forum.gif
Kamera kirdik... :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Kamera kirdik... :(
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 26.05.09 00:47 labots
 citēt
vienkaarshi atstaaju kopenhaageneas lidostaa uz melnaa aadas diivaana paarkraameejot somu... tagad seezhu budapeshtaa viesniicaa un leju krokodiilasaras... pat ne tik daudz par kameru, cik par sabildeetajiem ritenjbrauceejiem, kurus speciaali pus dienas mediiju... ir jau nieciiga iespeeja, ka uzpeldees lost/find birojaa... BET - ceturtdien lidoju uz siltajaam salaam un vajag - ja kaadam ir lietots nikons d40/50/70/80 + 50 1:1,8 par kriizes cenaam - pm man. suudus nepiedaavaat. buushu riigaa uz dazhaam stundaam - treshdienas vakaraa. :( :( :(
Publicēts: 26.05.09 00:52 labots
 citēt
Gudris:ha ha...Dieviņš Tevi sodīja par "diršanu" blogā :face-angel::face-grin:

P.s. Jūtu līdzi :face-crying:
Gudri - ej dirst. nee - ej gudri dirst. Tev maz sajeegas par mehaanismu kaa straadaa Dieva sods.
Publicēts: 26.05.09 01:43
 citēt
A Kopenē var arī atrasties tur baig nīgrā drošības sistēma . Trakākais kas var gadities "Iznīcināt" kā bumbu:):)
Publicēts: 26.05.09 02:28
 citēt
No alvila paņem filminieku, no vēlkāda 50nieku un esi atkal zirgā :)
Publicēts: 26.05.09 08:49
 citēt
Annirs:Tev maz sajeegas par mehaanismu kaa straadaa Dieva sods.

"Kad es biju maziņš, es bieži lūdzu Dievu, lai viņš man dāvātu velosipēdu. Bet tad es paaugos un beidzot sapratu Dieva darbības principu - es nozagu velosipēdu un palūdzu Dievam piedošanu."
Publicēts: 26.05.09 09:06
 citēt
Lunis:A Kopenē var arī atrasties tur baig nīgrā drošības sistēma . Trakākais kas var gadities "Iznīcināt" kā bumbu:):)
Taa niigraa droshibas sisteema ir bulshits. Visa droshiibas sisteema ir ar vienu meerkji - lai tu lidostaa ierastos aatri un pliks - lai peec iespeejas vairaak naudas izteereetu veikalos. kaada tur nah..j droshiiba... gadiijums ar anglijas karalienes autoparka izchekoshanu to spilgti paraada...
Publicēts: 26.05.09 09:12
 citēt
Nu d40, jau nemaksā zvērīgo naudu, lai bimbotu krokodīla asaras, un meklētu pa krīzes cenām lietotu, sabildētie kadri, jā žēl. ja ir nauda apkārt dauzīties, tad var mēģināt nopirkt jaunu
Publicēts: 26.05.09 09:20
 citēt
nu... krediiti, beerni... dziive vienos miinusos un dauzos apkaart par sveshu naudu...
Publicēts: 26.05.09 09:30
 citēt
Annirs:nu... krediiti, beerni... dziive vienos miinusos un dauzos apkaart par sveshu naudu...
tad savādāk, manējie vairs naudu no manis nesūknē, paveicās, ka ātri "izlidoja"plašajā pasaulē, paši pelna:face-smile:
Publicēts: 26.05.09 09:37
 citēt
nu es veelu saaku... zinu, ka citi manaa vecumaa jau ir vecteetinji :D
Publicēts: 26.05.09 09:40
 citēt
Annirs:nu es veelu saaku... zinu, ka citi manaa vecumaa jau ir vecteetinji :D
sākot runāt par pazudušo d40, nonākam pie dzīļākām saknēm.........:face-wink:
Publicēts: 26.05.09 09:46
 citēt
lai saniegtu savus meerkjus man pilniigi ar to pietiek.:face-angel:
Publicēts: 26.05.09 10:23 labots
 citēt
Bet iireet? Ir tak visaadi iireetaaju kantori?
Publicēts: 26.05.09 11:11
 citēt
man Kuressaaarē viens čalis skrēja nopakaļ ar manu maku rokā - bija pamanījis, ka izkrita no kabatas ceļoties kājās no āra kafejnīcas krēsla.. a tur kronas uz latiem 50 + eirikos vēļ 200 laikam bija. Lati ar... ja jau Igaunijā ir tik godīgi cilvēki, kāpēc lai Kopenhāgenā nebūtu, lai neaiznestu uz lost/found?
Publicēts: 26.05.09 11:15
 citēt
man Nikon D70 aizgāja Oslo lidostā, nu kaut kā nepamanīju, pa kuru laiku no krēsla man blakus pazuda. Un kaut kā neatradā ne tajā dienā, ne pēc 5 dienām tajā lost/found.
Aiz škrobes nopirku turpat Oslo jaunu D70s, ar ko vēl tagad darbojos. Bet tā bija iepazīšanās cena, tad vēl dabuju nodokli kādus padsmit % atpakaļ, iznāca stipri izdevīgāk, nekā D70 no krievu zēniem tepat Latvijā.
Eh, citi laiki gan bija, tagad vais tā neatļautos:)
Publicēts: 26.05.09 11:39
 citēt
kautkā nelīmējās teksts ''sūdus nepiedāvāt'' ar to entry-level ciparnīcu sarakstu
Publicēts: 26.05.09 11:58
 citēt
Maris:kautkā nelīmējās teksts ''sūdus nepiedāvāt'' ar to entry-level ciparnīcu sarakstu
nu tas taa - lai nepiedaavaa kadu 350 kanonu :D
Maari - man kameras nav suudi - neviena. vispirms ideja/vareeshana/gribeeshan un ziniibas un peec tam pofig vai zenit vai d40 vai olimps. a kanons man vienkaarshi riebjas kaa brends. kaa lukoil, parex, neatkariigaa riita avize, kaa LNT un tele2
Publicēts: 26.05.09 12:27
 citēt
man ir d40 gadu lietots 16t izšauts, +battery grip, uzlikts split focusing screen! nezinu ko par tādu var prasīt! kalpo kā rezerves kamera tpc nezinu vai gribu tirgot...

