Tieši tā. Liepāja ir Liepāja. Kārtējais lielais centrs. Latgales puse tomēr tāda nomaļa puse, un pastaigājot pa visādiem pakšiem sanāks visko piedzīvot. Dikti gribās iekāpt kādā dārzā, kru tantuks darbojās un es ar viņu pārminot pāris vārdu, paķeru viņas tik skaisti krunkaino seju
Nu, pagaidām vairākumā ir Rēzekne. Bet, ja izvēlamies Balvus, tad atkrīt viesu namu meklēšana, jo kā pm man djremys izstāstīja, tad tur būs gan guļvietas iešpusē, gan telšu vietas.
Pie leišiem bija jau Tērvetes plenērs pagāša rudenī. Nevajag leišus. Šķiet, ka Balvi varētu būt visreālākā vieta, varbūt pie tās arī paliekam?! Jāsāk domāt par datumiem (tas laikam vairāk vadības - Elika un Shadowa - ziņā).
sundew:ja shitik ilgi domaas vietu, pleneers buus kaut kur apmeeram peec gada
Visam savi plusi un savi miinusi.
Ja viss ljoti labi sanaaks tad izdomaas vietu shii gada pleneeram, ja slikti sanaaks - tad izdomaas vietu naakoshaa gada pleneeram jebkuraa gadiijumaa PLENEERS BUUS! (c) Shadow
..ieteikumi... izveidot organizatoru grupu...... visiem nekad neizdabaasi...taa var visas Latvijas pilseetas paarskaitiit...peec tam saaksies datumi, vienam tas, otram shitas...uttt....taa nekads pleners nesanaaks..... organizatoru grupa...izdoma konkretu vietu...laiku.....izdoma pleneera scenaariju un staada to visu priekshaa paareejiem...viss un miers, kaut vai Latvijas gals, gribeetaaji taaa pat buus ka biezs
sundew, ir tikai kāda otrā trešā diena, kad vispār par to ir sākts runāt Ja augustā, tad līdz augustam trīs mēneši. IR vēl laiciņš. Un, dažādu iemeslu vadīti, tomēr jāgriežas uz lejas pusi. Un kā man te čukst, tad pat jāmeklē vieta, kur varēs izgulīdīt pie 100 cilv ....
piekriitu shaadai domai. Chiiksteetaaju vienmeer buus daudz un visiem izpatikt ir nereaali, zinot to ka te dazhi uz pelljupirti gatavojaas 3 meeneshi un beigaas nemaz neaizbrauca Taatad arii shaadai riiciibai ir jaabuut gataviem
Latgales puse, sevišķi Rēzekne un Ludza mudž no amatniekiem, audējiem pinējiem ķeramiķiem u.t.t. kur likt lietā fotoaparātus un pašlaik visu amatnieku darbnīcu durvis vaļā apmeklētājiem, jo rit akcija "Zalta rūku ceļš Latgalī"