forum.gif
fotObloga plenērs 2009? (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotObloga plenērs 2009? (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12
  9. 13
  10. 14
  11. 15
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.07.09 18:01
 citēt
Pagaidām nezinu vai tikšu, bet drošības pēc samaksāju "zem jumta". Ceru tomēr, ka izdosies un varēšu dažus no Jums satikt.
Publicēts: 20.07.09 18:02
 citēt
īīī :)
Publicēts: 20.07.09 18:36
 citēt
gaidisim tevi , Senders :)
Publicēts: 20.07.09 20:04
 citēt
meitenes ko fotografeet buus. savaadaak taads gabals jaabrauc pa tukshjo
Publicēts: 20.07.09 20:32
 citēt
gneza - īpaši par to nav domāts.
Šķiet, ka uzsvars šim pasākumam ir ko uz citu ;)
Publicēts: 20.07.09 21:01
 citēt
nebus meitenju?! baaa nu tad es pass :P
Publicēts: 20.07.09 21:13
 citēt
Gan jau būs arī meitenes :) Kur nu bez meitenēm ;)
Publicēts: 21.07.09 11:16
 citēt
SL:gneza - īpaši par to nav domāts.
zeel ka nav domaats. taapat meitenes var fotografeet uz ielas vai juurmalaa. gribeetos lai ir meitenes kuras var iegroziit kaa pashjam patiik lai ir smuki.
Publicēts: 21.07.09 11:23
 citēt
gneza:... iegroziit kaa pashjam patiik lai ir smuki.
kā pašam patīk, tā smuki, Y! ;)
Publicēts: 21.07.09 11:59
 citēt
gneza:
SL:gneza - īpaši par to nav domāts.
zeel ka nav domaats. taapat meitenes var fotografeet uz ielas vai juurmalaa. gribeetos lai ir meitenes kuras var iegroziit kaa pashjam patiik lai ir smuki.

Spriežot pēc bildēm, meitenes nav Tavs lauciņš :) Un dabas Latgalē ir pārpārēm :)
Ja Tev tas kā kompromiss der, varēsi mani uz dabas fona iegrozīt kā pašam tīk ;)
Publicēts: 21.07.09 12:02
 citēt
pelle:
gneza:quote] zeel ka nav domaats. taapat meitenes var fotografeet uz ielas vai juurmalaa. gribeetos lai ir meitenes kuras var iegroziit kaa pashjam patiik lai ir smuki.

Spriežot pēc bildēm, meitenes nav Tavs lauciņš :) Un dabas Latgalē ir pārpārēm :)
Ja Tev tas kā kompromiss der, varēsi mani uz dabas fona iegrozīt kā pašam tīk ;)

Citi arī varēs tevi iegrozīt kā pašam tīk, vai tikai gneza?
Publicēts: 21.07.09 12:02
 citēt
Vai ir kāda brīva vieta pie kāda autiņā ???
Publicēts: 21.07.09 12:11
 citēt
meitenju bildes iznjeemu kaut kad 2007gadaa peec viena tracja un vairaak te nelieku. pelle ir grozaama ar vinju vareetu sanaakt dziljaakas bildes
Publicēts: 21.07.09 12:18
 citēt
Gudris:
gneza:meitenes ko fotografeet buus. savaadaak taads gabals jaabrauc pa tukshjo

Daugavpilī ir pilns ar smukām krievietēm ...un galvenais ka nav tik kautrīgas uz plikņiem kā latvieties ;)
pliknji nav obligaati. sexiigaakas bildes sanaak kombineejot skatienu pozu truciigu apgjerbu it kaa neviljus atsegtas kjermenja daljas
Publicēts: 21.07.09 12:29
 citēt
lukass:
pelle:

Citi arī varēs tevi iegrozīt kā pašam tīk, vai tikai gneza?

