forum.gif
spogulniece pret parasto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / spogulniece pret parasto
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.05.09 18:45
 citēt
Jocīgs Tu tomēr esi!
Kādi FF murgi?! Man tādi nedraud!
Publicēts: 31.05.09 18:51
 citēt
Bizarre:KAS ir profesionālis?! Tas, kuram ir C vai N FF?!

ar to ne-1 netop profesinālis, ka nopērk C vai N, kaut FF. bet nospiedošais vairākums profesionāļu strādā ar C vai N.
Publicēts: 31.05.09 18:58
 citēt
Bizarre:Jocīgs Tu tomēr esi!

Nu bet paskaiti , cik reizes Tavos tekstos tas FF atkārtojas. Nekādīgi nevari pārdzīvot, ka tajā bezcerīgajā spoguļziepja sistēmā iegrābies?...:)))
Publicēts: 31.05.09 19:08
 citēt
Friidis:
Bizarre:Jocīgs Tu tomēr esi!

Nu bet paskaiti , cik reizes Tavos tekstos tas FF atkārtojas. Nekādīgi nevari pārdzīvot, ka tajā bezcerīgajā spoguļziepja sistēmā iegrābies?...:)))

Cik oriģināli!
Tiešām man laikam jāraud, ka man nespīd FF ar Oly?! :D
labāk tomēr ir, kad apziņa silda, ka ir tāds FF, vai ne? :D
Nabags!

Ja es tik ļoti pārdzīvotu, tad sen jau nomainītu sistēmu! Tak nē! Nez kāpēc es, mainot kameras, paliku pie Oly...
Mjā! Savādi gan! :D
Publicēts: 31.05.09 19:09
 citēt
haralds:
Bizarre:KAS ir profesionālis?! Tas, kuram ir C vai N FF?!

ar to ne-1 netop profesinālis, ka nopērk C vai N, kaut FF. bet nospiedošais vairākums profesionāļu strādā ar C vai N.

Re, kur, sakarīga atziņa!
Mācies, Friidis! Ne tā kā Tu - bla, bla, bla un viss...
Publicēts: 31.05.09 19:19
 citēt
Bizarre:
haralds:

Re, kur, sakarīga atziņa!
Mācies, Friidis! Ne tā kā Tu - bla, bla, bla un viss...

31.05.09 17:48
"....ja ceri uz nopietnu foto darbību- pareizāk izvēlēties Nikon/ Canon, jo ar tiem pārsvarā strādā profesionāļi, tikai tiem ir FF un pietiekams pārējais aprīkojums, kas ļauj sasniegt maksimālu kvalitāti. Oly tam ne pārāk der dēļ mazā sensora, Sony vēl pa zaļu pro sektoram.
Kur nav taisnība un kur nav pa tēmu?..."

???????????????????????
Publicēts: 31.05.09 19:27
 citēt
es pirmajam Olimpam uzliku aci, bet tak filmu kamera Nikon un tā. kad ņēmu, Nikonam vēl nebija FF.
Publicēts: 31.05.09 22:49
 citēt
rrreinisss:Es nerunaaju par parastajiem mobilaa tel. izmeera ziepjiem, bet par shaadiem -

www.neostore.lv...
www.neostore.lv...
www.neostore.lv...

Tur joprojaam saglabaajas teiktais, ka spoguleneem matricas izmeers ir 8x lielaaks, un veel viss paareejais?

pirmajai kamerai ir tikai 2x mazaaka matrice par puskadra spoguleni (būs trokšņains kā olyji, bet tā labs ziepis (tiesa dārgāks par lētākajām spogulenēm))

divi pēdējie linki ir ar vairāk kā 8x mazākām matricēm

da iesit tak googlee un pasties
Publicēts: 01.06.09 01:59
 citēt
AKKK DIEVS KAS TE PAR SVĒTKO KARU FF VS CROP OLY. Nesen atpakaļ likās ka nu džeki tiešām beztolkā piedurās pie olympiešiem bet nu tagad bezsakars galīgs. Teikšu tā low-light situācijās KAUT SIT TU MANI NOST AR BEIGTU REŅĢI bet NEVIENS oly nestāv klāt C mkIII vai N D3 (šim jo īpaši ) ISO 6400 preformancei ( un ne tikai šim aspektam ) :))))) Ir reizes kad vajag labu tehniku lai iegūtu kvalitatīvu bildi un pajāt tas saturs jo klients prasa ka vajag tādu,tieši tagad un viss.
Hobijam ? Oly ok, bet kad runā par nopietnu pro darbību tad labāk tomēr izvēlēties citas firmas...
Publicēts: 01.06.09 10:49
 citēt
arturso, tak ne jau visiem olympieshiem, bet vienam konkreetam olympietim :)

