forum.gif
fotObloga plenērs 2009? (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotObloga plenērs 2009? (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13
  11. 14
  12. 15
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.07.09 20:20
 citēt
pelle:
gneza:neesmu nogribeejies. vienkaarshji domaaju ja pleneers tad viss kaa pienaakaas. ko tad veel fotografeet. pielietus muuljus. saulrietus. govis. pilseetu

Zolīdi to sauc par pasākuma vietas, norises, aktivitāšu un dalībnieku bildēšanu. Cik manīts līdz šim bildes visiem sanāk incantas :) Ja tevi tas nesaista, nezinu pat teikt vai plika vienas pelles groziišana tev kādu gandarijumu sniegs, un stipri apšaubu ka dēļ ta būtu vērts triekties pāri pusLatvijai :) Bet nu.. izvēle tava :)
viena laba normaalas sievietes bilde var dot vairaak gandariijuma kaa 10 shpidrilku . leicas objektiiva man nav bet ir gelios 85mm f1,5 un ar mani var arii prosto parunaat jo nav gara stobra ar ko lieliities
Publicēts: 21.07.09 20:32
 citēt
gneza:
pelle:
Zolīdi to sauc par pasākuma vietas, norises, aktivitāšu un dalībnieku bildēšanu. Cik manīts līdz šim bildes visiem sanāk incantas :) Ja tevi tas nesaista, nezinu pat teikt vai plika vienas pelles groziišana tev kādu gandarijumu sniegs, un stipri apšaubu ka dēļ ta būtu vērts triekties pāri pusLatvijai :) Bet nu.. izvēle tava :)
viena laba normaalas sievietes bilde var dot vairaak gandariijuma kaa 10 shpidrilku . leicas objektiiva man nav bet ir gelios 85mm f1,5 un ar mani var arii prosto parunaat jo nav gara stobra ar ko lieliities

Ieradīšos kā parasts divkājains būtnis bez stobriem un bez intereses par tiem. Bet kas viņ zin ko kurš par normālu sievieti uztver!? Es sevi diez vai zem tādas kategorijas paliktu :) Tie kas mani zin, noteikti par tādu nenosauktu :) kā nekā ... trakiem pieder pasaule.. man gan derētu nedaudz piezemēties, bet nu lai..

P.S.

es tikai skaļi domāju
Publicēts: 21.07.09 20:52
 citēt
tu esi normaala sieviete pareizajaa kategorijaa. profilbildes dazjreiz runaa. ja atradiishju celju tu mani paziisi peec rudzupukju pushkja rokaas un heliosa pie Canona
Publicēts: 21.07.09 21:00
 citēt
bilde ir tikai vizuāls attēlojums, tā neparāda to, kas cilvēkā iekšā.
Ceļu var atrast pēc kartes.
Rudzu puškis daudz skaistāk izskatās augšs uz lauka ne rokā :)

Bet nu..
Publicēts: 21.07.09 21:02
 citēt
Kurš te nogribējies?
Re, Krāslavas meičas jau gaida:
Publicēts: 21.07.09 22:27
 citēt
Ku kū es Te ignorēts jūtos ???? Kam kāda brīva vieta mašīnā, nezinu vai dabūšu savējo uz to laiku gribās braukt, :)
Publicēts: 21.07.09 23:36
 citēt
Jackfrost :) vēl jau tik nupat sākusies reģistrēšanās plenēram, gan jau drīz uzrādīsies arī šoferētāji ;)
Publicēts: 21.07.09 23:52
 citēt
jackfrost:Ku kū es Te ignorēts jūtos ???? Kam kāda brīva vieta mašīnā, nezinu vai dabūšu savējo uz to laiku gribās braukt, :)

