Gribētu šo iegādāties,jo esu iesācējs,un dārgu nevaru atļauties.Varbūt kāds zin pateikt ,kur ir vislētākie ,jauni? Nu ja būtu mazlietots,tikpat kā jauns, gandrīz jauns ,veikala komplekts tad arī varētu padomāt.Vēl jau būtu labi,ja piedāvātu ,,zipenīti,, arī SB-400.Piedāvājumus izskatīšu.Var sūtīt PZ arī.
alvils:priekš kam SB-400? diez ko labāks rezultāts kā ar iebūvēto zibeni nesanāks... ja zibenis, tad zibenis - SB-800, SB-900 jeb budžeta variants SB-600.
Godīgi sakot,domāju ka SB-400 būs labāka,par iebūvēto.Plašāk izgaismos,un varbūt mazliet mazliet tālāk.Nu piem.cilvēku grupu.Bet ja tas tā nav,tad domāšu.
budžetnieks nav sb-600.... budžetnieks ir sigma EF 530 DG ST.. nekāda vaina, pilnīgi pietiek lai izbesītu koncerta apmeklētājus un māksliniekus ar jo!@#$% zibšņiem...
alvils:priekš kam SB-400? diez ko labāks rezultāts kā ar iebūvēto zibeni nesanāks... ja zibenis, tad zibenis - SB-800, SB-900 jeb budžeta variants SB-600.
Esi salīdzinājis?
Pauliic:alvil, esi vispār sb-400 dzīvē redzējis un pamēģinājis?
Jā, man pašam ir GAN sb-600, GAN sb-800, esmu arī iečekojis sb-400. Zinu, par ko runāju.
dansiga:alvils, a tu zini ar ko 900taa DAUDZ labaaka par 800to?
Nezinu. Neesmu lietojis sb-900, bet šķiet, ka viņa ir stipri līdzīga sb-800.
Ja salīdzina sb-600 un sb-800, tad varu teikt, ka esmu sajūsmā par sb-800, bet sb-600 bieži vien pieviļ. Abām vienādas bačas, abas ar vienādiem parametriem REIZĒ lietoju, sb-800 vienmēr nostrādā, bet sb-600 šad tad grib ilgāk lādēties, tad vēl izmet mazāk jaudīgus šāvienus... tas tracina. esmu pat domājis, ka jāpārdod sb-600 un jānopērk vēl viena sb-800. jaudas ziņā jau pietiek arī ar sb-600... tas bonus, ka sb-800 griežās par 360 grādiem, arī nav nekas diži īpašs, faktiski NAV vajadzīgs.
jonais:arī lietoju SB800, ir ok, un runā, ka SB900 mēdz bieži pārkarst un atslēgties...
Vajag atjaunot firmvari un lietot BATRIJAS, nevis akumulatorus, vai arī lietot ārējo bateriju bloku kā barokli! Var arī nebliezt kā stroboskopam - tad nekur nekas nekarst... P.S. SB-900 tomēr ir gana jaudīgs daikts! Jaudīgāks par 800-to