Ilgi domaju bet nevareju izdomat: Kadel viena originala baterija, pie vienadiem fotografesanas apstakliem, strada teju divreiz ilgak par sesiem ladejamajiem pirkstiniem?
Originala baterija (1x) 7.2V un 1800 mAh Ladejamas AA beterijas (6x) 1.2V 2000mAh (Duracel)
Sendienās salīdiznāju dažas pirkstiņbatrijas pēc kritērija ietilpība - cena, uzzināju, ka duraceļiem nosaukums jāraksta daliti. Dura - cel! Vairs viņiem ar savu naudu neuzbāžos
man ar ar Duracell nav nekad bijušas nekādas šaizes... pat ar viņa 15 minūšu lādētāju. Kurš vienīgais vasarā siltās zemēs mēdza neiekļauties savās 15 minūtēs... karstums, saproties...
skat. arī "cell". Duracell no krutākajām, SAFT vienīgie laikam no tiesas izturēja solītos 1000 ciklus. Varta lika vilties. gada laikā nav žēlabu par tim zili - sarkanajiem 2600 mAh, kurus MaXimās par 10-ri ar visu lādekli dod. Sony un Panosņiks labi kalpojuši.
man tagad ir kautkadas powemann 2500, otro gadu iet. otras kautkadas 2700, bet izladejas krietni atrak. janoperk jaunu zibenim komplektinu vot i domaju ko lai perk.
ir krutie lādekļi, kuri uzrāda patieso ietilpību. jo uzrakstīt jau wisu ko var. (a uz sētas raksti "hui", cik rakstīdams, sēta kā sēta bija, tā paliek sēta! ) long life, super long life, eXtra long life, heavy duty (nez kādēl parastajiem elementiem neuzdod ietilpību) jau daiļliteretūra - tas tāpat kā uz sviesta pakas uzrakstīt "super daudz sviesta". var jau ielikt lākturītī un blenzt klocerī, pēc cik h top tumšāks.
haralds:ir krutie lādekļi, kuri uzrāda patieso ietilpību. jo uzrakstīt jau wisu ko var. (a uz sētas raksti "hui", cik rakstīdams, sēta kā sēta bija, tā paliek sēta! ) long life, super long life, eXtra long life, heavy duty (nez kādēl parastajiem elementiem neuzdod ietilpību) jau daiļliteretūra - tas tāpat kā uz sviesta pakas uzrakstīt "super daudz sviesta". var jau ielikt lākturītī un blenzt klocerī, pēc cik h top tumšāks.
nu var jau pieslēgt mini slodzes dakšu... Bet to noturību rēķina pēc pievadīajiem A un laiku cik tas noticis, vēl der dzesēt to štelli, lai nepārkarst, jo tad nelādējas un vēl pamērīt pretestību, bet ņēmot vērā elementu temperatūru...
Mana neizpratne ir par sekojoso: ja ta ietilpiba (mAh) ir lielka pirkstiniem neka baterijai pasai un ja vini sesi veido tos pasus 7.2 voltus, tad kadel pie vienadiem voltiem un vienadiem apstakliem pirkstinu bateriajs kalpo daudz isaku laika periodu.
Nopirku ebajā pāris komplektus Sanyo Eneloop (apm 2 Ls/gab), taču reāli darbā vēl neesmu testējis. Bet tauta slavē, ka gana labas un pašas nemēdz izlādēties.
kroncix:Originala baterija ta kura "body" naca lidzi.
Mana neizpratne ir par sekojoso: ja ta ietilpiba (mAh) ir lielka pirkstiniem neka baterijai pasai un ja vini sesi veido tos pasus 7.2 voltus, tad kadel pie vienadiem voltiem un vienadiem apstakliem pirkstinu bateriajs kalpo daudz isaku laika periodu.
Vienīgais iemesls - uz vienas vai otras baterijas norādītie mAh ir "mazliet" sameloti... Vai arī tie zibspuldze pārāk ātri sakarst dēļ ķīmiskā sastāva / konstukcijas un pie paaugstinātām temperatūŗām nav spējīgi nodrošināt norādītos parametrus dēļ elektroķīmiskās reakcijas palēnināšanās...
Friidis:Nopirku ebajā pāris komplektus Sanyo Eneloop (apm 2 Ls/gab), taču reāli darbā vēl neesmu testējis. Bet tauta slavē, ka gana labas un pašas nemēdz izlādēties.
ES AR SLAVĒJU! Galvenais ka šamās nesēžās no uzglabāšanas
Friidis:Nopirku ebajā pāris komplektus Sanyo Eneloop (apm 2 Ls/gab), taču reāli darbā vēl neesmu testējis. Bet tauta slavē, ka gana labas un pašas nemēdz izlādēties.
ES AR SLAVĒJU! Galvenais ka šamās nesēžās no uzglabāšanas
A jamās ir kādas NiMh vai LiPol/LiIon? Un cik ilgi nesēžas no uzglabāšanas? NiMh vajadzētu nedēļās laikā zaudēt ~30% no uzlādes...
Gudris:Ja vaig bildēt ātri un daudz priekšs zibspludzes ņemu parastās duracell(priekš fočikiem) strādā daudz ātrāk kaa lādējamās...tiesa arī ātrāk izbeidzas !
Te jāpiekrīt. Kāpēc lādē ātrāk? Tāpēc ka: 1. Elektroķīmiskais process tiek nodrošināts dēļ sastāva ātrāk; 2. Tām sārma elementie ir augstāks spriegums - 1,5 V vs 1,2 V - un līdz ar to 4x1,5=6.0V vs 4x1,2=4,8V un ta ir starpība....
Tiesa vēl jau var izmantot ārājos bateriju blokus zibenim...
ir baigi labas atsauksmes par GP baterijaam, tiesa tiek lietotas ieriicees, kas straavu patere visnotalj vienmerigi. akjiishi pasham ir ansmann, neko, esmu apmierinats. pirms pusotra gada kopa ar zibeni lietotus panjemu, joprojam vlek un nepievilj (bildeju maz un reti gan)
o! man kareiz janomaina cokolis koridorii kautkads vecais karajas, bet jaunas spuldzites netiek lidz kontaktam, panemu jaunu, bet jamaina vadi lidz par griestime. baiga operacija man sanak
Neticēsiet, bet bija laiki kad akumulatorus veikalos netirgoja un lādētājus ne tik. Man bija paša uzmeistarots lādētājs, kurā varēja vienlaicīgi lādēt 8 akumulatorus, bet šad tad mēdzu palādēt arī baterijas, nu un pēc tam kad gandrīz visas 8 bija uzsprāgušas, no blakus esošajām durvīm krāsa noēsta, ar tādām glupībām nenodarbojos. Starp citu lādētājs to spridzināšanu godam izturēja.