Tevi dzird un redz! Tik tu ar šo jautājumu varētu ierakstities otrā topikā pie notikumiem - tajā kas nopietnais skaitās ne spamojamais :) šo jāpieņem ka visi nelasa :)
Publicēts: 22.07.09 00:26
 citēt
skaidrs es jau te daudz nezin Iemetīšu tur savu postu ;)
Publicēts: 22.07.09 00:29
 citēt
Elton labajs :D :D :D vienigi jadoma ka bildejot glabaji sev nevis gnezam numurinus :D
Publicēts: 22.07.09 02:08
 citēt
Mjā, vislaik nevarēju izlasīt trešo vārdu. Beidzot tas man izdevās ;) vāx.
Publicēts: 22.07.09 09:32
 citēt
es jau neko sliktu negribu teikt, bet...
Oficālais dalībnieku saraksts uz 21.07.2009
1. Shadow Zem jumta
2. Eliks Zem jumta
3. Glukz Zem jumta
4. SL Zem jumta
5. ERA Zem jumta
...
6. Pelle Zem jumta
7. Uljens Zem jumta
8. Senders Zem jumta
...
Darba grupa ir: Shadow, Eliks, SL, ERA, Pelle. Reģistrētajiem dalīb.................

Cerēsim, ka viss jums izdosies un tauta pieteiksies pēdējā brīdī.
Bet datumi vsjoravno gaļimie :D
Publicēts: 22.07.09 09:35
 citēt
nu.. 8 cilveeki jau ir papraavs bars taadam miestam... :D
Publicēts: 22.07.09 09:36
 citēt
:D bus labi
Publicēts: 22.07.09 09:37
 citēt
Tas attālums visu pasākumu sačakarēs ....
Publicēts: 22.07.09 09:40
 citēt
ImkaSm:Tas attālums visu pasākumu sačakarēs ....

Attālums saki... Ja cilvēks grib, tad brauks, ja negribēs, tad atmazkas vienmēr uzradīsies...

Kā tev liekas, ko man (un vēl, piemēram, Sasaram) būtu jāsaka par attālumiem...?!
Publicēts: 22.07.09 09:55 labots
 citēt
Senders, vo vo.

Pietam, vēl ir trīs ned..
Zinu, ka Dambis&lienjuks būs, tāpat sasars. Tāpat jackfrost, tiepaši lietuvieši čupa, un vēl vēl, kuri vēl nav iemaksājuši, tāpēc nav iekš dalībnieku saraksta.

Lutums, Tev ir sāpe, vai kas? :)
Publicēts: 22.07.09 09:57 labots
 citēt
.
Publicēts: 22.07.09 10:01
 citēt
vienkarsi (lasi - tuvu) taisit ir borings, vajag tachu izaicinajumu :) redzees, man jau skiet ka sabrauks tiesham pashi labakie un bus labi KA VIENMER! think positivus
Publicēts: 22.07.09 10:33
 citēt
Labi , labi... apmeklējuma statistika būs galvenais arguments post factum !
domāju , ka adminiem vajag arī segt izdevumus, tā ka pasākuma kvalitāte vēl nav vienīgais kritērijs...
Publicēts: 22.07.09 10:34
 citēt
tas nu galigi nav merkis, Imka...
Publicēts: 22.07.09 10:39
 citēt
man sanāca 9 h pie stūres, +42 Ls degviela, +19 Ls pasākums ! :( :( :(
Publicēts: 22.07.09 10:41
 citēt
Tik traki peros, jo patiešām pašam gribas piedalīties...
Publicēts: 22.07.09 10:48
 citēt
42ls - ar ko tad tu brauc? ar Eliku testa braucienaa 30ls nobraucam +-
njem lidzbraucejus un daliet uz galvas = 6ls no cilveka+19ls=25ls no cilveka, ja guli zalite/mashina, vel -10ls

nu kur vel letak...
Publicēts: 22.07.09 11:12
 citēt
Shadow:42ls - ar ko tad tu brauc? ar Eliku testa braucienaa 30ls nobraucam +-
njem lidzbraucejus un daliet uz galvas = 6ls no cilveka+19ls=25ls no cilveka, ja guli zalite/mashina, vel -10ls

nu kur vel letak...

vēl var ieekonomēt braucot bagažniekā un vispār neguļot :)
Publicēts: 22.07.09 11:19
 citēt
Pec shitadiem tekstiem, laikam kaut kada atzinja bus uzpeldejusi - var ljoti daudz ieekonomet uz pasakumu, ja uz to nebrauc vispaba...
Publicēts: 22.07.09 11:41
 citēt
Ja kāds manā vietā sēž pie stūres , un sedz degvielu tad viss ir O.K. ..... :)
Publicēts: 22.07.09 11:45
 citēt
ImkaSm:Ja kāds manā vietā sēž pie stūres , un sedz degvielu tad viss ir O.K. ..... :)

un tava vieta pafoche ar tavu fochiku un pasezh lekcijaas, lai tu vari mierigi alu padzert? :D :D :D
ot shitadu servisa limeni neesam padomajushi, NAKOSHGAD GAN!!! :D
Publicēts: 22.07.09 11:49
 citēt
ImkaSm:Ja kāds manā vietā sēž pie stūres , un sedz degvielu tad viss ir O.K. ..... :)

