daugavpils nav tik skaista kā Ventspils un tur nav parku, kuģīšu un nekā cita skatāma un darāma tik ilgi. Tur tikai tramvajs ar skaistiem vagoniem un skaists dzelzceļa tilts netālu no Daugavpils.
Andreass:daugavpils nav tik skaista kā Ventspils un tur nav parku
Ir gan! Pie tam ar baigām (sagaismotām) stūklakām pa vidu, un pieminekļiem. Un tieši pirms vēlēšanām (tagad) tie ir pamatīgi sakopti. Pagāšnedēļ tur biju, redzēju. Bet labāk jau būtu tomēr ne pašā pilsētā. Mož varētu kaut kur pie Rāznas ezera?!
SL es tev varu uzrīkot balvos, precīzāk balvu rajonā man tieši tur ir 7ha ābeļu un bumbieru... nebūtu slikti ja kāds to kvantumu palīdzētu nolasiit + māja ir (tur tikai neviens nedzīvo) 10m attālumā upe, laiva, zivis....
Andreass:daugavpils nav tik skaista kā Ventspils un tur nav parku, kuģīšu un nekā cita skatāma un darāma tik ilgi. Tur tikai tramvajs ar skaistiem vagoniem un skaists dzelzceļa tilts netālu no Daugavpils.
bet latgale būtu interesanti.
Andreass bet Daugavpilī toties ir cietoksnis, tur ir gana daudz ko apskatīt
Tikai ne uz Liepāju un tikai, ka liepājnieki vairāk neko nezin, kā lielīties ar saviem betona bluķiem... man tie apnika 10 minūtēs bet ja nopietni palasa par Rēzekni ir 5 jaf atbalstītāji. Bet domāju, ka uzvarēs vieta, kur būs atsaucīga pretīm nākšana
Haiduks , uz bluķiem nekā interesanta nav , interesanti ir apkārtnē un zem bluķiem katakombās , apkārtne ir diezgan liela lai izstaigāt 2-3 stundās , bluķus var apiet 5-10 minūtēs . Bet ja ir būts tad protams interese vairs nav nekāda - man pašam tur garlaicīgi un Liepājā ar garlaicīgi
Man ar Latgales puse būtu interesanta , bet tas tikai tad ja sametās kurš brauc no Liepājas , 900km vienam benži maksāt negribās . Un augusts man pilns ar darbu , tāpēc aģitēju jūliju , vēl labāk ja septembra sākums 4-6 .
Haiduks: bet JRJ veel nekur naf rakstiijis, ka ar mieru organizeet un uzņemt 243 blogerus
Neviens nav rakstījis ka gatavs organizēt un uzņemt kādā no Latgales pilsētām , jo nav taču vēl nekas izlemts .
SL pagaajušo gad bija, viens paziņa padzīvojās mēnesi, teica ka ideāli atpūsties no pilseetas, veikala gan tur nav... bet nedeeljaa reizi autoveikals brauc