Sundew:nee neee Ceesiis nevajag, tur jau bija erfoto pleneers Kaa tagad atceros, no riita tantinja skraida apkaart pa to maaju un jautaa, kursh Jums te vadiitaajs?
Tas nebija Cesis tas bija nakamaja gada Valmiera pie tiem Kjertajiem ar vinju "Exskluzivo kartibu" es jau biju majas bet jus tur Iekaraties nu un vecism ar veceni SAGRIBEJAS PASJEFOT , labi ka ta meita bija PRATIGA BEIBE ta tos sencjus PIEZEMEJA Tadas VIETAS nekad vairs neizmantoju OTREIZ un citiem neiesaku.
rkraw:) bet vel vajag 2 dienas labu laiku , velams sauliti pasutit, ja list lietus diez vai pa Kraaslavu vai pa Dagdu kads iztures slapjdankii vazaaties )
labi piedavajums - lai butu ko darit 100 cilv - 2 dienas - jaiet pastaigaa kajaam apkart Raaaznas ezeram.. un visiem pietiks nodarbes apkart daudz smuku objektu !!!!
pasākums, Rāznas ezera apkaimē, ārpus jebkāda lielā plenēra ietvariem, varētu būt saistoš, tjipa, miniplenērs..............
ne parāk labi datumi, bet katram jau neizpatikt. Man liekas, ka šogad tie ir vispopulārākie datumi lai precētos augustā. Un kāzas tiek rezervētas jau labu laiku iepriekš. Tapēc nākamgad varbūt varētu datumus paziņot vismaz 3 vai 2 mēneši iepriekš, ja tas ir vasarā? žēl.. šogad tieši šī iemesla dēl netikšu. gan 7 gan 8 jāstrādā.
nu tadiem krutiem dzhekiem kas par naudu bliezh visas brivdienas iespejams bloga pleners bus par seklu anyway enjoy summer, pelniet! ganjau kadreiz satiksimies, visiem, kaa zinams, nekadigi nevar izpatikt
No Krāslavas gan īsti atmiņā nekas nav palicis, taču tai tuvējais Sauleskalns ar ezeru lērumu visapkārt ir kolosāls (biju D-pilī studentu laikos "celtnieku vienībā" un pie ezeriem pavadījām skaistas brīvdienas). Tagad esmu bezdarbniekos un neizslēdzu iespēju piedalīties, it sevišķi ja gadās kompānija no Ogres.
Kaut gan, ja kāds piedāvās "treknu" kāzu haltūriņu tajā laikā - neatteiktu- iztika ta jāpelna...
eu man a liekas ka nav izvēlēc īstais datums tik daudziem kazas un tik pat daudziem kāzas jābildē jo tautai patīk datums 07.08.09!!! nevr vairs datumos neko mainīt????
Jāikustina tauta vakara ballītes daļā, jo ņemot pieredzi, kaut vai, no pag.gada, tauta bij diezgan kūtra uz dupšu pacelšanu sēdēja pa malām, katrs pa savam bariņam, un lūrēja bildes uz projektora.
njā .... ar 8 datumu nu gan jūs izfiltrējāt fotogrāfu sarakstu . Man personīgi 8 datums jau februāra sākumā bij aizņemts un līdz šodienai ieskautot jau 6 kāzām nācās atteikt uz doto datumu. Iedomājos kas citiem šijā datumā notiksies. Būtu ņēmuši vismaz nākošo sestdienu 14-16.08.2009 .
nu ja, man arī neizpatikt 8 datums jau labu laiku iepriekš aizsists - žēl vispār jūlijs - augusts tāds noslogots . bet tas jau nenozīmē ka astotajā nebūs tauta un nebūs interesanti viss izdosies
SL , daudzi jau uz tiem cipariem krīt . Teiksim 7.7.2007 Bingo gribēja daudz pāru noķert. Pagaišgad 8.8.2008 bij vēl trakāks uz bezgalības zīmes astoņniekiem. Šogad tikai 2x 8 bet arī ir tie kam interese tieši uz šo datumu. Šajos ciparos sanāk ka 8 augustā uz fotogrāfiem būs paaugstināts pieprasījums.
Nakamaja WIKENDA atkal Latgale jelko rikot ir PROBLEMATISKI , tai laika vienkarsji Aglona notiek tas Festss uz kuru sabrauc parasti tie 150-200 t Feisu , un velkas vairums vietejo . PIRMKART Religiski svetko Otrkart tatad sjiem Brivdienas treskart Pilnas malas ar Faniem . Buss problemas PILNIGI ar jebkadu servissu gan Pacjucjet gan Paest tatad par 12-16 LATGALE varat pilniba aizmirst