Nu Tev vienvietīgs autiņš, vai?
Publicēts: 22.07.09 12:50
 citēt
SL, bet protams, ka sāpe :D es ta netieku :(
Publicēts: 22.07.09 12:53
 citēt
Lutums:SL, bet protams, ka sāpe :D es ta netieku :(

Būs labi :) tāpēc nav jāzobojas ;)
Publicēts: 22.07.09 13:01 labots
 citēt
PUBLIKA neticēsist BET zvērīgi var ieekanomēr variantā VISI BRAUC NO RĪGAS AR VILCIENU un galā DAUGAVPILĪ iznomā AUTOBUSSU!! Tad varēs gan lekt gan dzert gan uzdzvot UZ NEBEDU! Lielo Bussu Latgalē var iznomāt par cenu KĀ VIENAM no Rīgas atbraukt!

Man šai jautājumā ir bijuši precedenti ka ĻOTI tālu JĀBRAUC lielam baram IZDEVĪGĀK ir sabiedriskais un uz vietas ĪRĒTA tehnika. Domāju ka pā kādiem 50-100Ls var izīrēt Bussu kas visus BARU ATVED / AIZVED no Daugavpils uz Kraslavu un atpakaļ un varēsiet PLĪTĒT UZ NEBĒDU jā un PEPIEMIRSTIET PASES!!!!! Noteikti LIDZ PASES VISIEM!! Kraslava ir PIEROBEŽĀS ZONA AR BALTKRIEVIJU un šo zonu sargā ĻOTI STINGRI , uzrasieteis bez PASES un jums būs SMUKA ADMINISTRATŪVA LIETA BIOGRAFIJĀ + SOC :)
Publicēts: 23.07.09 12:51
 citēt
Gudris:fotokudra.lt... fotokudra.lt... diezgan smieklīgi lasās :D

Man patinka tiek lietuvių kalba :)
Publicēts: 23.07.09 13:06
 citēt
ganjauka sarkasms ;)
gerai lietuviu kalba, gerai :)
Publicēts: 23.07.09 13:18
 citēt
Tulkoju ar googli to leišu forumu un nevaru beigt sajūsmināties. Pie Annira zirņu bildes viens leitis priecājās, ka tā ir PRO bilde, bez otrs saka, ka krīzes sakarā mums viss kas saistīts ar pārtiku, tagad ir augstvērtīgs :)
Publicēts: 23.07.09 13:20
 citēt
Shadow:ganjauka sarkasms ;)
gerai lietuviu kalba, gerai :)

Shadow, tai ne sarkazmas!! Aš tikrai patinka lietuvių kalba! Prieš porą metų šiek tiek laiko išmokti kalbą. Daug, nors aš praleidau, o palūkanos yra taip ir taip :)
Publicēts: 23.07.09 13:24
 citēt
A gandrīz kā latviešu valoda :)
Publicēts: 23.07.09 13:25
 citēt
SL:A gandrīz kā latviešu valoda :)

Viņiem daudzi vārdi ir līdzīgi, jo ilgāk maļ, jo vairāk var saprast pat valodu labi nezinot :)
Publicēts: 23.07.09 13:28
 citēt
Snow:Tulkoju ar googli to leišu forumu un nevaru beigt sajūsmināties. Pie Annira zirņu bildes viens leitis priecājās, ka tā ir PRO bilde, bez otrs saka, ka krīzes sakarā mums viss kas saistīts ar pārtiku, tagad ir augstvērtīgs :)
es ar par shito reaali ienjirdzu....
Publicēts: 23.07.09 13:34
 citēt
Mja nu k-ko var saprast, bet ne visu. Interesanti, vai par zirga galvām ar paspēja apsaukt :D vai k-ko uz to pusi, gh.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13