forum.gif
Ar kādu progu visvienkāršāk uztaisīt web plakātu ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ar kādu progu visvienkāršāk uztaisīt web plakātu ?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.05.09 11:25
 citēt
Paint. Nekas daudz nav jāsaprot.

Ps. kas ir web-plakaats?

PPs. naac pie mums, par 40 Ls/h izdariisim :)
Publicēts: 29.05.09 12:06
 citēt
Ja tu esi domājis baneri (nezinu kā pareizi rakstās banneris vai baneris) tad vienkāršākais adobe ImageReady.
Publicēts: 29.05.09 12:15
 citēt
ja dizains po tad hotj wordā un PrintScreen - ja vajag perfekti visātrāk 2D vektoros - Ilustrators vai Corelis kas nu tuvāks
Publicēts: 29.05.09 12:31 labots
 citēt
šitie tak žurnālu vāki, ne web plakaati :D
Publicēts: 29.05.09 12:43
 citēt
tak fotoshopaa var salikt uzrakstinjus un arii salimeet kopaa
visaas attelu apstraades programmaas var
Publicēts: 29.05.09 12:44 labots
 citēt
nu vispar jau ir starpiba vaks vai plakats
:D

fotošopaa vienkarshak.
Publicēts: 29.05.09 12:53
 citēt
nu, ja zina, ko grib galaa panaakt, tad deres pat paint. ja ne, tad shops nepalidzes.
bet shopaa "smukos" tekstus dabut nav gruuti :)
Publicēts: 29.05.09 12:57
 citēt
attais tak ilustratoru vai friihandu vai indisainu vai to pašu koreli! Pirmo reizi būs jāpalasa grāmatiņa, tad būs kādas paris dienas jāpiesit roka un tad jau pēc nedēļas varēsi sūtīt cv ar nosaukumu "maketētājs-datorgrafiķis"... sarkasms? nea. Ja vajag MEGA vienkārši, tad kautvai wordā (lai dieviš nogrābstās...) ja vajag ātri un pa smuko - sarunā kādu brīvāku maketieri ;) Piekam vienmēr paturi prātā sakarību - Ātri-Lēti-Smuki nemēdz būt. Izvēlies jebkurus divus ;)
Publicēts: 29.05.09 12:59
 citēt
ilustratorā daudzas lietas mazliet caur sēžamvietu... bet ja vajag salikt bildes ar tekstiem un zīmējumiem - tad bildes šopā; salikums, teksti un zīmējumi, kā arī kopā salikšana ilustratorā vai corelī...
Publicēts: 29.05.09 13:09
 citēt
Ilustrators tīri subjektīvi nepatīk, korelis tak vienkāršs bez gala, ja negrib dižu māxlu cept. Fiksam darbam ar tekstiem+rastra bildēm vajadzētu pietikt
Publicēts: 29.05.09 13:16 labots
 citēt
orks:Ilustrators tīri subjektīvi nepatīk, korelis tak vienkāršs bez gala, ja negrib dižu māxlu cept. Fiksam darbam ar tekstiem+rastra bildēm vajadzētu pietikt

Nu, nez - corelī var arī dižu mākslu uzcept...
Publicēts: 29.05.09 13:21
 citēt
aj. abi vini ir lidzigi gan koraalis gan ilustrators, bet majas tomer izvelos stradat ar koraali. bet ja jataisa kolazhas vienkarshak izmantot šopu.
sašope bildi un iemet korelii vai ilustratoraa un satais tekstus. bet tieshi to pashu var izdarit ari šopaa ar tekstiem.
ipashi ja internetam,kur vektors nah nav vajadzigs.
Publicēts: 29.05.09 13:39
 citēt
ironia:aj. abi vini ir lidzigi gan koraalis gan ilustrators, bet majas tomer izvelos stradat ar koraali. bet ja jataisa kolazhas vienkarshak izmantot šopu.
sašope bildi un iemet korelii vai ilustratoraa un satais tekstus. bet tieshi to pashu var izdarit ari šopaa ar tekstiem.
ipashi ja internetam,kur vektors nah nav vajadzigs.

