forum.gif
Shadow - lai viegla poha :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Shadow - lai viegla poha :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.05.09 02:25 labots
 citēt
Nu, taa kaa izdariju logjiskus (cik nu shaja stunda iespejamus) secinajumus pec tam, kad man plkst. 0:55 zvanija Shadow (vai cits vinja vardabralis no vinja tel) un megjinaja man iestastit, ka esmu taksists :D :D :D un neatpazina ari niku :) -
lai pohas vieglas, un kefiirs pa rokai :) priekaa! ;)
Publicēts: 31.05.09 08:12
 citēt
versatile:Nu, taa kaa izdariju logjiskus (cik nu shaja stunda iespejamus) secinajumus pec tam, kad man plkst. 0:55 zvanija Shadow (vai cits vinja vardabralis no vinja tel) un megjinaja man iestastit, ka esmu taksists :D :D :D un neatpazina ari niku :) -

Stukačs!...:)))
Publicēts: 31.05.09 09:44
 citēt
ei bet labs! :D
Publicēts: 31.05.09 09:54
 citēt
tādi gājieni ir tikai normāla parādība, visādi gadās DAŽREIZ..........................
Publicēts: 31.05.09 10:25
 citēt
Labi,ka neiestāstija....
Publicēts: 31.05.09 13:24
 citēt
:D :D :D
Publicēts: 31.05.09 13:26
 citēt
ekoists:Labi,ka neiestāstija....

nē, žēl! būtu vēl jautrāk. :D
Publicēts: 31.05.09 16:11
 citēt
nu, sūdīgs taksists no manis vakar būtu sanācis - bik zem grādiem, bez tiesībam un auto :D
Shad, ja uzsauksi autoskolu, apsolos piestradat par taksistu pec vajadzibas :)
Publicēts: 31.05.09 18:32
 citēt
psc :D
Publicēts: 31.05.09 18:45
 citēt
hehe, piedod Shadow :D
Publicēts: 31.05.09 18:48
 citēt
kuram taa ideja ar taksistu ienaca prata...
Publicēts: 31.05.09 18:55
 citēt
vispar, Shad, apvainojos - dzert nepasauci, tik par taksistu....
Publicēts: 31.05.09 19:04
 citēt
jaa bet iedomajies no visiem 200+ kontaktiem tiesi tev zvaniju! tas jau pachots tur nav ko apvainoties :D

bet sodiena gan norakstita, 4h nosutaam ar martink mezha viduu mashiinaa kaut kur starp vpili un riigu :D brinums ka neaptirija mus isteniba
Publicēts: 31.05.09 19:05
 citēt
man arvien vairāk paliek žēl par to, ka nebiju peļļupirtī. :D
Publicēts: 31.05.09 19:07
 citēt
Shadow:jaa bet iedomajies no visiem 200+ kontaktiem tiesi tev zvaniju! tas jau pachots tur nav ko apvainoties :D

sarunaats, vajadzes kadreiz deratiz- vai aseniz- -atoru, zvanishu tev, no visiem 200+ kontaktiem (slinkums skatities, cik tieshi) - bus pachots :D:D:D

