forum.gif
fotObloga plenērs 2009? (SPAM)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotObloga plenērs 2009? (SPAM)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13
  11. 14
  12. 15
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.09 13:48 labots
 citēt
Gudris:Vienīgi viņiem nav kailfoto sadaļas :(:(:(

fotokudra.lt...
Publicēts: 23.07.09 13:58
 citēt
aahhahaha, snow labais :) par tiem zirnjiem :D :D :D

Pelle, tak nejau par tevi sarkazmsms, par zirniem :)))) leishu zhmogas :))
Publicēts: 23.07.09 14:18
 citēt
leishio vispaar zirnjus paziist tikai bundzaas... :D un tie pashi - polju...
Publicēts: 23.07.09 15:54
 citēt
Nujau nujau. Nav jau gan jau tā Annir :)
Publicēts: 23.07.09 16:02
 citēt
SL:Nujau nujau. Nav jau gan jau tā Annir :)
protams, ka nav :D
Publicēts: 23.07.09 16:11
 citēt
:P
Publicēts: 23.07.09 20:37
 citēt
Snow:Tulkoju ar googli to leišu forumu un nevaru beigt sajūsmināties. Pie Annira zirņu bildes viens leitis priecājās, ka tā ir PRO bilde, bez otrs saka, ka krīzes sakarā mums viss kas saistīts ar pārtiku, tagad ir augstvērtīgs :)

Nevajag ar googli, atverot fotokudra.lt kreisā pusē ir iespēja nomainīt valodu uz latviešu, un nekas nav jātulko :) Teksts gan izskatās ērmots, domājams, viņi tāpat kā mēs, neraksta vārdus un teikumus gramatiski pareizi, tāpēc ar tulkojums ir tāds kā ir, bet doma ta aptuveni skaidra viņu teiktajā :)
Publicēts: 24.07.09 09:51
 citēt
pelle - nomainot valodu uz lat vienkaarshi iesleedzas tas pats guugles tantes tulkotaajs!
Publicēts: 01.08.09 18:48
 citēt
Annirs:pelle - nomainot valodu uz lat vienkaarshi iesleedzas tas pats guugles tantes tulkotaajs!

Ielogojoties valoda gan lec atpakalj uz leishu :(
Publicēts: 01.08.09 19:50
 citēt
Es diezgan regulāri paskatos kās pie šiem notiek , jāsaka ka Blogam lidz Kudrai kā lidz marsam. Seviskji tas tiesji attiecas uz Cilveku un Reportazju foto tur nu limenja attiecibas ir vienkarsji katastrofalas. Mums 90% kailfoto ir vieniarsji bezgaumīgi mesli un reportazjas "Trulas fakta fiksacijas" , Laisjiem tadu darbus vispar praktiski nevar atrast TIK zema limenja un mulkjiga izpildijuma sais zanros:):) Taka Kudristiem gan jau buss "Kultursjoks" ieksj Kraslavas :):)
Publicēts: 01.08.09 21:06 labots
 citēt
Lunis:Es diezgan regulāri paskatos kās pie šiem notiek , jāsaka ka Blogam lidz Kudrai kā lidz marsam. Seviskji tas tiesji attiecas uz Cilveku un Reportazju foto tur nu limenja attiecibas ir vienkarsji katastrofalas. Mums 90% kailfoto ir vieniarsji bezgaumīgi mesli un reportazjas "Trulas fakta fiksacijas" , Laisjiem tadu darbus vispar praktiski nevar atrast TIK zema limenja un mulkjiga izpildijuma sais zanros:):) Taka Kudristiem gan jau buss "Kultursjoks" ieksj Kraslavas :):)

