Nu, taa kaa izdariju logjiskus (cik nu shaja stunda iespejamus) secinajumus pec tam, kad man plkst. 0:55 zvanija Shadow (vai cits vinja vardabralis no vinja tel) un megjinaja man iestastit, ka esmu taksists un neatpazina ari niku - lai pohas vieglas, un kefiirs pa rokai priekaa!
versatile:Nu, taa kaa izdariju logjiskus (cik nu shaja stunda iespejamus) secinajumus pec tam, kad man plkst. 0:55 zvanija Shadow (vai cits vinja vardabralis no vinja tel) un megjinaja man iestastit, ka esmu taksists un neatpazina ari niku - lai pohas vieglas, un kefiirs pa rokai priekaa!
nu, sūdīgs taksists no manis vakar būtu sanācis - bik zem grādiem, bez tiesībam un auto Shad, ja uzsauksi autoskolu, apsolos piestradat par taksistu pec vajadzibas
Uh, gandrīz izgāzos. Sākumu lasot, jau atvēzējos aizstāvēt pašu admini pret „lož, kļevetā i provokāciji vragov naroda” a te pats atzīstas. Labi gan, ka ir tādi mobilie tālruņi takšu saukšanai, kad tādi pat sapņos nerādījās, izdevās nakts vidū autopilotā uz taksi cerot, apturēt milicijas bobi – jautrība sanāca lielāka, kā internetā. Uz pohām ielāps jāliek lielāks par caurumu!
orks:Uh, gandrīz izgāzos. Sākumu lasot, jau atvēzējos aizstāvēt pašu admini pret „lož, kļevetā i provokāciji vragov naroda” a te pats atzīstas. Labi gan, ka ir tādi mobilie tālruņi takšu saukšanai, kad tādi pat sapņos nerādījās, izdevās nakts vidū autopilotā uz taksi cerot, apturēt milicijas bobi – jautrība sanāca lielāka, kā internetā. Uz pohām ielāps jāliek lielāks par caurumu!
es, kad jaunībā pie < Ruses> apturēju "taksi"[ milicijas žiguli], nokļuvu uz slīpās grīdas.......
versatile:Nu, taa kaa izdariju logjiskus (cik nu shaja stunda iespejamus) secinajumus pec tam, kad man plkst. 0:55 zvanija Shadow (vai cits vinja vardabralis no vinja tel) un megjinaja man iestastit, ka esmu taksists un neatpazina ari niku - lai pohas vieglas, un kefiirs pa rokai priekaa!
orks:Uh, gandrīz izgāzos. Sākumu lasot, jau atvēzējos aizstāvēt pašu admini pret „lož, kļevetā i provokāciji vragov naroda” a te pats atzīstas. Labi gan, ka ir tādi mobilie tālruņi takšu saukšanai, kad tādi pat sapņos nerādījās, izdevās nakts vidū autopilotā uz taksi cerot, apturēt milicijas bobi – jautrība sanāca lielāka, kā internetā. Uz pohām ielāps jāliek lielāks par caurumu!
es, kad jaunībā pie < Ruses> apturēju "taksi"[ milicijas žiguli], nokļuvu uz slīpās grīdas.......
man pirms kādiem gadiem ~2-3 ar interesanti aizkrauklē sanāca diezgan ilgi pasvinēties un nu i svīdam mājās 3 cilvēki pilni kā franču lielgabali. Tad nu tieši sanāca apstāties netālu no policijas iecirkņa lai izsauktu taksi, kamēr 2 cilvēki ( es un vēl viens kompadre ) rokamies pa telefona katalogu meklējot takša numuru 3ais cilvēks ļoti pārliecinoši iet iekšā policijas iecirknī prasīt lai ved mājā vai dod numuru! Redzot to skatu, ka šis kā dāvana iet iekšā pa durvīm iecirknī es aiz smiekliem nokritu a otrs draugs aizskrēja ķert to 3o nabagu kas iegāja iecirknī. Šis bija raustijis dežurantu bet ļoti noveicās ka policists nepiecēlās un viss beidzās laimīgi
Shadow, nāk. reizi dod mums ar MartinK vieglāku telefona aparātu, citādi mēs tur pa piecām reizēm būrāmies, kamēr sapratām, kā vispār izsaukt kādu numuru, kā izsaukt pēd. zvanīto, utt Tāpēc nebrīnos, ka sanāca tā