šodien ieliku savu kritikas filtru izgājušo fotogrāfiju fotoblogā, bet pirms tam sanāca apstrādāt jamo fotožopā, vēl šur tur paskatījos fotogrāfijas un ziniet, ļautiņi, aizdomājos par foto nākotni.
mans tētis savā laikā daudz fotogrāfēja un ir neiespējami salīdzināt tā laika fotogrāfēšanu ar mūsdienām. jau tagad visu var izdarīt ar fotošopu. kas būs vēlāk? :/
Vinjsh mums taads cilveeks, kam plashaaks skats uz naakotni - studija ir, viss itkaa ir, pat sieva, bet, redz, pilnai laimei tagad nav tas, ka jaapiepuulaas studentiites lai dabuutu..
"blakus guļ Ruta. vouvou, tas ir kruta... lieku lieku neielieku..." /Reigani - Es eju kost/
Juris neatlaidīgi lika lika LĪDZ IELIKA visas nakts garumā, no rīta tomēr sanāca. kost nav jāiet, bet blogā palielīties tomēr vajag. :face-angel: jo citādi... kāda jēga visam pasākumam?! galvenais tak ir apziņa, ka ir IZDEVIES un ka pārējie to ZIN, APRĪNO.
nu ko, alvils, taisam tagad megatusu kur viss blogs un paareejie varees atziimeet Jura veikumu! Kautgan, ko lai saka tagad par tiem, kuriem pat neliekot sanaak ielikt?
Mjā GLOBĀLA visauma problēma Es te vienu dienu sev uzdevu jautājienu KĀ šitās visas beibes pēkšņi tikušas pie tik burvīgām formām. Vēl pavisam nesen bija kautkāda dažādība , MODĒ bij to exspemplāri bez kādām dzimuma pazīmē do bez vidukļa vai pēc pecpuses . Vienvardsako Gejiskā mode "Kas var būt pretīgāks par sievietes formām tfuu". Kautkādus pēdējos dažus gadus nāk saķīši pietam jau no kādiem 12-13 gadiem kuriem FORMAS ir nu visnotaļ pieaugušas un smukas , par kautkādām SMUKĀM STUDENTĒM es vispār nerunāju tās visas kā viena ir FORMAS vismaz tās kas nonāk lidz manīm. Ot štukoju KĀ PĒKŠŅI tādas izmaiņas un šitāds FORMU BUMS . Kautkā aizfilazofējos es par šito pēc vienas 12 gadības "Kundzītes" uz kuras bildēju māmiņas šūtas kleitas un kad es tā pabeidzu bildēt tad palūdza man dažas salikt "Draugu albūmiņā" un meitukam izradijās 12 gadi ES BIJ MĒMS , jo man bij licies ka savi 16-17 točno PĒC FORMĀM un stila un kārsojuma. Manus brīnumu filsofēšanu smiedamies klausijās manas makliniece ar asistenti un TĀS tad mani apgaismoja par tēmu SEX + PĀRTIKA . Viņu teorija bij tāda ka mūsdienās Sex sākas no gadiem 13-14 kas novedot pie daudz atrākas un "Ispaidīgākas" formu veidošanās + pārtikā esot daudz viss kas kas stimulējot "Briešanu" tad nu tāpēc esot SEXSIGĀS studentes kuras nezinu kāpēc būtu jālauž un jāblato , pēc acīm spriežot vairums vismaz no tām kas nonāk pie manis būtu "Gatavas uz vissu" jebkūrā brīdī Bet es slinkss un skops un kāpēc japiepūlās un jāterējās dēļa tā ko var saņemt tāpātās pagriežoties uz pretējiem sāniem Tas tā par Sex un studentēm un NĀKOTNI
esmu dzirdējusi stāstus arī par māmiņām, kuras savas jaunās atvases, ja nu gadījumā formas nav izveidojušās tā, kā Lunis apraksta, ved pie plastiskajiem ķirurgiem, lai labo "dabas kļūdu", citādi nevarēs izprecināt kādam bagātam vecim... :face-plain:
mulkis. Sitadu probzu kart pie sienas - bloga tak brivi ir pieejami viedi ljaudis - aizsuti pm Haidukam - tas aksakals no pieredzes izklaarees kaa sex sakas un kaa beidzas