Annirs:vienkaarshi atstaaju kopenhaageneas lidostaa :( :( :(

jūtu līdz :(
Publicēts: 26.05.09 12:51
 citēt
padomaa!
Publicēts: 26.05.09 13:47
 citēt
:face-crying:
Annirs:vienkaarshi atstaaju kopenhaageneas lidostaa

šito man nesaprast ! :)

vajag pie aparātiem kareklīšus
"Atrašanas gadījumā bildes lūdzu nosūtīt uz "e-pasts". Aparātu nevajag!"
:face-angel:
Publicēts: 26.05.09 13:56
 citēt
var jau naivi ceret, ka kamera nokluvusi apsadzes rokaas, bet ja kads pasazhieris to bus ieraudzijis diezin vaj atdos.. kas to zinn.
Publicēts: 26.05.09 14:58
 citēt
nu glupaakam pasazhierim buus aplauziens... pilniigi manuaals stikls, ja nezin kas ir m rezhiims, tad visos paareejos saka - no lens attached :D
Publicēts: 26.05.09 15:02
 citēt
Annirs:nu glupaakam pasazhierim buus aplauziens... pilniigi manuaals stikls, ja nezin kas ir m rezhiims, tad visos paareejos saka - no lens attached :D

tas slavenais Helios? :face-surprise:
Publicēts: 26.05.09 16:45
 citēt
naa, 50 1:1,8
Publicēts: 26.05.09 16:50
 citēt
labi, ka tā :face-glasses:
Publicēts: 26.05.09 20:45
 citēt
ble... laikam nav kriizes piedaavaajumu... djremys????
Publicēts: 26.05.09 21:38
 citēt
būs vien kādu laiku ar ZENITu jāpabildē:face-plain:
Publicēts: 27.05.09 01:10
 citēt
negatIvs:būs vien kādu laiku ar ZENITu jāpabildē:face-plain:
da negribaas zenit staipiit celjojumaa... i eksponometrs nestraadaa, taa es vismaz ar nikon meeriiju arii ekspoziiciju :D
Publicēts: 27.05.09 01:58
 citēt
Annirs:
a kanons man vienkaarshi riebjas kaa brends. kaa lukoil, parex, neatkariigaa riita avize, kaa LNT un tele2

Jūtu līdzi sakarā ar zaudējumu... :face-sad:

Runājot par brendiem - man arī nepatīk Tevis minētie brendi... :face-smile:
Publicēts: 27.05.09 03:10 labots
 citēt
kuru pazaudēji, d40? žēl, laba kamera, labs value for money
Publicēts: 27.05.09 06:34
 citēt
Publicēts: 27.05.09 07:56
 citēt
Annirs:
negatIvs:būs vien kādu laiku ar ZENITu jāpabildē:face-plain:
da negribaas zenit staipiit celjojumaa... i eksponometrs nestraadaa, taa es vismaz ar nikon meeriiju arii ekspoziiciju :D

Tu tak plaši stāstīji, ka Tu lielākoties PRECĪZI uzmini ekspozīciju. Un pēkšņi vairs nē? :face-surprise:
Publicēts: 27.05.09 10:02
 citēt
da nu Alvil, ljin - taa arii staastiiju - 10% robezhaas. fotografeejot cilveekus shii 10% robezha ir paaraak kritiska
Publicēts: 28.05.09 14:10
 citēt
Annirs:da nu Alvil, ljin - taa arii staastiiju - 10% robezhaas. fotografeejot cilveekus shii 10% robezha ir paaraak kritiska

tad jau jaapasuuta speciaala kamera - mineetajaam solis ir puse stopa jeb 50%
Publicēts: 28.05.09 14:52
 citēt
alvils:
Annirs:te]da negribaas zenit staipiit celjojumaa... i eksponometrs nestraadaa, taa es vismaz ar nikon meeriiju arii ekspoziiciju :D

Tu tak plaši stāstīji, ka Tu lielākoties PRECĪZI uzmini ekspozīciju. Un pēkšņi vairs nē? :face-surprise:

10% +- uzminēs jebkurš, pāris gadus pašancējot ar kameru
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):