gneza:neesmu nogribeejies. vienkaarshji domaaju ja pleneers tad viss kaa pienaakaas. ko tad veel fotografeet. pielietus muuljus. saulrietus. govis. pilseetu
Zolīdi to sauc par pasākuma vietas, norises, aktivitāšu un dalībnieku bildēšanu. Cik manīts līdz šim bildes visiem sanāk incantas Ja tevi tas nesaista, nezinu pat teikt vai plika vienas pelles groziišana tev kādu gandarijumu sniegs, un stipri apšaubu ka dēļ ta būtu vērts triekties pāri pusLatvijai Bet nu.. izvēle tava
viena laba normaalas sievietes bilde var dot vairaak gandariijuma kaa 10 shpidrilku . leicas objektiiva man nav bet ir gelios 85mm f1,5 un ar mani var arii prosto parunaat jo nav gara stobra ar ko lieliities
pelle:
Zolīdi to sauc par pasākuma vietas, norises, aktivitāšu un dalībnieku bildēšanu. Cik manīts līdz šim bildes visiem sanāk incantas Ja tevi tas nesaista, nezinu pat teikt vai plika vienas pelles groziišana tev kādu gandarijumu sniegs, un stipri apšaubu ka dēļ ta būtu vērts triekties pāri pusLatvijai Bet nu.. izvēle tava
viena laba normaalas sievietes bilde var dot vairaak gandariijuma kaa 10 shpidrilku . leicas objektiiva man nav bet ir gelios 85mm f1,5 un ar mani var arii prosto parunaat jo nav gara stobra ar ko lieliities
Ieradīšos kā parasts divkājains būtnis bez stobriem un bez intereses par tiem. Bet kas viņ zin ko kurš par normālu sievieti uztver!? Es sevi diez vai zem tādas kategorijas paliktu Tie kas mani zin, noteikti par tādu nenosauktu kā nekā ... trakiem pieder pasaule.. man gan derētu nedaudz piezemēties, bet nu lai..
tu esi normaala sieviete pareizajaa kategorijaa. profilbildes dazjreiz runaa. ja atradiishju celju tu mani paziisi peec rudzupukju pushkja rokaas un heliosa pie Canona
bilde ir tikai vizuāls attēlojums, tā neparāda to, kas cilvēkā iekšā. Ceļu var atrast pēc kartes. Rudzu puškis daudz skaistāk izskatās augšs uz lauka ne rokā
jackfrost:Ku kū es Te ignorēts jūtos ???? Kam kāda brīva vieta mašīnā, nezinu vai dabūšu savējo uz to laiku gribās braukt,
Tevi dzird un redz! Tik tu ar šo jautājumu varētu ierakstities otrā topikā pie notikumiem - tajā kas nopietnais skaitās ne spamojamais šo jāpieņem ka visi nelasa
es jau neko sliktu negribu teikt, bet... Oficālais dalībnieku saraksts uz 21.07.2009 1. Shadow Zem jumta 2. Eliks Zem jumta 3. Glukz Zem jumta 4. SL Zem jumta 5. ERA Zem jumta ... 6. Pelle Zem jumta 7. Uljens Zem jumta 8. Senders Zem jumta ... Darba grupa ir: Shadow, Eliks, SL, ERA, Pelle. Reģistrētajiem dalīb.................
Cerēsim, ka viss jums izdosies un tauta pieteiksies pēdējā brīdī. Bet datumi vsjoravno gaļimie
Pietam, vēl ir trīs ned.. Zinu, ka Dambis&lienjuks būs, tāpat sasars. Tāpat jackfrost, tiepaši lietuvieši čupa, un vēl vēl, kuri vēl nav iemaksājuši, tāpēc nav iekš dalībnieku saraksta.
vienkarsi (lasi - tuvu) taisit ir borings, vajag tachu izaicinajumu redzees, man jau skiet ka sabrauks tiesham pashi labakie un bus labi KA VIENMER! think positivus
Labi , labi... apmeklējuma statistika būs galvenais arguments post factum ! domāju , ka adminiem vajag arī segt izdevumus, tā ka pasākuma kvalitāte vēl nav vienīgais kritērijs...
42ls - ar ko tad tu brauc? ar Eliku testa braucienaa 30ls nobraucam +- njem lidzbraucejus un daliet uz galvas = 6ls no cilveka+19ls=25ls no cilveka, ja guli zalite/mashina, vel -10ls
Shadow:42ls - ar ko tad tu brauc? ar Eliku testa braucienaa 30ls nobraucam +- njem lidzbraucejus un daliet uz galvas = 6ls no cilveka+19ls=25ls no cilveka, ja guli zalite/mashina, vel -10ls
nu kur vel letak...
vēl var ieekonomēt braucot bagažniekā un vispār neguļot
ImkaSm:Ja kāds manā vietā sēž pie stūres , un sedz degvielu tad viss ir O.K. .....
un tava vieta pafoche ar tavu fochiku un pasezh lekcijaas, lai tu vari mierigi alu padzert? ot shitadu servisa limeni neesam padomajushi, NAKOSHGAD GAN!!!
PUBLIKA neticēsist BET zvērīgi var ieekanomēr variantā VISI BRAUC NO RĪGAS AR VILCIENU un galā DAUGAVPILĪ iznomā AUTOBUSSU!! Tad varēs gan lekt gan dzert gan uzdzvot UZ NEBEDU! Lielo Bussu Latgalē var iznomāt par cenu KĀ VIENAM no Rīgas atbraukt!
Man šai jautājumā ir bijuši precedenti ka ĻOTI tālu JĀBRAUC lielam baram IZDEVĪGĀK ir sabiedriskais un uz vietas ĪRĒTA tehnika. Domāju ka pā kādiem 50-100Ls var izīrēt Bussu kas visus BARU ATVED / AIZVED no Daugavpils uz Kraslavu un atpakaļ un varēsiet PLĪTĒT UZ NEBĒDU jā un PEPIEMIRSTIET PASES!!!!! Noteikti LIDZ PASES VISIEM!! Kraslava ir PIEROBEŽĀS ZONA AR BALTKRIEVIJU un šo zonu sargā ĻOTI STINGRI , uzrasieteis bez PASES un jums būs SMUKA ADMINISTRATŪVA LIETA BIOGRAFIJĀ + SOC
Tulkoju ar googli to leišu forumu un nevaru beigt sajūsmināties. Pie Annira zirņu bildes viens leitis priecājās, ka tā ir PRO bilde, bez otrs saka, ka krīzes sakarā mums viss kas saistīts ar pārtiku, tagad ir augstvērtīgs
Shadow:ganjauka sarkasms gerai lietuviu kalba, gerai
Shadow, tai ne sarkazmas!! Aš tikrai patinka lietuvių kalba! Prieš porą metų šiek tiek laiko išmokti kalbą. Daug, nors aš praleidau, o palūkanos yra taip ir taip
Snow:Tulkoju ar googli to leišu forumu un nevaru beigt sajūsmināties. Pie Annira zirņu bildes viens leitis priecājās, ka tā ir PRO bilde, bez otrs saka, ka krīzes sakarā mums viss kas saistīts ar pārtiku, tagad ir augstvērtīgs