SL:gneza - īpaši par to nav domāts. Šķiet, ka uzsvars šim pasākumam ir ko uz citu
zeel ka nav domaats. taapat meitenes var fotografeet uz ielas vai juurmalaa. gribeetos lai ir meitenes kuras var iegroziit kaa pashjam patiik lai ir smuki.
SL:gneza - īpaši par to nav domāts. Šķiet, ka uzsvars šim pasākumam ir ko uz citu
zeel ka nav domaats. taapat meitenes var fotografeet uz ielas vai juurmalaa. gribeetos lai ir meitenes kuras var iegroziit kaa pashjam patiik lai ir smuki.
Spriežot pēc bildēm, meitenes nav Tavs lauciņš Un dabas Latgalē ir pārpārēm Ja Tev tas kā kompromiss der, varēsi mani uz dabas fona iegrozīt kā pašam tīk
gneza:quote] zeel ka nav domaats. taapat meitenes var fotografeet uz ielas vai juurmalaa. gribeetos lai ir meitenes kuras var iegroziit kaa pashjam patiik lai ir smuki.
Spriežot pēc bildēm, meitenes nav Tavs lauciņš Un dabas Latgalē ir pārpārēm Ja Tev tas kā kompromiss der, varēsi mani uz dabas fona iegrozīt kā pašam tīk
Citi arī varēs tevi iegrozīt kā pašam tīk, vai tikai gneza?
pelle:
Citi arī varēs tevi iegrozīt kā pašam tīk, vai tikai gneza?
Domāju ka varēs, ja vari mani `nogrābt` uz kādu brīdi atsevišķi no bara. Esmu bildējama tikai tad ja divatā ar fotografu. Masveidiga uzmaniba man liek justies neērti, tāpēc tā negribu
gneza:meitenju bildes iznjeemu kaut kad 2007gadaa peec viena tracja un vairaak te nelieku. pelle ir grozaama ar vinju vareetu sanaakt dziljaakas bildes
alora:Publicēts: 19.07.09 22:49 Jonatans: Datumi ideaalie - buushu tais dienaas pavisam otraa EU pusee.. Buutu nedeelju veelaak, tad tiktu.
pelle: Man prieks ka nesatiksimies
Hmm, a pasākums izredzētajiem, kādai atsevišķai grupai un visi nav gaidīti tur?????
nu nēēē alora!! vienkārši ir indivīdi ar kuriem `kaut šaujos nost` bet saprasties nemāku un arī negribu mācēt!! Tu tak ar neteiksi ka tev 100%īgi visi šejienieši ir patīkami un tādi ko vēlies dzīvē sastapt? Un minētais cilvēks pats ļoti labi zin kāpēc man tāda attieksme.
man ir pasham divi mazi interesanti frukti kas gaidiit gaida kad braukshu ar vinjiem pavadiit vasaru pie juuras. shodien ash lielu laapstu nopirku - apsoliiju uztaisiit milzu smilshu pili
Annirs:]man ir pasham divi mazi interesanti frukti kas gaidiit gaida kad braukshu ar vinjiem pavadiit vasaru pie juuras. shodien ash lielu laapstu nopirku...
Man sodien leni lasaas un pa starpu paspeej visaadas domas galva saskriet... tu te uzmaniigaak ar teikuma uzbuuveem
visaadaam domaam ir citi topiki. te viss ir strait forvaard
man ir pasham divi mazi interesanti frukti kas gaidiit gaida kad braukshu ar vinjiem pavadiit vasaru pie juuras. shodien ash lielu laapstu nopirku - apsoliiju uztaisiit milzu smilshu pili
Nu bērni ir bērni, tas fakts tiem laiku vajag vienmēr atlicināt Bet es te par lieliem, pieaugušiem fruktiem tev saku tie ar mēdz būt interesanti
gneza, nu Tu ar tākā tāds pēcmeičāmnogribējies Varētu padomāt, ka nekas cits tai galā un tai pasākumā nav ne baudāms ne darāms
Lūk, piem. pag. gadu Haiduks pats bij saorganizējis sev meitenes līdzi. Ja ir vēlme -darbojies. Īpaši par to nav domāts, jo, kā jau minēju, uzsvars netiek likts uz meičām, bet uz ko citu. Arī, parasti var visko sarunāt arī ar meitenēm, kas pašas bildē. Daudzas ir īpaši atsaucīgas uz pōzēšanu. K-kā viss jāņem vienkāršāk un tad viss tāpat iekritīs rokā
gneza:neesmu nogribeejies. vienkaarshji domaaju ja pleneers tad viss kaa pienaakaas. ko tad veel fotografeet. pielietus muuljus. saulrietus. govis. pilseetu
Zolīdi to sauc par pasākuma vietas, norises, aktivitāšu un dalībnieku bildēšanu. Cik manīts līdz šim bildes visiem sanāk incantas Ja tevi tas nesaista, nezinu pat teikt vai plika vienas pelles groziišana tev kādu gandarijumu sniegs, un stipri apšaubu ka dēļ ta būtu vērts triekties pāri pusLatvijai Bet nu.. izvēle tava