Nebūs nekāds kultūršoks. Viņi tak nav dumi, nebrauc maisu galvā uzbāzuši, tie kas ieradīsies noteikti jau ir blogu izokšķerējuši. Un domājams, ja mēs viņiem šķistu tik pagalm atpalikuši, viņi tak pie mums nebrauktu. Tas ka tur sarakstā tikai četri viņu deguni nenozīmē ka viņu tik maz būs, ir daudzi uz vietas maksātāji, kas šobrīd sarakstā nav redzami.
Domajams jebkurš kas kudru apskatijis, pamanijis ka mums lidz viņiem kaa līdz Marsam, man šķiet ka pietiek ka mēs to apzinamies, nebija to vajadziba vardos izteikt, ka nekaa.. kas ta cits sunim asti cels, ja ne vinjsh pats .. a te nu tieshi preteeji..tu njem un muus `noliec`.
Un ko tad tu pats nebrauc ... gudrie leishi tak buus!! ..butu tev tava liimenja ljautinji ar ko parunaat.
Publicēts: 01.08.09 22:30
 citēt
nu ideali, bus no kaa macities, un beidzot sasaram bus konkurence konkursos :D
Publicēts: 01.08.09 22:43
 citēt
<Blogam lidz Kudrai kā lidz marsam>
Luni, fui!!!!
Publicēts: 01.08.09 23:32
 citēt
pelle:
Lunis:Es diezgan regulāri paskatos kās pie šiem notiek , jāsaka ka Blogam lidz Kudrai kā lidz marsam. Seviskji tas tiesji attiecas uz Cilveku un Reportazju foto tur nu limenja attiecibas ir vienkarsji katastrofalas. Mums 90% kailfoto ir vieniarsji bezgaumīgi mesli un reportazjas "Trulas fakta fiksacijas" , Laisjiem tadu darbus vispar praktiski nevar atrast TIK zema limenja un mulkjiga izpildijuma sais zanros:):) Taka Kudristiem gan jau buss "Kultursjoks" ieksj Kraslavas :):)

Nebūs nekāds kultūršoks. Viņi tak nav dumi, nebrauc maisu galvā uzbāzuši, tie kas ieradīsies noteikti jau ir blogu izokšķerējuši. Un domājams, ja mēs viņiem šķistu tik pagalm atpalikuši, viņi tak pie mums nebrauktu. Tas ka tur sarakstā tikai četri viņu deguni nenozīmē ka viņu tik maz būs, ir daudzi uz vietas maksātāji, kas šobrīd sarakstā nav redzami.
Domajams jebkurš kas kudru apskatijis, pamanijis ka mums lidz viņiem kaa līdz Marsam, man šķiet ka pietiek ka mēs to apzinamies, nebija to vajadziba vardos izteikt, ka nekaa.. kas ta cits sunim asti cels, ja ne vinjsh pats .. a te nu tieshi preteeji..tu njem un muus `noliec`.
Un ko tad tu pats nebrauc ... gudrie leishi tak buus!! ..butu tev tava liimenja ljautinji ar ko parunaat.

Es nenolieku , es realistiski konstateju kopejo situaciju . Monografija ar variācijām viscaur topā , Leišiem neko tādu pat var nemēģināt iebarot uzreiz noraks pa tīro:):) Tapēc jau brauc palūrēt ka intresanti , es ar visusr braucu tik tāpēc ka man intresanti :) Domāju ka šie būs tā uz ~15-20 feisiem vismaz pēc manām ziņām tā isstas.
Publicēts: 01.08.09 23:33
 citēt
Haiduks:<Blogam lidz Kudrai kā lidz marsam>
Luni, fui!!!!

Kaunos kaunos:):)
Publicēts: 01.08.09 23:36
 citēt
Shadow:nu ideali, bus no kaa macities, un beidzot sasaram bus konkurence konkursos :D

Jāmācās ir visju mūžu un no mazotnes un PAMATĪGI @ INTENSĪVI un daudzpusīgi , galvenais no LABIEM piemēriem jāizkopja gaume un tradīcijas. Tik tad ir iespējas kautkur ar kautko konkurēt :):)
Publicēts: 02.08.09 00:50 labots
 citēt
Arī reālistiski konstatēt varēji klusiņām. Tas tāpat skaidrs. Nav vajadzības apspriest.
Publicēts: 02.08.09 00:51 labots
 citēt
Shadow:nu ideali, bus no kaa macities, un beidzot sasaram bus konkurence konkursos :D

Vienīgi ja konkurenti šitā biedēs savus kolēģus var gadīties ka tur tiesām 3 atbrauc:) Paskatieties uz cenam!

Cenas:
"Saskaņā jumts": cena 19 Ls (apmēram 95 EUR). Cenā ietilpst: viena gulta primāro skolas guļamzāle divās naktīs, lekcijas, kafija / tēja, telpu noma.
"Telšu": 8 Ls (apmēram 39 EUR). "Viena diena": 7 Ls (35 EUR). Cenā ietilpst: lekcijas, kafija / tēja, telpu noma.

