Lunis:Tas tāds Eestu Purveklis:0 TEICAMAS bildes ar visiem tiem lopiņiem!
Tam igauņa blogam ir rss un bildes šis liek katru dienu. prieks skatīties. žēl ka pašam nav tik daudz laika, lai ko tādu mēģinātu uztaisīt. nesanāca treknajos gados tikt pie miljona tagad jāturpina strādāt, nevis pa purviem dzīvot un zvērus bildēt.
šodien gan vienu slēpni uzliku, lai pa vakariem varētu gaigalas pabildēt. jācer, ka pēc nedēļas būs lietojams
Tam igauņa blogam ir rss un bildes šis liek katru dienu. prieks skatīties. žēl ka pašam nav tik daudz laika, lai ko tādu mēģinātu uztaisīt. nesanāca treknajos gados tikt pie miljona tagad jāturpina strādāt, nevis pa purviem dzīvot un zvērus bildēt.
šodien gan vienu slēpni uzliku, lai pa vakariem varētu gaigalas pabildēt. jācer, ka pēc nedēļas būs lietojams
forelljjanka, man nav neviena objektīva, kuru varētu ņemt šādā mazā slēpnī visi ir par resnu. es labāk mierīgi pagulēšau slēpnī relatīvā sausumā un pagaidīšu kamēr putns iepeldēs vajadzīgajā fonā
ak34:forelljjanka, man nav neviena objektīva, kuru varētu ņemt šādā mazā slēpnī visi ir par resnu. es labāk mierīgi pagulēšau slēpnī relatīvā sausumā un pagaidīšu kamēr putns iepeldēs vajadzīgajā fonā
p.s. gulbis ir Latvijā populārs peldošs slēpnis.
Beidz,manā gulbī 600-nieks mieRRīgi ieietu,tikai vajadzētu saules blendei smuku baltu čeholiņu uzšūt)sliktākajā gadijienā pat bez iztiktu.Vienīgais ko vajadzētu -uz skatlodziņa uzmaucamo verķi ,lai no augšas var skatīties bildējot. Gaigalu protams var ar izsēdēt(faktiski kā jebkuru putnu)ar gulbi tas vienkārši sanāk daudz ,daudz ātrāk,piebrauc ,prātīgi iefiltrējas un tik bliež.Faktiski parastās pīles Sātiņos Lieknā IV var sabliezt vienas dienas laikā.Brauc ciemā-izīrēsim gulbi,manu vai Ainara. Ainara gan ar lielajiem (600)vai gaišajiem(300)nevarēs,viņam bikk cita konstrukcija kur objektīvu ieliek(varētu ar kautkādu 100-400).
Iedomājies - sēdi, klusiņām gaidi zivju dzenīti, kluss kā pele un te pēkšņi 400 mm sikls paliek melnibrūns, neko nevar redzēt, jo pa vidu starp tevi un zivjudzenīša iemīļoto zaru nolaidies šis mīļums...
Iedomājies - sēdi, klusiņām gaidi zivju dzenīti, kluss kā pele un te pēkšņi 400 mm sikls paliek melnibrūns, neko nevar redzēt, jo pa vidu starp tevi un zivjudzenīša iemīļoto zaru nolaidies šis mīļums...
Palaidniex a man nav 400mm stikla Garākais ir 150mm... :P Tas par to "mīļumu" bija smieklīgi