Vidusmeera olympietis ir tieshi taads pats kaa vidusmeera pentaksists vai kanonists :) Spiezh pogu, palabo shopaa un priecaajas par vai izdzeesh gala iznaakumu..
Bet gadaas iipashi spiitiigie olympieshi, kuriem liekas, ka neviens vinjus nesaprot (taapat kaa sonyisti, nikonisti, zeniitisti u.c. :)). Un, kad kaads humorists kaadaa valjiigaakaa briidii apzinaati kaut ko pastaasta par supermarkas verkji (teiksim, Olympus:)), tad spalvas pa gaisu un cilveeks ar putaam uz luupaam metas aizstaaveet savu firmu kaa vieniigo pareizo, lietojamo un vislabaako, kaada shim cilveekam taa neapshaubaai arii ir :)

Un nav ko satraukties par shaada veida diskusijaam. Apvainojumu maz, aspraatiigas atbildes un dziivesprieks vismaz no vienas diskusijas puses daliibniekiem :) Un arii topica iesaaceejam rodas lielaaka sapratne par to, ko noziimee matrica, kaadi objektiivi ir pieejami vienaa/otraa pusee un to cenas un citus plusus/miinusus. Un izdariit pats savu izveeli :)
Publicēts: 01.06.09 14:24
 citēt
nu neesmu maniijis ka Bizarre taa uzvestos, ar augstaakmineeto slimiibu smagaa formaa sirgst Gudris/mono vai kaa vinju tur... ;)
Publicēts: 01.06.09 14:38
 citēt
Gudris:fuk fuk...tikk

o sabildēju ar oly double kit un 50/f2 kāzas...paskatījos uz citu PRO kāzu bildēm un starpību neredzēju :)

10x15 cm?...:)))
Publicēts: 01.06.09 14:40
 citēt
nu re kaa velnu piemin :D
Publicēts: 01.06.09 14:57
 citēt
Gudris:

nē Frīdi..visas bildes tiks izdrukātas A1 formātā lai ērtāk salikt albūmā ;)

Tad jau vēl neesi izdrukājis un nevari izdarīt secinājumus :)
Publicēts: 01.06.09 15:09
 citēt
Atkal Frīdis un Bizzare nevar beigt diskutēt par šo tēmu.
Man liekas gadu atpakaļ es piedāvāju visiem, kam aparāts sākas no FF sanākt kopā uztaisīt vienu sabildēšanu vienādos laika un gaismas apstākļos un tad parādīt kas Labāks vienam, kas otram...

Un tad varbūt beigtos šīs pilnīgi neauglīgās sarunas. Bet ir interesanti ka šādā diskusijā iesaistījušies Lielmeistari, Profi.
Tēma jau bija ierindas lietotājam un atbilde uz Tēmas jautājumu ir tāda, ja fotografēšana ir atpūta, tad ņem mazo kameru, ja paņemsi spoguleni, tad jau tas ir darbs!
Vienīgi ir tā ka nevisi māk atpūsties un citiem ar to darbu "... NESANĀK, un labi ir ka nesanāk!"
Publicēts: 02.06.09 13:33
 citēt
Canon, Nikons, Olympus, Sony visi ir mesli. Normali veci fotografe tikai ar Leica S2 un uz augsu - tie FF ir ziepisi prieks tiniem!
Publicēts: 02.06.09 13:51
 citēt
Ek patīk man šie brendu kari i-neta forumos, varētu padomāt ka karstasinīgākos karotājus ražotāji apbalvos par nopelniem brenda goda aizstāvēšanā.... Var jau prikola pēc pabļaustīties ka Oly/C/N/S/Cits (vajadzīgo pasvītrot) ir ze bestest, bet interesanti būtu zināt kāds labums lielajiem bļāvējiem no tā ? Vispār Oly 3/4 matrica tā kā noiets etaps, mož kādu jaunu atrodiet, nu kaut vai Sony sucks jo dizains debīls nu biku radošāku pieju tak vajag cik tad var vienu un to pašu sviestu malt :)
Publicēts: 03.06.09 22:26
 citēt
kroncix:- tie FF ir ziepisi prieks tiniem!
nesanāk. FF ziepji tikai filmu pēc definīcijas iespējami.
Publicēts: 04.06.09 00:20
 citēt
Te jau lasot šos tekstus traks var palikt.:D Kā tiek salidzināti aparāti-un tā visu mūžu.Pats fotogrāfēju ar NIKON Coolpix P80 teikšu šim ziepim nav ne vainas,kaut ari man gribētos ko niknāku (spoguleni ar pamatīgiem objektīviem) ,bet reāli ir jāmāk strādāt ar visa veida aparātiem,vai tas ir labāks,vai sliktāks.tik un tā ir ok.Neesu jau PRO ,bet uz cūceni sanāk kāds labs foto.Nu jā cik nu pats zinu,tad starp ziepīti un spoguli tiešam ir liela atšķirība.Vismaz man ir labi,ka man ir kaut kāds aparāts,jo savādāk es no bezdarbības nobeigtos:D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):