Nu nez mani Ilustrators besīārā, tur viss kaut kā caur sēžamvietu... Ir jau dažas reti izmantojamas fīčas, bet par kolāžu tikai piekrist - fotobode.
A ja nu jādrukā, tad gan vektoru grafikā ir spēks pa virsu attēlam - līnijas taisnākas un visādi citādi vektorgrafika ir neaizvietojama smalkiem tekstiem, logotipiem utt...
Publicēts: 29.05.09 14:22
 citēt
Ar šopu.
Bildes kopē vienu uz otras virsū neapvienojot lajerus - ar dzēšgumiju nodzēs visu lieko.
Tekstu uzliek ar podziņu T un fontus izvēlas augšpusē + iespējams nokačāt palildus fontus. Burtus var krāsot, locīt, staipīt utt. beigās visus lajerus apvienu - gatavs.
Tas tāds elementārākais variants šopā - (i nevajadzēs tev apgūt ne corelu ne Ilustratoru ;) )
Publicēts: 29.05.09 14:39
 citēt
InDesign - elementāri, nekādu problēmu...
Publicēts: 29.05.09 15:31
 citēt
palaidniex - "Nu, nez - corelī var arī dižu mākslu uzcept... " - nerakstīju, ka nevar, jo domāju tieši otrādi, bet tad kaut mazliet jāpamācās, a fiksai vajadzībai tas var nerentēties. Toties tekstu ar importētu bildi sakombinēt var, daudz nepiepūlot starpausu orgānu.
Publicēts: 29.05.09 15:49
 citēt
Nu bet ja cilvēks ar fotošopu darbojas, tad elementāram plakātiņam jāpietiek ar šopu, ka ieteica Lutums, ij nav jauna proga jāzog, i jaunas pogas jāmācas... ;)
Publicēts: 29.05.09 16:03
 citēt
Kaapeec:InDesign - elementāri, nekādu problēmu...
Indesignaa bildes arii kolažot? nav parocigi man liekas.
vismas es stradajot indizaina bildes tomer no šopa improteju ka tifus.
Publicēts: 29.05.09 17:34
 citēt
Indesigns vairāk ir grāmatiņu samaketēt, nevis posteri salikt.
Protams var jau celtniecības prožektorus izmantot gaismošanai, bet nebūs gluži piemērotība...
Publicēts: 29.05.09 17:40
 citēt
CS

un piechuks par padomu :*
Publicēts: 29.05.09 17:49
 citēt
Ilustrātora CS, Fotobodes CS, Koreļa CS, kāds CS? :D
Publicēts: 29.05.09 17:56
 citēt
Gudris:Vaig uztaisīt web plakaatu ar bildēm tekstiem utt. ir kāda proga kas tam tieši paredzēta ?

Zinu kantori kur shaadus taisa photoshopaa - apstraadaa bildi un uzreiz samet visus uzrakstus virsuu, i vel piekorigjee lai viss kopaa labi izskatiitos.
Kur probleema? A ja Gudris nezin Photoshopu (kas ir visnotalj ticami) tad nju gruuti buus..
Publicēts: 29.05.09 18:06
 citēt
es pļakāc taišiju wordā uzraxtot uzraxtu, saglābjot kā bildi, a pa tom iestibju to fotožopā uz īstā bilda, ļoti vinkārš.
Publicēts: 29.05.09 18:06
 citēt
līki pirksti nevis sūdīgs fotošops
Publicēts: 29.05.09 18:09
 citēt
sūtīgi pirxi un līx fotožops :D
Publicēts: 29.05.09 21:51
 citēt
laikam jau Negudris :D
Publicēts: 29.05.09 22:00
 citēt
Stulbis :D
Publicēts: 29.05.09 22:24
 citēt
maitas :D
Publicēts: 29.05.09 22:42
 citēt
nav lab smieties par fotoshopa jūzeriem :D
reku šeku gimps (nav pat jāfenderē:D ) un pāris manuāļi :D
www.youtube.com...
Publicēts: 29.05.09 23:04
 citēt
Visvienkāršāk un relatīvi lētāk ir ar Pages uz maca. Ilustrators, Corelis, Quarks vai PageMakers ir labāki, bet daudz dārgāki un sarežģītāki
Publicēts: 29.05.09 23:37
 citēt
Fonti nav šopā bet tavs Windows nabadzīgs.
Palūdz Gūgles tantei tādu fontu kolekciju kādu vēlies un visus TTF failus iecel Windows-> Fonts.
Pārstartē kompi un tev šops būs pilns ar izvēlētiem fontiem.
Publicēts: 29.05.09 23:41
 citēt
Eltons:Fonti nav šopā bet tavs Windows nabadzīgs.
Palūdz Gūgles tantei tādu fontu kolekciju kādu vēlies un visus TTF failus iecel Windows-> Fonts.