Kopš kura laika 19 Ls = (apmēram 95 EUR) 8 Ls (apmēram 39 EUR) un 7 Ls (35 EUR) stulbie Zirgagalvas atkal kautko muhļi:):)

Aprecosss , izradas ka uzlaizj Gogles translatoru sjis VALUTU uzrada ka EUR bet isteniba orginala texsta ir Liti , tad viss kartibaa :):)
Publicēts: 02.08.09 01:07
 citēt
pelle:Arī reālistiski konstatēt varēji klusiņām. Tas tāpat skaidrs. Nav vajadzības apspriest.

Klusiņā meitene:):)
Ja par problēmu nebļau skaļi un regulāri tad arī ar laiku tādas problēmas kā šobrīd :):) Esi kādreiz bijis kādā Eiropas visparizglītojošā skolā ?:) Tur tāda fīča ka kopā ar normāliem berniem mācās arī tādi "Bišķi savādāki" berniņi un učuki tad ar viņiem visiem kopā nēmās , tas viss finālā noved ka tie sīkie kas piemēram brauc no MUMS vai vēl šurt tur austrumeiropas tur macīties , jau zināms ka jāliek vismaz 1-2 klases augstāk nekā MĀJĀS mācijies jo ja ielāk 1:1 tad līmenis musejam liekās kā kartīgā paligskolā un šie speridžī uz klases biedriem un beigās nemācās jo gan viela gan apmācību metodes viņiem kā paligskolā :) Tapec tie kas "Bišķ taka stulbi un nevelk" ir jāmāca jāmāca un jāmāca lai citiem neliktos ka ja šis gluži nav no "Palīgskolas" tad kruts nu nenormāli un pārējie jau nu točno lūzeri:):)
Publicēts: 02.08.09 01:23
 citēt
Lunis:

Vienīgi ja konkurenti šitā biedēs savus kolēģus var gadīties ka tur tiesām 3 atbrauc:) Paskatieties uz cenam!

Cenas:
"Saskaņā jumts": cena 19 Ls (apmēram 95 EUR). Cenā ietilpst: viena gulta primāro skolas guļamzāle divās naktīs, lekcijas, kafija / tēja, telpu noma.
"Telšu": 8 Ls (apmēram 39 EUR). "Viena diena": 7 Ls (35 EUR). Cenā ietilpst: lekcijas, kafija / tēja, telpu noma.

Kopš kura laika 19 Ls = (apmēram 95 EUR) 8 Ls (apmēram 39 EUR) un 7 Ls (35 EUR) stulbie Zirgagalvas atkal kautko muhļi:):)

Aprecosss , izradas ka uzlaizj Gogles translatoru sjis VALUTU uzrada ka EUR bet isteniba orginala texsta ir Liti , tad viss kartibaa :):)

Ar guuugli translate vispaar ir bezgala jautri, tur ne tikai valuuta tiek mainiita peec mistiskiem ieskatiem, bet TAAADI teksti naak laukaa, ka paarsmieties var zaljsh:)
Publicēts: 02.08.09 01:30 labots
 citēt
Publicēts: 02.08.09 01:07
pelle:
Arī reālistiski konstatēt varēji klusiņām. Tas tāpat skaidrs. Nav vajadzības apspriest.

Lunis:
Klusiņā meitene

pelle:
Klusa doma ieguust savaadaaku jeegu, ja tiek nokluseeta, apaudzeeta ar pasha izteeli un izdomu, neveidojot kopmasas ideju ietekmee, neesot citu piesliipeeta, paliekot varbuut pat neobjektiivi, bet unikaala.
Publicēts: 02.08.09 01:39
 citēt
pelle:Publicēts: 02.08.09 01:07
pelle:

Lunis:
Klusiņā meitene

pelle:
Klusa doma ieguust savaadaaku jeegu, ja tiek nokluseeta, apaudzeeta ar pasha izteeli un izdomu, neveidojot kopmasas ideju ietekmee, neesot citu piesliipeeta, paliekot varbuut pat neobjektiivi, bet unikaala.