katra gad., vakar reeku paraava. ipashi atvainoshanaas :D ;)
Publicēts: 31.05.09 19:23 labots
 citēt
es ari ar tevi runaju? un alvil jaa, daudz zaudeji neatbraucis :)
Publicēts: 31.05.09 21:53
 citēt
Uh, gandrīz izgāzos. Sākumu lasot, jau atvēzējos aizstāvēt pašu admini pret „lož, kļevetā i provokāciji vragov naroda” a te pats atzīstas. Labi gan, ka ir tādi mobilie tālruņi takšu saukšanai, kad tādi pat sapņos nerādījās, izdevās nakts vidū autopilotā uz taksi cerot, apturēt milicijas bobi – jautrība sanāca lielāka, kā internetā.
Uz pohām ielāps jāliek lielāks par caurumu!
Publicēts: 31.05.09 21:57
 citēt
orks:Uh, gandrīz izgāzos. Sākumu lasot, jau atvēzējos aizstāvēt pašu admini pret „lož, kļevetā i provokāciji vragov naroda” a te pats atzīstas. Labi gan, ka ir tādi mobilie tālruņi takšu saukšanai, kad tādi pat sapņos nerādījās, izdevās nakts vidū autopilotā uz taksi cerot, apturēt milicijas bobi – jautrība sanāca lielāka, kā internetā.
es, kad jaunībā pie < Ruses> apturēju "taksi"[ milicijas žiguli], nokļuvu uz slīpās grīdas.......
Publicēts: 31.05.09 22:19
 citēt
es vel buraas....
shadows gan pa nakti visko izbaudiija, bet nu pa dienu laikam bija mieraa... :)

Eh, dikten labs pasaaciens bij.

JAuku un vieglu pooooohu :)
Publicēts: 31.05.09 22:44
 citēt
versatile:Nu, taa kaa izdariju logjiskus (cik nu shaja stunda iespejamus) secinajumus pec tam, kad man plkst. 0:55 zvanija Shadow (vai cits vinja vardabralis no vinja tel) un megjinaja man iestastit, ka esmu taksists :D :D :D un neatpazina ari niku :) -

LAIMĪGAIS!!!
Vienīgais, kuru BOSS atcerējās.
Publicēts: 01.06.09 02:13
 citēt
negatIvs:
orks:Uh, gandrīz izgāzos. Sākumu lasot, jau atvēzējos aizstāvēt pašu admini pret „lož, kļevetā i provokāciji vragov naroda” a te pats atzīstas. Labi gan, ka ir tādi mobilie tālruņi takšu saukšanai, kad tādi pat sapņos nerādījās, izdevās nakts vidū autopilotā uz taksi cerot, apturēt milicijas bobi – jautrība sanāca lielāka, kā internetā.
es, kad jaunībā pie < Ruses> apturēju "taksi"[ milicijas žiguli], nokļuvu uz slīpās grīdas.......

man pirms kādiem gadiem ~2-3 ar interesanti aizkrauklē sanāca diezgan ilgi pasvinēties un nu i svīdam mājās 3 cilvēki pilni kā franču lielgabali. Tad nu tieši sanāca apstāties netālu no policijas iecirkņa lai izsauktu taksi, kamēr 2 cilvēki ( es un vēl viens kompadre ) rokamies pa telefona katalogu meklējot takša numuru 3ais cilvēks ļoti pārliecinoši iet iekšā policijas iecirknī prasīt lai ved mājā vai dod numuru! Redzot to skatu, ka šis kā dāvana iet iekšā pa durvīm iecirknī es aiz smiekliem nokritu a otrs draugs aizskrēja ķert to 3o nabagu kas iegāja iecirknī. Šis bija raustijis dežurantu bet ļoti noveicās ka policists nepiecēlās un viss beidzās laimīgi :)
Publicēts: 01.06.09 14:21 labots
 citēt
Shadow, nāk. reizi dod mums ar MartinK vieglāku telefona aparātu, citādi mēs tur pa piecām reizēm būrāmies, kamēr sapratām, kā vispār izsaukt kādu numuru, kā izsaukt pēd. zvanīto, utt :) Tāpēc nebrīnos, ka sanāca tā :D :D :D
Publicēts: 01.06.09 15:16
 citēt
bus shadam jauzdavina nokia 1110i prieksh kodieniem :D
Publicēts: 01.06.09 15:43
 citēt
ar diviem numuriem - taksha un tavejo! :D
Publicēts: 01.06.09 15:57
 citēt
:D:D:D
Publicēts: 01.06.09 15:58
 citēt
Shad, uzliksi autoskolu, vares vispar tikai vienu saglabaat! (skat. manu otro postu!)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):