Domāju ka varēs, ja vari mani `nogrābt` uz kādu brīdi atsevišķi no bara. Esmu bildējama tikai tad ja divatā ar fotografu. Masveidiga uzmaniba man liek justies neērti, tāpēc tā negribu;)
Publicēts: 21.07.09 13:49
 citēt
Forši. "Nogrābējsuzkādubrīdiatsevišķinobara" ir mans otrais vārds, vienīgi "fotogrāfs" nav pat astotais. :D
Publicēts: 21.07.09 13:55
 citēt
gneza:meitenju bildes iznjeemu kaut kad 2007gadaa peec viena tracja un vairaak te nelieku. pelle ir grozaama ar vinju vareetu sanaakt dziljaakas bildes

mjaaaaa, dziļāku bilžu labad pacenties gan......
Publicēts: 21.07.09 14:22
 citēt
Publicēts: 19.07.09 22:49
Jonatans:
Datumi ideaalie - buushu tais dienaas pavisam otraa EU pusee..
Buutu nedeelju veelaak, tad tiktu.

pelle:
Man prieks ka nesatiksimies

Hmm, a pasākums izredzētajiem, kādai atsevišķai grupai un visi nav gaidīti tur?????
Publicēts: 21.07.09 14:32 labots
 citēt
alora:Publicēts: 19.07.09 22:49
Jonatans:
Datumi ideaalie - buushu tais dienaas pavisam otraa EU pusee..
Buutu nedeelju veelaak, tad tiktu.

pelle:
Man prieks ka nesatiksimies

Hmm, a pasākums izredzētajiem, kādai atsevišķai grupai un visi nav gaidīti tur?????

nu nēēē alora!! vienkārši ir indivīdi ar kuriem `kaut šaujos nost` bet saprasties nemāku un arī negribu mācēt!! Tu tak ar neteiksi ka tev 100%īgi visi šejienieši ir patīkami un tādi ko vēlies dzīvē sastapt? Un minētais cilvēks pats ļoti labi zin kāpēc man tāda attieksme.
Publicēts: 21.07.09 14:36
 citēt
lukass:Forši. "Nogrābējsuzkādubrīdiatsevišķinobara" ir mans otrais vārds, vienīgi "fotogrāfs" nav pat astotais. :D

Es ar to fotogrāfu nedomāju tik burtiski, bet doma tak skaidra :)
Publicēts: 21.07.09 14:36
 citēt
es, piemeeram, nebraukshu, jo dzirdeeju, ka haiduka nebuushot... :( :D
Publicēts: 21.07.09 14:38
 citēt
Annir, bet būs arī citi interesanti frukti :)
Publicēts: 21.07.09 14:40
 citēt
Haiduks nebus?!... Mosh atceljam pasakumu?!...
Publicēts: 21.07.09 14:42
 citēt
Senders:Haiduks nebus?!... Mosh atceljam pasakumu?!...

Haidukam jasaremontē motoriņš un tad būs uz pekām :)
Publicēts: 21.07.09 14:44
 citēt
Senders:Haiduks nebus?!... Mosh atceljam pasakumu?!...
Es ceru, ka jautriib ums garantees Gudris. Pieshkjiriet tik vinjam iipashu viesmaakslinieka statusu :D
Publicēts: 21.07.09 14:46
 citēt
pelle:Annir, bet būs arī citi interesanti frukti :)
man ir pasham divi mazi interesanti frukti kas gaidiit gaida kad braukshu ar vinjiem pavadiit vasaru pie juuras. shodien ash lielu laapstu nopirku - apsoliiju uztaisiit milzu smilshu pili :D
Publicēts: 21.07.09 14:48
 citēt
Annirs:
man ir pasham divi mazi interesanti frukti kas gaidiit gaida kad braukshu ar vinjiem pavadiit vasaru pie juuras. shodien ash lielu laapstu nopirku... :D

Man sodien leni lasaas un pa starpu paspeej visaadas domas galva saskriet... tu te uzmaniigaak ar teikuma uzbuuveem:)
Publicēts: 21.07.09 14:52
 citēt
Senders:
Annirs:]man ir pasham divi mazi interesanti frukti kas gaidiit gaida kad braukshu ar vinjiem pavadiit vasaru pie juuras. shodien ash lielu laapstu nopirku... :D