Piemirsi pateikt, lai nepārcenšas, jo esmu pats piedzīvojis gadījumu, ka pēc tādas ielādes vairāk neko nevar atrast, ja nezin fontu nosaukumus, kuri atbalsta LV burtus.
Publicēts: 30.05.09 18:35
 citēt
palaidniex:Ilustrātora CS, Fotobodes CS, Koreļa CS, kāds CS? :D

ja pateikshu - buus veel piechuks, domaa pavilks? :D
Publicēts: 30.05.09 19:51
 citēt
Eltons:Fonti nav šopā bet tavs Windows nabadzīgs.

praatiigaak ir panjemt un nevis mekleeties ar fontiem, bet panjemt kaadu +/- standarta fontu un mirkli pamociit (deformeet, piesviest shadow utt) man personiigi kretinee megasmukiesarezhgiitie fonti, skaties un burto kaa aabechnieks, ir reizes kad tas nostraadaa, bet paarsvaraa cik esmu runaajis ar citiem gribas nosplauties un pagriezties, manupraat reklaamai un plakaatam (reklaamas paveids) jaabuut uzreiz uztveramam kaa informaacijas neseejam:)
Publicēts: 30.05.09 22:17
 citēt
ļoti daudzi fonti, kas nav defaultajā pakā ir arī ļoti vienkārši bet ar savu odziņu
tā jau nav ka visi klāt pieliekamie fonti ir megasarežģīti un nelasāmi...
laikam esi maz (vai nemaz) pievērsis šai lietai uzmanību... ;)
Publicēts: 31.05.09 13:16
 citēt
es nesaciju ka visi ne defaultie fonti ir sarezhgiiti, es saciju ka aatraak un eertaak ir panjemt defaultos un modificeet paaris vilcienos, laikam esi maz (vai nemaz) pieveersis uzmaniibu visam manam tekstam ;)
Publicēts: 31.05.09 14:43
 citēt
martc:es nesaciju ka visi ne defaultie fonti ir sarezhgiiti, es saciju ka aatraak un eertaak ir panjemt defaultos un modificeet paaris vilcienos, laikam esi maz (vai nemaz) pieveersis uzmaniibu visam manam tekstam ;)

labot un deformēt fontu ir grūtāk, nekā paņemt gatavu... ;)
Publicēts: 31.05.09 18:15
 citēt
atsevishkos gadiijumos jaa, piekriitu. toties lai vazaatos cauri tai kaudzei internetaa jeb ieksh PS man personiigi aatraak ir paarveidot nekaa mekleet (plus slinkums). nu tas ir man, citiem protams savaadaak.. esmu pat aiz slinkuma ziimeejis fontu kaadu man vajag, taa vismaz uzreiz zini ka dabuushu ko vajag :D
rezumee ir katrs dara kaa pasham eertaak un pienjemamaak tas arii ir labaakais veids. Tu strīdies principa peec, jeb vienkaarshi garlaiciigi? ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):