NU taa beidzot es sadomaaju un izdariiju! saads nu man ir sanaacis mans saakuma SLR komplekts!
Ja interesee cena, tad viss ir suutiits no adorama.com ar shippingu uz USA, kopaa 922$! man liekas diezgan ok, pa to cenu es LV vareetu dabuut kitu ar Atminjas karti!
Tagad tik japagaida dazas dienas kad tikshu klaat vinjam pats!
mnee tas ir 350D! vai ASV saukts par Rebel XT, 400D ir Rebel XTi! )
tas tak 400D/Digital Rebel XTi - easy, jo nav top LCD - vinja vietā ir grozāmā poga
Te nu tu aplauzies... abiem vinjiem ir greozaamais!
Nuu ar to rokaas tureeshanu ir taa ka 3dien agri no ritaa izlidoju, 4dfien esmu tur, ar paarseeshanos no NJ trad domaaju un ceru ka 4dien vai 5dien no ritaa tureeshu rokaas! )
A pa to biezumu... nuu neesmu nekads biezais, bet ja 1life opportunity, tad jaaizmanto! man te ir zsvetku, izlaiduma un dzdienas daavana,bet liidz dzdienai senchi laikam jau buus aizmirsushi!
Kam pa lēnu? Filmu taisīt ar 2,5 kadri sekundē ? Protams tagad lielais vairums karšu ir ātrākas, bet fotoaparātam kuram ir buferis priekš vis maz 3 RAW ir samērā vienalga (manuprāt), jo ja ar to nepietiek, tad kāda apjoma karti vajag ja katrā kadrējumā blieztu sērijā nu 7-8 kadrus( ja buferī vieta 3 tad apm 4 var paspēt ierakstīt arī ar šāda ātruma karti) kas aizņem ~8-9 MB/kadrs?Tātad ~60 MB vienam kadrējumam , tas ir nopietni 2GB ap 30 kadrējumiem RAW!Nē nu nevar teikt ka nekas , un JPG protams sanāk vairāk, lai gan ar stiklu kam laba detalizācija tas JPG sanāk robežās 5-6 MB tā kā ieguvums nav gigantisks. Vienkārši gribēju pateikt ka tas ātrums nav tik svarīgs, bet ja runa iet par kāda pasākuma fočīšanu kurā negribētos kaut ko palaist garām, tad 2 kartes pat pa 1GB ir interesantāk (salien aš 115 RAW faili vienā) , jo kamēr vienu lieto otru var pārrakstīt uz piemēram laptopu, jo ja gadījumā tos 2GB vajadzēs pārdzīt uz laptop ar tiem 50x tas paņems 7-10 min un ja nav ko ielikt vietā uz šo brīdi, tas jau nu ir stipri nopietnāk .Protams ja ir doma fočīt tādos pasākumos