Labi labi , padodos :) Tu jau tas stelišu un lietu sabīdītājs es izpildītājs , tāpēc klusēju:):) Viss bus O.k taka bez kreņķiem un stressa:):)
Publicēts: 02.08.09 01:57
 citēt
Lunis:
pelle:Publicēts: 02.08.09 01:07
pelle:

Lunis:
Klusiņā meitene

pelle:

Labi labi , padodos :) Tu jau tas stelišu un lietu sabīdītājs es izpildītājs , tāpēc klusēju:):) Viss bus O.k taka bez kreņķiem un stressa:):)

Richuuu, es ne par to ko tu padomaaji!! Peec pedejaa komentara rodas iespaids ka tu par to, ko vispar publiski ni ni :)
Publicēts: 02.08.09 10:03
 citēt
pelle:Richuuu, es ne par to ko tu padomaaji!! Peec pedejaa komentara rodas iespaids ka tu par to, ko vispar publiski ni ni :)

Lasu un lasu Luna pēdējo komentāru, nu i nevaru un nevaru saprast, kur iekodēts TAS, par ko pellei uztraukums sakarā ar publicēšanu...
Publicēts: 02.08.09 10:18
 citēt
Hmm,lasu un domāju,vai nevajadzētu šo mūsu interneta vietni pārdēvēt par FotoBlogai,leišiem patiktu :)
Publicēts: 02.08.09 10:37
 citēt
alvils:
pelle:Richuuu, es ne par to ko tu padomaaji!! Peec pedejaa komentara rodas iespaids ka tu par to, ko vispar publiski ni ni :)

Lasu un lasu Luna pēdējo komentāru, nu i nevaru un nevaru saprast, kur iekodēts TAS, par ko pellei uztraukums sakarā ar publicēšanu...

Tad labi, ka tu to neredzi, vienkārši man zinot to ko nezini tu, šķita ka arī citam no malas ir redzams tas, ko nevajag redzēt.
Publicēts: 04.08.09 16:33
 citēt
60uz5komats6:Hmm,lasu un domāju,vai nevajadzētu šo mūsu interneta vietni pārdēvēt par FotoBlogai,leišiem patiktu :)

ti o čom???
Publicēts: 05.08.09 10:10
 citēt
pelle:man zinot to ko nezini tu, šķita ka arī citam no malas ir redzams tas, ko nevajag redzēt.

šadi teksti jau gan var likt mēģināt atšifrēt to nezināmo un varbūt pat kaut ko no Luņa teiktā izlobīt...
Publicēts: 05.08.09 10:21
 citēt
alvils, jo mazāk zin, jo labāk ;)
Publicēts: 05.08.09 10:39
 citēt
SL:alvils, jo mazāk zin, jo labāk ;)

ne vienmēr. ;)
Publicēts: 05.08.09 10:40
 citēt
Vienmēr, alvil, vienmēr :)
Publicēts: 05.07.10 11:33
 citēt
eSeL:alvils, jo mazāk zin, jo labāk ;)

a Tu zini kaut ko par šogada fotObloga plenēru? :)
Publicēts: 05.07.10 11:36
 citēt
kurš griezīs rosoli? :/
Publicēts: 05.07.10 11:40
 citēt
alvils:

alvils, jo mazāk zin, jo labāk ;)
Publicēts: 05.07.10 11:42
 citēt
Maris:kurš griezīs rosoli? :/

to labāk nezināt. bet gan jau, ka smartins... :bad_smile:
Publicēts: 05.07.10 13:18
 citēt
Man šogad vēl vairāk visādu čakarīgu šanču pa Wikendiem nekā pagājušo gad , Wikendos pamatā visādas grūtnieces "Pēdējā momentā" , ja ne pašam jābildē tad tehnika jāstellē un jāasistē , taka grūti būs grūti būs uz vasaras beigās ar "Plenēriem" , domāju ka secen ies man šis pasākums tāpat kā pagājušo gad :(
Publicēts: 05.07.10 13:19
 citēt
alvils:

..... vasara ir festivāliem un ārzemju ceļojumiem, ja izdodās tikt pie atvaļinājuma, nevis plenēriem. plus vēl jau jāņi vasaras iesākumā un dzimšanas diena nobeigumā. jāplenērē rudenī (krāsainas lapas jābildē un plikas beibes vārtāmies tajās), ziemā (ar šņabi un pižiku) un pavasarī (ar ziedošiem kokiem, bet pavasaris JAU ir garām). (c) alvils ...... :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13