forum.gif
Šaize ar objektīvu, lūgtums pēc info, padoma.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Šaize ar objektīvu, lūgtums pēc info, padoma.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.05.09 19:21
 citēt
Izskatās ka nonīka "stikls" , sviež ārā "Eror-1, nav kontakts ar kameru", bet dzīvē izskatījās ka neregulē vai iesprūdusi diafragma.................. VIENU VĀRDU SAKOT VAI IR KĀDS GURU , KAS ŅEMĀS AT TĀDIEM REMONTIEM UN JA IR TAD KUR ????
Publicēts: 24.05.09 20:38 labots
 citēt
Thank you for your inquiry regarding your digital SLRs. We value you asa Canon customer and appreciate the opportunity to assist you, and I'm sorry to hear that you're running into the "error 1" message. From what you mentioned, it sounds like the lens might be having problems communicating with your cameras. One thing you could try is toclean the contact points on your lens and your camera. If you have not done this yet you can do so by turning the camera off, removing the lens, then brushing those copper points on both the lens and the camera body with something like a clean eraser. Should problems continue, I would suggest that you go to a local camera shop and try a different lens. That way you can determine whether the problem is due to the lens or to your cameras.

pajautaa tantei google, shii saka ka jaanotiira kontakti, ja tas neliidz tad uz servisu aatraam kaajaam :face-grin:
p.s. citaats ang. esot itkaa canon servisa atbilde uz jaut. par error 1
Publicēts: 24.05.09 20:53
 citēt
Kas tas ir par šaizi zinu , paldies par anglisko paskaidrojumu, googli un netu pārvaldu,
mani izteresē vai KĀDS ZINA KĀDU GURU PA STIKLIEM,
jo tāpat uz servisu nezin kam, dot negribās, man patīk labāk ar konkrētru cilvēku sazināties , jo ies kā tam Raikiana varonim ar to žaketes šūšanu - brigadnim metodom :):):):):):):)
Publicēts: 24.05.09 23:52
 citēt
www.bng.lv... Meistars :

Meistars : Ivars Vībe

tālr. 67277026

mob.tālr. 29243574
Publicēts: 25.05.09 10:21
 citēt
illins:www.bng.lv... Meistars :

Meistars : Ivars Vībe

tālr. 67277026

mob.tālr. 29243574

Kvēls skūpsts uz nabas , latviski - PALDIES !!!!!!
Publicēts: 25.05.09 15:21
 citēt
Varu Gaļinas tel.pameklēt,manu slīkoni 135-400 sapravija(tikai bikk palielinājās min.fokusa attālums).Daudzas bildes pēc remonta tapušas(var apskatīt).Uldis Muzikants gan nebija par kaut ko apmierināts Gaļinas remontarbos,tā kā...
Man gan savulaik apgalvoja ka Latvijā tik divi vispār ko varot izdarīt Gaļina un vīrs pie kā Putnuvērotājam 100-400 ar IS problēmu gandrīz gadu nomarinējās.:face-wink:
Publicēts: 25.05.09 15:52
 citēt
nu ja tas ir tas pats kas manejam saistits ar diafragmas vainu tad bus padaargs tas remonts. manejam 17-85 Is tipa 290remontu izrakstija ar vainu Aperture Maskavas ielaa. bet Galina ir laba meistare, uzticama.
Publicēts: 25.05.09 15:59
 citēt
pag pag, 290? pa to jau jaunu 17-85 is var dabuut!!
Publicēts: 25.05.09 16:38
 citēt
Jonatans:pag pag, 290? pa to jau jaunu 17-85 is var dabuut!!

es tirgoju stingri lētāk minēto objektīvu :)
Publicēts: 25.05.09 17:03
 citēt
tur jau ta lieta, ka servisa papiraa man bija tiesh itads cipars. es ash apstulbu jo par 230 tagad var nopirkt to pashu tika ijaunu..
Publicēts: 25.05.09 18:01
 citēt
Es jau sazvanījos un braukšu šonedēļ ciemos , tā esot tipiska Sigmas nelaime pie lielas slogdzes motora vadiņš aizejot pa pieskari, ceru ka sataisīs , bet nav nelaime bez labuma , pasūtīju un tikšu pie jauna Canona stikla , a citādi nekādi nevarēju sataisīties , ta lauku mājām cements jāpērk , ta kokmateriāli , toa vēl kas , tikai stiklam $$$ nekad nepietika :):):):). Paldies kolēģiem par morālu un informatīvu atbalstu :):):):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):