Man sodien leni lasaas un pa starpu paspeej visaadas domas galva saskriet... tu te uzmaniigaak ar teikuma uzbuuveem:)
visaadaam domaam ir citi topiki. te viss ir strait forvaard
Publicēts: 21.07.09 17:58
 citēt
Annirs:
man ir pasham divi mazi interesanti frukti kas gaidiit gaida kad braukshu ar vinjiem pavadiit vasaru pie juuras. shodien ash lielu laapstu nopirku - apsoliiju uztaisiit milzu smilshu pili :D

Nu bērni ir bērni, tas fakts tiem laiku vajag vienmēr atlicināt:) Bet es te par lieliem, pieaugušiem fruktiem tev saku :) tie ar mēdz būt interesanti :)
Publicēts: 21.07.09 18:21
 citēt
i neshaubos!
Publicēts: 21.07.09 19:07
 citēt
ja pelle buutu ar mieru papozeet labpraat aizbrauktu. vinjaa ir .
Publicēts: 21.07.09 19:15
 citēt
gneza, nu Tu ar tākā tāds pēcmeičāmnogribējies ;)
Varētu padomāt, ka nekas cits tai galā un tai pasākumā nav ne baudāms ne darāms :)

Lūk, piem. pag. gadu Haiduks pats bij saorganizējis sev meitenes līdzi. Ja ir vēlme -darbojies. Īpaši par to nav domāts, jo, kā jau minēju, uzsvars netiek likts uz meičām, bet uz ko citu.
Arī, parasti var visko sarunāt arī ar meitenēm, kas pašas bildē. Daudzas ir īpaši atsaucīgas uz pōzēšanu.
K-kā viss jāņem vienkāršāk un tad viss tāpat iekritīs rokā ;)
Publicēts: 21.07.09 19:17
 citēt
SL:pēcmeičāmnogribējies ;)
pēcmeičāmnogribējies ;) pirmsmeičāmnogribējies ;)
Publicēts: 21.07.09 19:22
 citēt
neesmu nogribeejies. vienkaarshji domaaju ja pleneers tad viss kaa pienaakaas. ko tad veel fotografeet. pielietus muuljus. saulrietus. govis. pilseetu
Publicēts: 21.07.09 19:34
 citēt
gneza:neesmu nogribeejies. vienkaarshji domaaju ja pleneers tad viss kaa pienaakaas. ko tad veel fotografeet. pielietus muuljus. saulrietus. govis. pilseetu

Zolīdi to sauc par pasākuma vietas, norises, aktivitāšu un dalībnieku bildēšanu. Cik manīts līdz šim bildes visiem sanāk incantas :) Ja tevi tas nesaista, nezinu pat teikt vai plika vienas pelles groziišana tev kādu gandarijumu sniegs, un stipri apšaubu ka dēļ ta būtu vērts triekties pāri pusLatvijai :) Bet nu.. izvēle tava :)
Publicēts: 21.07.09 19:39
 citēt
nu nez... buutu jau jaasaak shermuljiem skriet paar kauliem par taadu groziitgribiigu neatlaidiibu...
Publicēts: 21.07.09 19:43
 citēt
cik tie shermulji fiksi skrien, tā, ka jāliek 1/500?
Publicēts: 21.07.09 19:46
 citēt
taapeec jau buutu tikai, a taa smieklu tirpas - bet taas iekshiigas vairaak, tur vajadziigs ljoti gaishs stikls... nu 1:0.95 vismaz Leica, saapront?
Publicēts: 21.07.09 19:50
 citēt
ar Pentax 1,4 nekā? :(
Publicēts: 21.07.09 19:53 labots
 citēt
naa... neies krastaa
reku i - www.leicashop.com... 6.600 Eur...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12
  9. 13
  10. 14