, kad salādē mega daudz sprāgstvielas kkur vidusdaļā un tornis vnk sasprāgst gabalos un izkaisa šķembas 1km rādiusā ap sevi? :D
Nē nu skats, jau laikam būtu foršs - līdz brīdim kad dabū ķieģeli acī. :face-grin:

Šie darbi arī ir sava veida māksla, likt sprāgstvielai darīt to , ko grib cilvēks. Tornim vienā pusē izspridzināja apakšu un to nogāza paraleli :garažām:, līdz ar to uzdevums tika veikts ar minimālu spragstvielas devu . Skaisti, vai neglīti, bet noguldīja precīzi.
Publicēts: 28.05.09 08:21
 citēt
Sakat ko gribat,bet Skrundas(cits jautājums vai to vispār vajadzēja darīt,kā arī viss tas kas darijās pēc tam)monstrs uzgāja gaisā gan skaisti,gan efektīgi!:face-wink:
Publicēts: 28.05.09 12:28
 citēt
forelljjanka:Sakat ko gribat,bet Skrundas(cits jautājums vai to vispār vajadzēja darīt,kā arī viss tas kas darijās pēc tam)monstrs uzgāja gaisā gan skaisti,gan efektīgi!:face-wink:

tas bija tipa atriebes akts :)
Publicēts: 31.05.09 10:53
 citēt
Cik nu tālrādē redzēju, tornis nogūlās tiešām daiļi. Bet par Skrundas gāziena tehniskajām niansēm lietpratēju vidū esot dažādi viedokļi.
Publicēts: 31.05.09 11:34
 citēt
Reku bildes no spridzināšanas atradās: [url=www.zs.mil.lv]www.zs.mil.lv[/url] ,skatīt fotogaleriju.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):